• Bosskovitz
    18.5k
    U interesu hrvatskog nogometa je da Hajduk ne bude među prva 4 kluba na kraju prvenstva. Doslovno za bilo koji drugi klub barem znamo da postoji neka šansa, pa makar da će se boriti i časno poginuti; ovo višedesetljetno tovarsko sramoćenje naše zemlje i nogometa graniči sa sabotažom.
  • NORTE
    18.4k
    Nema većeg gušta zbog medija koji stvaraju lažnu sliku kvalitete baziranu na izmišljenim penalima.Klenx

Auuuu kakva istina.
    Na ovakve načine oni izbore kvalifikacije Europe i onda se blamiraju.

Treba se boriti za strane suce. Dam se kladiti da bi se tovari svake godine borili za 4. mjesto.
    Treba to zlo s juga gaziti i zakucati za dno.
    Blueshadow86
    :up:

"momčad ionako još nije posložena i jasno je da bi se Hajduk teško nosio na dva fronta s kadrom kojeg posjeduje. Sada se klub može mirno posvetiti borbi za utjecaj u HNS-u i izgradnji novog stadiona, a Garcia će imati kadar koji će odmoran igrati od vikenda do vikenda."NVKOD

Šokiran sam da njihovi novinari hladno pišu ovakve stvari.

Naravno, lavež na vladu da im sagradi novi Park mladeži i lavež na hns da im da veliki utjecaj, klubu koji sramoti hrvatski nogomet 20+ godina.

HAJDUK MIT - KLUB SLUČAJ!
  • prefontaine
    3.3k
    Koliko dobrih postova na Zoni zadnja 24 sata. Pa ovoliko kvalitetnog sadržaja nema ni u Kongresnoj knjižnici u Washingtonu.
  • NitkoBitan
    30.5k
    Nisu prodali niti Pukstasa niti Sigura kad su bili na vrhuncu prodajne vrijednosti, platili su otpremninu SDu da bi doveli novog/starog koji opet vuce populisticke poteze, platili otpremninu Istri za trenera koji im je dodatno srusio vrijednost igraca(Pukstas, Sigur i Durdov klupa), doveli su izraubanog veterana (Rebic) i platili odstetu za golmana (Kalinic v2) koji nije 10% bolji od Silica/Lucica, rijesili se najboljeg stopera za kikiriki i ostali na Sarliji i junioru na stoperskim pozicijama...

To su negativni njihovi potezi samo ovaj prijelazni rok koji mi prvi padaju na pamet a vjerojatno ih ima jos. Od pozitivnih poteza bih rekao dovodenje Karacica i Pajazitija.

Da su zadrzali Uremovica i doveli pravu 6icu imali bi ekipu za uc u skupine KL i dokopat se famoznih 10tak milijuna eura. Ali ne, bitnije je bacat lovu na glupe poteze samo da ispada da se nesto radi. I ovako osim panja Prpica nisu nikog prodali, a sad ce morat panicno po diskontnim cijenama.
  • dzis
    1.2k
    Jel ima nesto bolje nego citati njih i njihove jauke i rivanje nakon raspada? Jebes mi sve ako ima nesto bolje i socnije u zivotu za mene. Ma jebes sex, ovo je sve!

Vidim sve je jaca "opozicija" i pljuvanje po NH. Mozda i oni progledaju. Ali nekako sam blizi tome da ce kod prvog nedosudenog smunjivog penala opet svi pa i njihovi "normali" navijaci poceti rusiti hns i sve oko naseg najpopularnijeg sporta.

hajduk je u zadnjih 25god ja bih rekao bez ikakvog pretjerivanja, najveca sramota Hrvatskog sporta.

Hvala i medijima koji toliko drukaju za njih,koji ima daju toliko paznje. Hvala im na tome jer je tim vise i ta sramota jos veca. Jer nije problem kada Rijeka dobije porciju u Europi,jer je to samo simpaticna Rijeka. Ali kada najveci klub ovih prostora sa najvecom bazom navijaca na svijetu to radi iz godine u godinu, obicna pljuska u lice djeluje kao Mirkov lijevi high kick!!
  • marcio amoroso
    44.8k

Nema većeg gušta nego pročitati tvoje epske upise.
    Svaka ti dala :clap:
  • NORTE
    18.4k
    Vidim sve je jaca "opozicija" i pljuvanje po NH.dzis

Epska sramoćenja u NH eri:

Dila Gori
    Gzira
    Tobol (KL)
    Ružomberok (KL)
    Dinamo City Tirana (KL)
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Gledam sad sažetke i kadar torcide, likovi su uvijek bili puni transparenata gdje je nešto prekriženo, sad sam uočio i transparent gdje je prekrižena i UEFA... pa koji k im je UEFA sad kriva, ljudi doslovno izmislili novo natjecanje da imaju nikad lakšu priliku doć do skupina europskih natjecanja i opet ne valja :rofl: :rofl: :rofl:
  • Bjelko77
    73
    Znate kaj...meni čak više niti nije toliko žao da je Rijeka prošle sezone uzela naslov. Jer su s tim drugim naslovom apsolutno i uvjerljivo zacementirali status drugog najvećeg Hrvatskog kluba u 21. stoljeću.

