• blue heart 72
    2.4k
    ma ne gledam(o) to kao negativu, nego bi (bar po meni) bila puno jača poruka da su svi zajedno, onako baš kao sto su i bile borbene postrojbe za vrijeme DR.

Ali nebitno, idemo dalje
  • NORTE
    18.4k
    Mogući mečevi u KL

Aik-Rapid

Bečani imaju prijateljstvo s Aikovim gradskim rivalom Hammarbyjem.

Partizan-Legia

Legia ima tri gola zaostatka pred uzvrat EL i najvjerojatnije ispadaju u KL i tamo idu na pobjednika dvomeča Partizan-Hibernian.

Legijini su žestoki štovatelji "srpskog Kosova", ali i veliki neprijatelji Widzewa koji su frendovi s Grobarima.
  • Hectorharatti
    323
    Sto je ovo u Beogradu. Tesko za procijenit, ali izgleda da je ovo neko lizanje medjusobno.
  • NORTE
    18.4k
    Obje grupe frendovi sa Spartak Moskvom.
    Već to je bilo dovoljno za očekivati jedno veliko ništa.

Uz to većina grupa iz Poljske transparentno ističe stav da je Kosovo Srbija, Lech je naravno među njima.

Treba reći i da se cigani ni brojkom nisu baš proslavili u Poznanu, na raspolaganju gostima tamo su još 2-3 sektora.
  • rioda
    9.8k

Na sliku Lechovih u centru beograda, srbi masovno komentirali 'welcome brothers' i slično :lol:
  • Hnlovac
    3k
    za bit poljak i nazivat srbe braćom moraš biti žešći kreten, ali dobro, poljske ukrase ne smatram baš pametnim individuama
  • Hectorharatti
    323
    Jel moze neko okacit sliku ili poslat na privat , navijaci legije na nekom gostovanju ja mislim u skandinaviji, sa podrskom boysima protiv mamica
  • Mihael2305
    334
    48539859931-4e82ec273c-b.jpg

Prije točno 6 godina, jedno od najboljih gostovanja boysa, Ferencvaroš - Dinamo Zagreb

13.8.2019.
  • NORTE
    18.4k
    navijaci legije na nekom gostovanju ja mislim u skandinaviji, sa podrskom boysima protiv mamicaHectorharatti

Bila je to poruka podrške nakon propucavanja pištoljem u Dubravi.

Imali su poruku i za izbodenog Deliju u Istanbulu, a nekoliko puta i žestoke prosrpske tj. antišiptarske poruke za Kosovo.
  • Crusades
    17.8k
    Ak se ne varam bilo je tu već objašnjenje zašto većina poljskih grupa (ako ne i sve) podržava srbe po pitanju Kosova.

Razumio bi da imaju neku regiju ala Katalonija ili Baskija, koliko znam nemaju pa mi nije jasno. A još kad dodaš razliku u vjeri i srpsko - ruske odnose nema mi nikakvog smisla.
  • über alles
    2k
    Kaj vam tocno nije jasno slaveni protiv muslimana.

Nije bas da je zavrzlama. Mi imamo takvu perspektivu kakvu imamo,al nikad se nisam cudio podrsci poljskih,ceskih etc grupa vezano za Kosovo.
  • Crusades
    17.8k
    Da, to ima smisla..

Vidim razliku u vjeri između Katolika i pravoslavaca, a istovremeno zaboravio na razliku između Kršćana i muslimana.
  • Mlađi referent
    13.8k
    Stvarno “zanimljiva” akcija cigana na kraju svega.

I koliko čujem, prijateljstvo LPH - Spartak pred raspadom radi jučerašnjeg dana.
  • rioda
    9.8k

Daj malo detaljnije za nas neupućene :sweat:
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Napali poljake dok su autima izlazili iz grada, naravno sa šipkama i palicama dok su ovi u autima.

Klasicno cetnicko herojstvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.