• Kujtim Shalla
    6k
    Sta je sad Hrga prezivio,bar do daljnjeg. Svaka cast kako je na nogama ostao. I to ruka spustena ,bas kako Sam spominjao nrvicu prije. Ajmo
  • Kujtim Shalla
    6k
    Nasa i ova runda . Zadnja runda ,ajmo.ovo preziviti samo. Joj u pm i Dinamo poceo,fuuuck
  • Kujtim Shalla
    6k
    Bravo kralju,najbolja borba i karijeru ,nikad ga nisam ovakvog vidio. Geni kameni
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ko plitak potok
    Pobjeda ,cestitke el animal ,ubjedojiva pobjeda
  • Facke
    6.5k
    Bravo Hrga :strong:
  • DrRatoljub
    133
    Bravo Hrga. Bilo me strah nakon što ga je porezao, ali ubio ga je
  • Nolifer
    12.3k

Bravo Hrga!
  • Paggini
    65.6k
    Dečki, kog vrijedi pratiti ove NFL sezone? Potpuno sam ispao iz te priče još otkad sam pratio Cama Newtona kad je gorio, pa stvarno ne znam koje je stanje stvari.

I dodatno - jel imate neku stranicu na kojoj su NFL reprize bez jebenih reklama i timeouta, znam da je bilo svojevremeno
  • Navijač Dinama
    10.4k
    najbolje ti je na sportsurge upališ sebi redzone, iako i Arenin redzone isto bude kvalitetan.

Od ekipa Commandersi, Ramsi i pogotovo Seahawksi zasigurno ce biti najzanimljiviji. Spoj mladosti iskustva.

Od potencijakno zanimljivih: Giantsi, Steelersi i Tampa
  • masacusec
    6k
    Khamzat Chimaev novi je prvak UFC srednje kategorije.
  • Twisted1
    915
    CommandersiNavijač Dinama

Redskinsi nikad neće biti Commandersi!
    Ali se slažem, ta ekipa će bit zabavna za pratiti.

Jayden Daniels je imao nevjerojatnu rookie sezonu, jedva čekam ovu.

U studenom igraju u Madridu, dat ću sve da probam otići pogledati tekmu.
  • Mr Blue
    4.1k
    Samo Redzone (Scott Hanson) u mom slučaju. A i tako ćeš vrlo brzo skužiti koga se isplatiti pratiti.

Slažem se za Redskinse, još u diviziji s Eaglesima, bit će ludo. Dodao bih i Billse.
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    (možda) nepopularno mišljenje al smatram da je Hrgović "dve lige" ispod onih za koje on drži da je ravnopravan ili čak i bolji od njih.

Nevjerojatno čelična brada, al mi djeluje tromo i često prerano ispuhano te očito nema one potrebne razirne snage u tim udarcima.

Znam da je box biznis i da lova puno diktira mečeve, al opet u 33g života i 8g profi karijere najveća recka mu je "penzić" Joyce (pobjeda nad Kinezom mi nije baš najčišća)

Brijem da bi ga ovaj klinjo Itauma koji se spominje nalupal kak vreću
  • Kujtim Shalla
    6k
    @Pagginired zone kako kaze ekipa . Ja Sam uvijek za New England i Patriots, katastrofa zadnjih nekoliko sezona ,ali reset totalnibove godine , ocekujem barem play off. Bit ce atraktivnoæi za pratiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.