• Nolifer
    12.2k
    A možda mu i nisu tovari bliži i kaj sad? :smile:
  • Papastrumf
    18.2k
    A možda i jesu i kaj sad? :smile:
  • mali M
    8.4k
    A kaj sad i možda!! :grin:
  • T90d
    2.1k

Nisam pročitao onu njegovu knjigu, niti je mislim pročitati, ali sam negdje vidio komentar koji je prenio, navodno iz knjige, da je Hajduk spomenut kao klub za koji je navijao.

Ali kod malog gada me ništa ne čudi, dok je kod nas igrao, rekao je da mu je Barcelona draga, pa je poslije brisao slike i objave o toj željenoj lokacij da bi mogao igrati u Realu. Obećao se isto tako vratit kod nas, ali je naravno zaboravan i ima alzheimer od ranih 30-ih.
  • Droljo
    20.3k
    A da mi ipak bacimo boNbu u bunar?
  • Nolifer
    12.2k
    Nisam pročitao onu njegovu knjigu, niti je mislim pročitati, aliT90d

Tu sam stao.
  • NVKOD
    6.5k
    Bomba iz Španjolske: Barcelona prodaje Olma?! Flick ga cijeni, ali preko nepobitne činjenice ne može prijeći

Neočekivane vijesti stižu iz Španjolske - Barcelona je spremna prodati Danija Olma!? Samo godinu dana nakon što se vratio u matični klub, Olmo bi ga opet mogao napustiti. Interesa ne manjka, Tottenham je prema tvrdnjama španjolskih medija za nekadašnjeg nogometaša Dinama spreman iskrcati 70 milijuna eura, a i nekoliko klubova iz saudijske Pro lige pokazalo je konkretan interes.

Olmo iza sebe ima sezonu u kojoj je u 39 nastupa zabio 12 golova i upisao sedam asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno da u klubu ne razmišljaju o prodaji. Prema pisanju španjolskih medija glavni razlozi za ovu odluku su stalne ozljede Olma, a onda i pojava Fermína, koji igra na impresivnoj razini do te mjere da će na početku ove sezone biti starter Hansija Flicka.

Barcelona ovog ljeta želi ostvariti veliku prodaju kako bi mogla dovesti nove igrače i uravnotežiti svoju financijsku situaciju. Olmov ugovor istječe 2030. godine, što klubu omogućuje jaku pozicijeu pregovorima.

"Hansi Flick cijeni njegov talent, ali također vjeruje da momčadi trebaju igrači s većom fizičkom konzistentnošću. Prodaja Danija Olma značila bi gubitak tehnički briljantnog igrača, ali bi također riješila neke od financijskih problema Barcelone... Budućnost Olma ovisit će o pregovorima između Barcelone i Tottenhama u nadolazećim tjednima. S ponudom od 70 milijuna eura na stolu i hitnom potrebom za novcem na Camp Nouu, transfer se čini sve vjerojatnijim. Ako se to dogodi, Spursi bi doveli igrača s dokazanim talentom, dok bi Barça dobila ključni financijski prostor za planiranje ostatka transfernog tržišta", piše španjolski portal Fichajes.

Zvone reagiraj! Livija i Olma vratiti u gnijezdo! Za odštetu poklanjamo Barci istočnu tribinu, vjerujem da bi pokrila 70 milki koliko treba.
  • vjeko1701
    17.5k
    Na stranu šala, al ne bi bilo loše ubrati barem fond solidarnosti od nekog velikog transfera. Tu mi je pak žao Olma, zna se da se uvijek želio dokazati doma i postati vođe Barcelone. Po ovome izgleda kao da mu se to nažalost neće ostvariti.
  • Kumerle
    1.1k
    Znači sljedeći prijelazni rok očekujemo Engleze u Dinamu po preporuci.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Kod Olma je i bilo upitno samo stanje s ozljedama. Mali je dokazana kvaliteta i clutch igrac.
    On kao igrac sigurno nece u arapske vukojebine, jednostavno mi se ne cini taj tip.
  • Slush
    985
    Od svih velikih Dinamovaca jedino Olma vidim da dolazi u Zagreb zavrsit karijeru.
  • Droljo
    20.3k

Možda Vuškovića najebe da dođe...
  • CastAway1986
    3.8k
    Dani Olmo je priča za sebe čovjek koji ističe Dinamo kao klub koji je zaslužan za njegovu karijeru gdje god stigne..Što se Modrica tiče najveći je hrvatski nogometaš svih vremena tu price nema ali za mene osobno su duplo veći dinamovci Miki Badelj i Marko Rog !
  • BBBaranja
    3.9k
    A da Zvone vrati Olma? :joke:
  • Thor
    460
    to bi bilo top! Jedino da oce sam doc za neku sitnu lovu. Ovak kolko traze za njega sad je pol novog stadiona na Maksimiru :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.