• Borovljanin
    283

Pošto je ovo druga godina da članstvo vrijedi za kalendarsku godinu, zanima me koliko je novih članova, odnosno članova koji nisu to bili 2024. godine? Također, koliko njih iz 2024. nisu obnovili članstvo? Znaju li se takvi podatci?
  • ToTo96
    77
    da li se salju i dalje iskaznice za plave prijatelje ili je to dostupno samo online i za ‚normalne’ clanove ?
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Kolike su šanse da će ljudi koji nisu vlasnici godišnjih ulaznica u ovoj sezoni moći kupiti godišnje sljedeće sezone kada selimo na Kranjču?
  • deda
    39.9k
    1%
  • masacusec
    6k
    Kak bi Jim Carrey rekao: "there is a chance".
  • Neron53
    1.9k

Ja bi rekao da je 0 %.
    Iskljucivo iz tog razloga sto cisto sumnjam da ce slijedece sezone uopce biti preseljenja :)
  • jedan u nizu
    14.9k
    Ja bih nadodao samo preporuku, za sve oni koji imaju sada godisnju, da vec sad odvajaju sa strane za sljedecu godinu da budu sigurni. :cool:

Nikad ne znas kakva te situacija moze zadestit u tom trenutku, a ako nemas love za obnoviti godisnju ... nema gledanja dinama na Kranjci :sweat:
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Kaj mislite koliko bi mogli pustit mjesta da bude za godišnje ulaznice nagodinu?
  • Crusades
    18k
    Pa ak se jednim dijelom ograničava kapacitet godišnjih zbog Kranjče čisto sumnjam da će pustit više od ovogodišnjeg broja
  • jedan u nizu
    14.9k
    Kaj mislite koliko bi mogli pustit mjesta da bude za godišnje ulaznice nagodinu?znajdatevolimja

Mislim da je maksimum ovo sada sto imamo.
    Ja bih se kladio na to da ce omoguciti samo dosadasnjim godisnjacima obnovu, a da onih par stotina koji ne obnove, nece ni pustati u slobodnu prodaju.
  • nemapredaje
    5.7k
    Po nekakvim statistikama i iskustvima izvana mislim da godišnje neće ići sigurno preko 50% kapaciteta Kranjče
  • NitkoBitan
    30.6k
    Na novoj Kranjci treba maksimalno stavit naglasak na prepustanje mjesta u slucaju nedolaska. I ne bih da godisnje ukljucuju Europu, nema potrebe, tog skoro nigdje nema da godisnje ukljucuju europske utakmice. Interes je dovoljno velik da se godisnje za HNL rasprodaju, a tim godisnjacima omogucit prvokup i popust za europske utakmice, pa ako ne iskoriste netko drugi ce kupit kartu za to mjesto.
  • serbus
    5.2k

Najbolje da se kupi godišnja i onda još za svaku tekmu pojedinačna ali imaš preokup.
    To ako nema drugdje ne znači da nije dobro za navijače.
    Nemoramo svaki vrag početi naplaćivati.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Prva nasa greska je ta da to zovemo godisnjom ulaznicom. "Originalan" naziv je sezonska i kod vecine klubova se misli ulaznicu za sve utakmice prvenstvene sezone.

Da, smisao "godisnje" je da se ide na vecinu domacih utakmica, a ne kupuju za derbije i europske pa kad dodes dodes.

Kao da je velik problem 4,5 puta laganini u prvokupu obavit 2,3 klika online, tako stvari funkcioniraju kod vecine europskih klubova.

Nemoramo svaki vrag početi naplaćivati.serbus

Pa logicno da bi godisnje bez europskih utakmica bile jeftinije i ravnane po tome da se isplati za dolazak na vecinu prvenstvenih utakmica. Godisnje sa europskima se ne isplate ako propustis 1,2 europske utakmice, a uvijek se zalomi neka obaveza ili bolest. Osobno mislim da su godisnje za HNL najbolje za sve strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.