• Keyser Soze
    15.6k
    23.600 ljudi na stadionu, odlična posjeta.
  • El Madrigal
    561
    Dečki, puno se ložite na Hajduk. Kao prvo pravi ljubitelj nogometa ce realno reci da je Hajduk zasluzeno pobjedio, a kao drugo Bambin gol je sve, samo ne krumpi, treće Slaven Belupo je preočajna ekipa, a četvrto i posljednje - ne prognozirajte 20+ bodova prednosti. Mi smo još uvijek momčad u slaganju. Predobro nam ide i sve je super, ali treba biti skroman i ponizan, ali isto tako j realan. Trenutno nije realno da dajemo takve prognoze. Bolji smo od Hajduka, oni su za k...c, ali bili smo i prošle sezone, a oni neće igrati Europu, imaju bolestan raspored prva 3 kola, a vidimo i prva 2 kola kako se navlači za njih. Nadamo se, čak i vjerujemo da cemo prvi biti mi, ali polako i bez dječjih mega najava.
  • Mr Anderson
    13.5k
    Brzo su se oporavili, mora se reći, ovo je za njih bila jako bitna utakmica da ne potonu skroz. Ne smije ih se podcijeniti. Vjerujem da naša struka ni neće, navijačka mišljenja nisu bitna, ionako su nerealna.
  • Dadox
    724
    Nakon 3 kola samo 2 ekipe imaju gol razliku u plusu.
  • Filip85
    547
    A računaj da na klupi Gorice i Lokomotive sjede njihovi...znači ako idemo teorijama zavjere to su "sigurna" 24 boda....za koja ćemo se mi morati oznojiti...
  • Jos-Optimus
    7.1k
    ma ok, stoji to, ali previse ih se bojimo...respekt da, ali sve drugo je previše, samo smo mi bitni, kolo po kolo
  • Zagreb1992
    2.5k
    haha krenuloo je
  • Gringo
    473
    Raketiranje ispred sjevera
  • Noel
    15k

Miro molim te ne pričaj mitove i neutemeljene pretpostavke. Hajduk nije 20 godina došao do 75 boda u sezoni. Čak i više od 20 godina. Kad su i prvaci zadnji put bili nisu došli do tog broja bodova. Ne pričaj bezveze.
  • Dadox
    724
    je,ziher će im zato puštati daaj
  • Miro Vugrinec
    9.5k
    ↪Miro Vugrinec nema šanse da imaju 75, cure otraga naveliko, kad zaredaju ozbiljniji protivnici onda ćemo vidjetiJos-Optimus

A ko je ozbiljan protivnik. Rijeka slabija nego prošle godine i otic će im još 2-3 igrača, Osijek se malo stabilizirao, ali i dalje tanak rodter. A Istra, Slaven, Loksa, Gorica i Vukovar su krš od ekipa. Mislim da će teško kiksavati kao prošle godine, ali isto tako mi bi po svemu trebali poharati ovu ligu
  • dzg7
    432
    Zasuli igrače bakljama :lol:
  • Dadox
    724
    sjever,a istok im plješće
  • badjibadara
    7.1k
    Možda bi se druga utakmica igrala da je onaj Pukštas dobio tri zaslužena žuta, mada bi tovari dobili podravce i da je samo Ivušić na terenu ostao.

Nakon žutog Mitrovića za kojeg komentator kaže da je zakašnjeli start, ide snimka starta Pukštasa sa još gorim startom, za koji opet prolazi bez opomene, ali komentator šuti kao Pičkštas.
  • Filip85
    547
    u SN-u "Nebeski skok Pusktaša" :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention