• Dadox
    689
    Čitaju li Zonu ovi s Germanijaka i inih portala?
    Sutra Krešimir Krizmanić ex Gorica potpisuje za Ofi Kreta.
  • NORTE
    18.3k
    Turska kula? :rofl: Ak se napravi tamo stadion hoce li se klub popularno zvati Hajduk Kula? :lol: Ili FK Hajdukspor Kula? :lol:

Park skojevaca se zvao pojas oko današnjeg Stadiona Park mladeži u splitskom kvartu Brodarica. U prijašnja su se vremena stadion nogometnog kluba Split i pošumljeni predio oko njega zvali Park skojevaca ili popularno „Turska kula”.
    SAS1987

Da, građani Splita Park mladeži nazivaju i Turska kula.

Tovari taj dio grada (stadion Rnk Splita) sada odjednom nazivaju "na Brodarici" :rofl: jer im nijedan od najpoznatijih naziva ne paše.
  • mali M
    8.4k
    Al ja neznam kaj se glumi, pa neka im Split plati proširenje Brodarice do 10.000 i neka malo stisnu guzice kao i mi na Kranjči dok se ne sagradi Max odnosno Poljud. Nemogu oba stadiona. Kaj je najbolje nama će Kranjča ostat iskorištena i kad Dinamo ode, a oni bi dva od 30.000 a onda ovaj drugi pustit da truli kad se vrate na poljud... Kakvi su ti lapani pa ja nemrem vjerovati...
  • Infinity
    19.3k
    Sve bi oni, i Poljud i Stari plac i Park mladezi. Ne bi se zrtvovali ni 1%, a htjeli bi da imaju tri stadiona.

Ja stvarno ne vidim problem u Parku mladezi, tj. prosirenom na nekih desetak tisuca sjedecih mjesta. Imaju svaku utakmicu vise, ali se nekad treba zrtvovati da bi sutra imao jos vise. Samo sam dojma da je to njima malo teze objasniti. Mozda bi sutra na novom stadionu punili i 40.000 i jako brzo nadoknadili 'minus' od igranja na manjem stadionu, al sto bi oni to? Nek igraju na ruini, neka ga i UNESCO zastiti, nek sve novine svijeta pisu o nekakavoj ljepotici, nema veze sto ce se srusiti sam od sebe.

Da Kranjceviceva nije bila u tako losem stanju, tj. da je zapad bio dovoljno funkcionalan za UEFA meceve, ja ne bih imao nista protiv da se samo na istoku digla malo veca tribina, te iza jednog gola manja za goste. Nek ne lici ni na sta, svakako je privremeno rjesenje.
  • Niko1986
    2.7k
    Preporuke na intervju Lukše Jakobušića. Dosta dobro objasnio kako stvari točno tamo stoje i gospodski odgovorio na prozivke. Neki naši bivši igrači bi mogli naučiti iz toga jer nije spomenuo da Garcia misli da je Durdov divlji igrač.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/intervju-s-luksom-jakobusicem--otisao-bih-i-da-smo-osvojili-naslov-prvaka-/244789
  • ElDorado
    5.3k
    Prije moje smjene dogovorili smo transfer Rokasa Pukštasa za minimalno 12 milijuna eura plus bonusi na ljeto, o čemu postoji i pisani zapisnik NO-a.

Dogovorili ljudi bez kupca. I ovaj lupa bedastoće
  • Dadox
    689
    kao kad su i dogovorili transfer,ali je zapelo kad je na red došlo pitanje plaćanja
  • ElDorado
    5.3k
    Mislim lik izigrava financijskog stručnjaka a zapravo lupa. 2023. svjesno idu u minus jer ce tek 2025. knjiziti Vuskovica. A kaj cemo sa 2024. i ponovno minusom? Njima sve pokriva 12 milja od Vuškovića.
  • striko
    2.3k
    "Činjenica je da Hajduk nema imovine, a da se prava i vrijednost igrača ne mogu založiti, pa se samim time ne može dobiti kredit. Nismo uzimali ni pozajmice."

"Nismo se zaduživali već smo ponekad koristili faktoring da bismo premostili neke obaveze. Faktoring se koristi kada imaš nenaplaćena potraživanja pa dok dođu sredstva od transfera koristiš financijske institucije da bi imao uredan cash flow."

Prava igrača se ne mogu založiti ali se može raditi faktoring na njihove buduće transfere? Nisam ekonomske struke pa me zanima o čemu ovaj priča? Je li upravo rekao model financiranja jer se prije govorilo da Bogdanović i ekipa imaju prava na neke igrače?
  • NORTE
    18.3k
    neka im Split plati proširenje Brodarice do 10.000mali M

Stadion Park mladeži, molim lijepo.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Luksa je majstor PRa, za njegovog mandata su zazivile Crne kese, zadrzalo se Livaju na masovnu kampanju, doveo je prave ljude u marketing i time osjetno digao prihode.
    Naravno da takav madionicar nece iznjet sve, rupe u odgovorima su ocigledne. Za Vuskovica ce reci da je bio PSG, a za Pukstasa nece reci nista osim iznosa koji je danas nemoguc za malog. Nisu su se zaduzivali samo su prodavali buduca potrazivanja, a ako transfera nije bilo kakva su to buduca potrazivanja prodavali? Naveo je 7 mil. prihoda, ali svak zna da se pita profit..
    Jedan lipi PR paket mir, mir, mir niko nije kriv.. I za kraj onakva sladunjava podrska LJPV i Vucevicu kao da mu nisu bili dostupni :lol:
  • FazeN
    1k
    Pregovori oko novog ugovora na relaciji Radeljić - Miške su započeli.
  • FazeN
    1k
    Prije moje smjene dogovorili smo transfer Rokasa Pukštasa za minimalno 12 milijuna eura plus bonusi na ljeto, o čemu postoji i pisani zapisnik NO-ElDorado

Ovo je istina, msm možda je cijenu samo napumpao ali NH je zaustavio transfer Pukštasa
  • SAS1987
    18.2k
    Stadion Park mladeži, molim lijepo.NORTE

Stadion Park mladezi u turskoj kuli, molim lijepo :lol:
  • Crusades
    17.8k
    Ovo je istina, msm možda je cijenu samo napumpao ali NH je zaustavio transfer PukštasaFazeN

Vrhunski potez, sad ga mogu samo poklonit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube