• Eduardo
    25.6k
    Khamzat Chimaev novi je prvak UFC srednje kategorije.masacusec

Svaka čast, ali jebeš takvu borbu za naslov... sve ok, potpuna dominacija u rušenju, ali ništa konkretno od toga nije napravio. Visio mu je na leđima pet rundi i čohao ga sitnim udarcima po glavi i rebrima dok je DDP sve drugo relativno lagano branio. Ok, s vremenom je kulminacija tih udaraca napravila određenu štetu na licu DDP-a, ali ništa strašno.

Vjerujem da se nekome ovaj stil borbe koji Khamzat gaji sviđa, ali meni ne. Bojim se da slijedi teška dominacija novog prvaka jer ne znam tko može obraniti njegovo rušenje... čovjek ti jednostavno ne dopušta stojku dužu od dvadesetak sekundi, dok je njegovo hrvanje na nekom sasvim drugom levelu od svih ostalih.

kau1b2xyd6h74c67.jpg
  • doubletrouble
    1.5k
    Khamzat Chimaev novi je prvak UFC srednje kategorijemasacusec

Monstrum, onakva dominacija nad jednim prvakom dugo nije vidjena
  • Tom Hanks
    3.9k
    Dricus se pomirio sa porazom poslije nekog vremena i rekao bi da mu je cilj bio izdržati do kraja,stvarno je dobro branio poluge i nije tu dao puno prostora da ga se završi, nema veze jer ga je Khamzat izmučio svejedno,ovakvu dominaciju nisam očekivao. Strava koliko je dobar
    Inače,uoči ove borbe a i sada je tako natavljeno,nijedan protivnik u UFC-u nije izdržao ni minutu na nogama protiv Khamzata do rušenja :clap:
    Drago mi je za njega,samo neka melje
  • doubletrouble
    1.5k
    Bojim se da slijedi teška dominacija novog prvakaEduardo

Ja u middleweightu trenutno ne vidim borca koji bi njemu mogao napravit veci problem. Ako Imavov koji je prvi na rankingu na eventu u Parizu ostvari pobjedu, sigurno je iduci protivnik Khamzata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.