• Tobogan
    2
    Znači valja?
  • Droljo
    20.4k
    Ma samo deri.
  • Paggini
    65.7k
    Preporuka za stranicu za gledanje filmova i serija, neki dan naisao na nju, pa reko da podijelim - https://www.cineby.app/

Vrlo brza, lagana za koristenje i količina sadržaja na njoj je dosta dobra. Titlovi super, kvaliteta nije 4k, ali dovoljno dobro. Nema reklama, barem ja sa adblockerom nisam imao.
  • Droljo
    20.4k

Reklama koliko hoćeš i nema hr titlova. Bar prva dva filma koje sam upravo probao. Mission imposible i Superman.
  • Paggini
    65.7k
    Reklama koliko hoćešDroljo

A jbg, adblocker sta da ti kazem. Ja gledam na laptopu, doslovno nista ne vidim od reklama.

nema hr titlovaDroljo

A prijatelju, jbg. :confused:
  • Droljo
    20.4k
    Ma sve 5. Sam velim kak je.
  • jedan u nizu
    14.9k
    Kak je Fackeu?
    Nijedna stranica nema njegove titlove :sad:
  • Kujtim Shalla
    6k
    nisam ni znao.za ovu temu, from je seria ludilo.
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ja Sam za vikinge , nema sta nisam odgledao , obozavam jednostavno. Ali sinoc ponovo odgledao Valhalla Rising sa Mads Mikkelsenom, drugi put od kad je izasao. Tek na kraju skuzio sa Sam ga davno gledao. E taj je dno dna :lol:
    Veceras se gleda najnovoji Jurassic Park, laganica . Prosli tjedna odgledao seriu ekspedere prstenova . Obozavam
  • javolimtebejako
    2.9k
    nisam pogledao ovu stranicu sto je paggini stavio, al od svih tih stranica koje sam probao, uvijek mi na kraju najbolje skinut film/seriju i na miru sam. yts ili 1337x i ne morate ni brinut ni o kvaliteti ni oglasima
  • gledatelj
    1k
    Stremio je najbolji za te stvari jer strima.direktno torrente
  • Noel
    15.1k

Facke dere samo po Gruntovčanima. Nikakve netflexe i ejđbioja.
  • Mudri
    31
    nema hr titlovaDroljo

Vidim da možeš stavit svoje titlove. Skini ih s domicilnih baza titlova i rješen problem.
  • Droljo
    20.4k

Ma gle, ja sam testirao i dao zapažanje. Imam na iptv ogromnu videoteku, netflix a i optiku pa si skinem sezonu serije ili film u par minuta.
    Sad sam pročitao svoj post gore i ispalo je ko da serem i nabrajam kaj ne valja. Nije to uopće bio cilj. Na mobu sam kliknuo link i izbile me reklame, vjv na Windowsima sa adblockerom dere dobro. Dok ga ne skuže kao one starije stranice pa nemreš gledat ak ne ugasiš adblocker...
  • nemapredaje
    5.8k
    ekspedere prstenovaKujtim Shalla

Ovo još nisam gledao :lol: :lol: :lol:

Kaj to serija o pederima, koji su prestali bit pederi? Samo ne znam kako prstene tu ubacit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.