• Hnlovac
    3k
    otkad to delaju menze??

Još ja budala burek bzvz ovih dana plaćam
  • Pacho
    3.7k

Ako ti nije daleko, onda Forty Five u Pakostanima
  • Droljo
    20.3k
    Živeli.
    IMG-20250814-201036.jpg
  • Mudri
    15
    Bon Appetit. Pogled teško nešto može nadmašiti, a hrana je dobra.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Jel to projektor na stolu? Razmisljam da si uzmem za balkon..
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Veceras igra Dinamo ,ajmooooooo a dok cekamo bodri se zrinja
  • Droljo
    20.3k

Da 40 eura android. Ok stvar
  • Mihael2305
    323
    Okrugljak ti je uvijek sigurnjakjedan u nizu

Slažem se s kolegom,

Jedan od najboljih restorana u Zagrebu, dostavljamo im bifteke i ostala mesa koja naruče, uz to sjednemo i popijemo koje pivo.

Okrugljak je top, a uz njega bih preporucio i Public na voltinom, a u samom centru i Pivnica Mali Medo
  • Efes Pilsen
    12.3k
    da se gledat nogomet normalno na bijeloj plahti? :grin: Koji je? Za 40 eura bi i probao prije ozbiljnije investicije
  • jedan u nizu
    14.7k
    Ljudi, situacija je ozbiljna, zalihe krvi su jako niske.
    U Hrvatskoj boravi jako puno turista, ljudi su na godišnjim odmorima, jako puno nesreca se dogada na nasim cestama nazalost. Srce sezone je uvijek kriticno za zalihe krvi, pa tko god moze, neka navrati u subotu u Petrovu 3 i obavi velebno djelo.

https://hztm.hr/zalihe_krvi/

Ja sam svoju duznost danas obavio, bilo je dosta ljudi na darivanju, ali zasigurno i dalje puno premalo.
    Spasite zivot nekome, svi transfuziju krvi uzimamo zdravo za gotovo, a nikad ne razmisljamo od kuda to dolazi.
    Danas je mozda nekom strancu na magistrali potrebna transfuzija, sutra mozda nekom vasem bliznjem, a prekosutra mozda vama.

Sve o darivanju krvi mozete naci online na stranicama hztm-a i udruge darivatelja krvi, a ako nekoga zanima bilo kakva informacija, moze se javiti meni u inboks, pa pomognem ako mogu.

p.s. nemojte da ovo bude samo u kriticnim situacijama, neka ude u naviku (a nakon prvog davanja obicno postanete ''ovisno'' o tome).
    Izdvojiti pola sata svaka tri mjeseca je nikakva cijena za spasiti neciji zivot! :heart:
  • Hnlovac
    3k
    Bravo za komentar, sutra nakon posla odem a nisam ni znao da su zalihe niske

Dakle može darivati SVATKO jer su zalihe svih krvnih grupa istrosene
  • jedan u nizu
    14.7k
    sutra nakon posla odemHnlovac

Prebaci to na subotu, jer je sutra blagdan pa ne rade :)
    Subotom rade od 7:30 - 15:00
  • Hnlovac
    3k
    pogubio sam se u tjednu jer mi je subota radna pa mislio da je danas petak

Nema veze, u sub zna se gdje smo ko moze, btw, sam do 15 rade??
  • jedan u nizu
    14.7k

Radnim danom je do 19h, a subotom do 15 samo.
    Samo jako, svaka cast :strong:
  • Sajla
    12.1k

svaka čast na pozivu! meni je redovni termin za 20 dana tako da moram još malo pričekati. znam da mogu 7 dana ranije i to ću napraviti, ali sad me još ne bi primili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.