• Krizy
    60.2k
    Kakvu golčinu je primio Partizan :lol:
  • Paggini
    64.8k
    Brat vidio dan prije gol od Joe Colea Švedskoj na svjetskom 2006 i pomislio što ne bi i on pokušao
  • rokikaciga
    4.4k
    Mene je podsjetilo na Luis Garciju 2005e kad je prebacio Buffona
  • Kumerle
    1.2k

Ali većinom zasluženo. Nabijali su nas i Istra, Slaven...

Zato sam nekako uvjeren da neće biti kao prošle sezone i da ova momčad nikako ne može biti loša kao prošlogodišnja, a Rijeci i highdugu realno jest jer Pajaziti umjesto Raquel i onaj šipac neki od 19 godina umjesto Uremovića nisu pojačanja, a po meni niti Ivušić kraj vrlo dobrog Silića koji je iznio kraj sezone.
    Rijeka će sad u rasprodaju kad ima sigurnu Europu i neće sigurno jači biti, mogu biti samo na istoj razini, a to je da drhtiš u dvije tekme protiv Shelbournea koji je 5. momčad Irske, siguran sam da smo mi bolji od toga.

Znam da će neki sada pisati da smo tako govorili i prošle sezone, ali ja nisam. Okej, nisam bio aktivan na Zoni jer sam bio aktivniji na tribini, sada su se karte promiješale, ali meni je od prve tekme s Istrom bilo jasno da je Mmaee taraba kad ga je Lawal onak ostavio na centru ko malo dijete u šprintu, još je jednom nakon toga ispao, a mi smo se prvih 10 min branili grčevito, nakon toga ona naša igra do golmana koji nabije naprijed, ali nekom srećom smo dobili 4:0 ako se dobro sjećam. Poslije Bayerna i odlaska Jakira naš pad je krenuo i resetirani dolaskom Zvone Bobana siguran sam da se nikad više onakva bolikurčina i penzionerski nogomet neće dogoditi i da ne možemo biti lošiji nego prošle godine.
  • rokikaciga
    4.4k
    Ocijenili ste igrače Hajduka. Livaja vam je najgori u Tirani

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/ocijenili-ste-igrace-hajduka-livaja-vam-je-najgori-u-tirani/2700017.aspx

Hehehehe

Najvišu ocjenu (2.8) dobio je Fran Karačić, strijelac jedinog gola za Hajduk. Iza njega su Adrion Pajaziti i Branimir Mlačić, koji su ocijenjeni s 2.5. Najniže ocjene dobili su oni od kojih se najviše očekivalo. Trener Gonzalo Garcia te kapetan i najbolji igrač i strijelac Marko Livaja ocijenjeni su s po 1.7.

I ovo, drugi clanak pljuvacina o Livaju...sukus clanka je ova slika

9226ace6-fb87-4256-ba69-18c4bc51d6e7.jpg
  • hardek
    5.6k
    Ček nema sažetka utakmice? Taman sjeo popit kavu u nadi da ću pogledati masterclass od jučer kad ono ništa
  • Klenx
    8.3k
    Koliko god mi je drago što su tovari ispali toliko je i tragično od kakvih ekipa smo mi lani gubili bodove i naposljetku titulu...CastAway1986

Tema je vjerojatno za drugi topic.
    Možda ružno i nesportski za reći, ali nama je gubitak titule isključivo od Rijeke prošle sezone nakon svega što smo usrali prošlo ljeto i zimu bio dugoročno najbolji ishod.
    Tri razloga ću ti navesti:

1.) Mogućnost provjetravanja svlačionice u ovakvoj mjeri uz podršku javnosti. Da smo bili prvaci, puno teže bi bilo senatorima pokazati izlazna vrata. I drukčiji odjek bi to imalo.

2.) Ne mogu se oteti dojmu da bi 15.7. nespremni, nekompletirani i sa igračima koji dolaze i odlaze kao na kolodvoru naletili na neku minu u kvalifikacijama za LP, u konačnici bi se našli u EL ili čak ECL i iz novinarske perspektive jedva bi dočekali rešetati Bobana koji “nije uspio”, a ta EL ili ECL bi došla kao razočaranje.

3.) Ove godine imamo neki zanos “vraćanja titule u Zagreb”.
  • CastAway1986
    3.8k
    slažem se ja s tobom za sve sto si rekao i drago mi je da se vratila neka euforija i zanos u Dinamu I Zagrebu ali još se nisam pomirio s lanjskom sezonom u onakvoj konkurenciji..
  • Crni86
    14.1k
    one godine kad su bili 5., nisu trebali ni izborit europu.

Dolazi Luksa u dosta teskoj situaciji za klub kako financijskoj tako i rezultatskoj, cak je nekako i doveo neke igrace, dovodi tog livaju, tramezzani trener. Uspio ih je dic, upali su u europu na kraju. I meni se cinilo ajde napokon neka normala dole, nisu previse galamili, fokusirali su se na sebe i cak su igrali nogomet pod tramom i onda dambrauskasom. Mirilo se sa savezom itd itd

Sve je to trajalo jednu sezonu… Mislim da je Luksa bio na dobrom putu, ko je napravio zaokret znaju ssmo Luksa i NO. Na kraju su postali jos gadljiviji i odvratniji nego sta su bili, a sve im se to duplo vraca sada.
  • Schpatz
    803
    Marko Livaja- junak, velicina, najbolji igrac na terenu jucer.

Hvala Albanci da ne moram vise citat o skupinama KL, da ne moram vise citat o 100 milijuna € koja ce dobit jer su dosli do playoffa KL i jos dodatnih 100 koja ce dobit radi 6 utakmica u KL. I kako ce se Sigur, Durdov, Brajkovic i Pusktas prodat za 100mil € jer su vangeneracijski talenti posebice sad u izlogu mocne KL protiv mocnih protivnika Noaha, Breideblika, Sheriffa itd.

Hvala Ivusicu koji se boji lopte ako ta lopta dolazi izvan 16m. Ili je ipak rijec o „najboljem golmanu u Hrvata?“

Sad ajmo opet euforija na temelju poguranaca, nefunkcioniranju VAR-a na njihovim tekmama i manipuliranim snimkama. Pa da opet citamo o „velikom klubu“.
    Barem smo dobili malo mira, hvala Dinamo City, hvala Albanci.

Hvala koje nemogu opisat rijecima posebice nakon onog njihovog ruganja nakon naseg proslogodisnjeg poraza u Münchenu.

Ajmo sad Belupo, nadam se da uzimate barem bod pa da im poklonite koju kutiju normabela za glavobolju i muku koju ce te im u nedjelju priustit.
  • badjibadara
    7.1k
    Malo ih je zasluzilo skulpturu u splitu za zivota

8VrSmmI.jpeg
  • Jurki
    18.9k
    "Svatko tko navija za strane klubove protiv hrvatskih je klaun"

Ja sam ponosan kaj sam klaun
  • Zg123
    2.3k
    Ja ne znam jel plivaja stvarno mislio da ce sudac zaustaviti igru kad ovi imaju potencijalnu kontru pa zamisli kakav je to propuh u glavi i onda gogi doda gas i dovede jos veceg propuha rebica. Oni pricaju o stabilizaciji a placaju odstetu za golmana i daju mu ne bas malu placu a imaju iz svoje skole mladog golmana koji je na pripremama bio izvrstan
  • Paggini
    64.8k
    Ja sam ponosan kaj sam klaunJurki

Pa kako si klaun, navijali smo za Varaždin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.