Ako računamo sezonu 00/01 kao 20.stoljeće, onda i Rijeka i Hajduk imaju po dva prvenstva. Hajduk u zadnjih 25 godina ima 4 kupa, a Rijeka ima 7.

I ono kaj nisam prije niti znao, jer o tome nitko jebeno nije pisao. Hajduk je u 21. stoljeću grupnu fazu Europe igrao 1. Slovima JEDNOM. I tam su u toj Europskoj Ligi bila kanta za napucavanje osim one tekme protiv Anderlechta koju su jedino pobjedili 1-0. I to je njima najveći europski highlight zadnjih 25 godina. A uz to, jedino kad su od osamostaljenja igrali Europu je bila ta sezona 1994

Rijeka je u istom periodu igrala europske grupa 4 puta. I sad će ove sezone biti 5. I ostvarivali pobjede protiv Stuttgarta, Feyenoorda, Milana, AZ-a i Coppenhagena.

Znači o čemu mi pričamo. Dinamo je najveći hrvatski klub uvjerljivo. Nakon nas je Rijeka i to opet uvjerljivo druga. I tek onda može doći Hajduk.
    I žao mi je da Neno s Osijekom nije uspio doć do skupina Europe i eventualno uzeti neki kup pa da bi Osijek krenuo isto puhati za vrat tovarima.
  • NitkoBitan
    30.5k
    Ako računamo sezonu 00/01 kao 20.stoljeće, onda i Rijeka i Hajduk imaju po dva prvenstva. Hajduk u zadnjih 25 godina ima 4 kupa, a Rijeka ima 7.

I ono kaj nisam prije niti znao, jer o tome nitko jebeno nije pisao. Hajduk je u 21. stoljeću grupnu fazu Europe igrao 1. Slovima JEDNOM. I tam su u toj Europskoj Ligi bila kanta za napucavanje osim one tekme protiv Anderlechta koju su jedino pobjedili 1-0. I to je njima najveći europski highlight zadnjih 25 godina. A uz to, jedino kad su od osamostaljenja igrali Europu je bila ta sezona 1994

Rijeka je u istom periodu igrala europske grupa 4 puta. I sad će ove sezone biti 5. I ostvarivali pobjede protiv Stuttgarta, Feyenoorda, Milana, AZ-a i Coppenhagena.
    Bjelko77

Bilo bi zanimljivo vidjet u koliko je godina Hajduk imao veci proracun od Rijeke, ja sam uvjeren da su vecinu tih godina raspolagali vecim novcem od Rijeke. Idioti nesposobni, uvijek su im drugi krivi.
  • dzis
    1.2k
    Ne pratim ga pa ne znam dali je objavljeno,ali volio bih vidjeti zadnju Jurisicevu objavu :)
  • Keyser Soze
    15.4k

"Otkako je zadnji put bio prvak u sezoni 2004/05, Hajduk je u 20 godina promijenio:

- 13 predsjednika.
    - 17 sportskih direktora.
    - 33 trenera.
    - više od 50 članova Uprave i Nadzornog odbora.

Ovo mora biti polazišna točka svake rasprave o Hajduku."

Tko nam to indirektno sere po svetom modelu? :smile:
  • gaTeDZG
    2k
    Dinamo City manje vrijedi po Transfermarktu od svih hrvatskih prvoligaša. Jedini koji mu je blizu je Vukovar, kojeg Transfermarkt cijeni na ukupno 6.78 milijuna eura. Vukovarci su tek ove sezone prvi put u povijesti ušli u prvi rang hrvatskog nogometa.

"PostavljaVmo standarde" tuga s juga nikad briljantnija... Pre div no, i to baš na blagdan Velike Gospe!
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    pa koji k im je UEFA sad kriva, ljudi doslovno izmislili novo natjecanje da imaju nikad lakšu priliku doć do skupina europskih natjecanja i opet ne valja :rofl:db-izbjeglica

Kao prvo ak im je sudenje u HNLu "krada" onda si mogu samo zamislit kaj moraju mislit o sudenju u europi.

Kao drugo UEFA se usudila uvjetno sankcionirat njihov stabilni financijski model.

Mislim da je stvar jasna :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube