• Crni86
    14k
    neki to gledaju samo kroz prizmu rezultata.

Investirali smo puno u nasu ekipu. Da li je nama u interesu ulozit u nekg igraca 3 milijuna eura i onda podupirat kriterij sudaca koji dopustaju da se to igraca ubija sa faulovima samo da bi se kvaliteta izjednacila.

Ili da li netko villaru treba nogu strgat da dobi crveni karton?

Nije sve ni kroz penale, golove i rezultat. Ovakvim tempom i tucnjavom po nama mi cemo imati velikih problema s ozljedama. Bogu hvala villaru sad nije nista protiv vukovara ali moglo je bit…
  • Murtidzg
    210
    Predlažem da se napravi tema sa greškama sudaca bez komentara kao sto imamo transvere.

Možemo svako kolo po utakmicama tko prati sve, a možemo samo kaj se tiče Dinama da imamo sve na jednom mjestu bez ponavljanja ili možemo kao prošle godine otvoriti temu pa nek admin u prvi post piše sve greške.

Ako se ekipa za one klošare tovarske onako digla vjerujem da ovo možemo bolje odraditi..

Jer dosta je vise jebanja ljudi u zdrav mozak... idemo nešto napraviti...
  • badjibadara
    6.9k
    Čisto da malo usporedimo kriterij

https://streamable.com/47nrsr
  • Crni86
    14k
    i da se pise kada je doslo do situacija da var nije bio u funkciji. Znaci u 99,9% slucajeva to su utakmice tovara.
  • FrodoJePurger
    449
    Ja bi da se odigraju derbiji prije zvanja stranih suca pa vidjeti kako ce se to odigrati.
  • NVKOD
    6.5k
    Mislim da je sve jasno na kakvoj je razini suđenje u HNL-u kad UEFA pozove suce iz svih drugih država da sude europska natjecanja, a nas zaobilazi u širokom luku. Koji put se Čeferin smiluje pa pošalje par naših "talenata" na utakmicu između andorskog i sanmarinskog predstavnika i svejedno se poslije utakmice vuku repovi uz bijes navijača s obje strane. HNS je leglo korumpiranih neradnika kojima je sjekira pala u med kad je reprezentacija osvajala medalje po SP-ovima i Ligama nacija.

A od svih naših sudaca (valjda njih 99% ima diplomu iz Mostara), daleko najveću nagradu za najgore suđenje u povijesti nogometa pripalo bi Belu. Masakrira svaku utakmicu koju odradi i pritom stavi 800 eurića u džep, jebe se njemu. Osjećaj za igru: 0.

Želim strane suce na svim utakmicama HNL-a, ne samo na derbijima! I na tome treba pritiskati konstantno jer ovo više nema smisla.
  • ElDorado
    5.3k
    Često je puno više grešaka i problema u situacijama kad nešto nije dosudjeno nego što je dosudjeno. Jucer po meni situacija na Prširu.
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Dva kola su prošla ,jedino novo je da nema lakih penala za Dinamo. Što u biti nije ništa novo. Zato se doza povecala tovarima pa je sad preko jedan dosudjeni penal po kolu.
  • Jos-Optimus
    6.9k
    Mislio sam na naše derbije s njima...čak mislim i da je Tovarić dobar sudac, bio je malo zabrijao, ali njih 2 su 2 klase iznad svih. Belovo suđenje nama u Gorici je npr. bilo za zatvor
  • Zg123
    2.3k
    Bel ima kriteriji u jednom trenutku di pusta sve a onda taj kriterij odjednom promjeni i svira svaku sitnicu. Onaj masakr protiv Rijeke kad je pustio da nas se izmesari sa 12 prekrsaja u prvom poluvremenu bez ikakve opomene a nama na 6 prekrsaja 2 zuta i crveni je primjer kako taj smrad sudi
  • nwankwo646
    678
    Sudački expert kaže da drugi penal nije bio, danas se očekuje Armagedon u Dalmaciji.
  • crophantom
    1.5k
    kad je penal za 2:0. Da je bio za 1:0 cudio bi se kako taj prekršaj nije sankcioniran i crvenim kartonim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.