• rioda
    9.6k
    Znaš na kakvo dno je spao HNL kad je, sad već dva kola, jedini sudac u javnom prostoru koji komentira odluke, ovaj priglupi Tenžera
  • rokikaciga
    4.1k
    Svi portali su prenjeli analizu Tenzere osim Imbexa

Hajd u k.
  • Paggini
    63.9k
    ma5Luf.gif

:chin: :chin: :chin: :chin: :chin: :chin: :chin:
  • criticus
    4.6k
    Jel ima neko možda onaj hrvački zahvat na Belji u kaznenom od petka?
  • San Lorenzo
    20.9k

Jel se ovo uopće provjeravalo?
  • Paggini
    63.9k

Ne.

A ekipa kaze da je bio faul na Krovinovicu prije, a kad ono

Cdv2-q.gif
  • FazeN
    853
    Ukoliko netko ima sve sumnjive situacije nek mi proslijedi slobodno bio bi zahvalan. Dobio sam nekoliko situacija već.
  • Crusades
    17.7k
    Tek sad vidio ovo na Villaru. Start na njega je za koplje žešći od prvog penala na jučerašnjoj utakmici. Em u većoj brzini, em je noga više podignuta.
  • NORTE
    18.2k
    :chin: :chin: :chin: :chin: :chin: :chin: :chin:Paggini

Ti mater u pičku!

Dokle više ovih četnika u crnom što guraju svoj klub?!
  • The Undertaker
    8.5k
    Ima li bolja snimka (krupni plan) ovog gore prekršaja na (mislim) Prširu.
  • Paggini
    63.9k
    Nema.

:smile:
  • badjibadara
    6.9k
    Ma uvijek tovarija iskopa još neki snimak, ako je potrebno ;)

Da li je u prijenosu ponavljano, ili je ovo sve što su ponudili? Zašto je Pršir odmahnuo rukom? Da li to otvara nove teorije?
  • FazeN
    853
    Pišem objavu cijelo jutro, sabirem statistike sa 99 stranica, vrti mi se u glavi od brojeva i onda ovakvi komentari budu

"Previse se vi bavite drugim klubovima i trazite krivce svugdje osim tamo gdje bi trebali"

I ti onda budi normalan, i treba nas jebati, penal za Hajduk svako kolo daj Bože kakvih pajsera ima
  • NitkoBitan
    30.2k
    Dinamu je HNS naplatio 18 tisuca eura kazne za obicnu pjesmicu, dovoljno za strane suce na derbiju u rujnu dolje kod njih.
  • Zagi
    11.1k
    Pišem objavu cijelo jutro, sabirem statistike sa 99 stranica, vrti mi se u glavi od brojeva i onda ovakvi komentari budu

"Previse se vi bavite drugim klubovima i trazite krivce svugdje osim tamo gdje bi trebali"
    FazeN

Ne obaziri se. Puno nas je , a uvijek imaš malobrojnu ekipu koja najviše voli glumiti noja.

Pepova Barcelona (najjača momčad modernog doba) nebi ništa osvojila, pa ni domaći naslov da Real u svakoj utakmci kreće sa 3 penala u svoju korist.

Okretanje sebi da, zabijanje glave u pijesak ne.

Samo rokaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.