• Svi na Sjever
    3k
    Meni je smiješno da se nama nije gledala druga ruka u Osijeku, lopta se odbija od prsa, al je kontekst igre tu potpuno drugačiji od pravila, jer igrac se služi rukom da usmjeri loptu ili da je primiri i otkloni opasnost.
  • Kruno
    1k
    Za derbije obavezno se moramo zalagat za strane suce. Nadam se da Zvone to kuzi.
  • Zagreb1992
    2.5k

Al kaj nije pravilo općenito ako se odbije od tijela u ruku da nema govora o penalu ?
  • Crni86
    14k
    meni je jos gore da se orva nije gledala.
    Beljo vec proso osijekovog beka on si ju fino odbija rukom koja nije u prirodnom polozaju…

Za drugu se jos mogu i izvuc na to odbijanje od tijela. Ali na prvoj nema apsolutno nikakvog elementa da se ne sudi penal.
  • SAS1987
    18.1k
    Brazilci so prije puno godina imali jednu spletnu stranicu gdje su vodili "poštenu" prvenstvenu tablicu, koliko bi tko imao bodova ak nebi bilo sudačkih grešaka.

Nema smisla raditi za sve ali bilo bi zanimljivo imati statistiku koliko bi otprilike tovarija imala bodova da im se ne poklanjaju penali itd.
  • Dadox
    676
    Ja ne kužim hračkanje po Matijašu.Čovjek brani dobro osim ako mislite da je morao penale branit
  • Crni86
    14k
    Tovari skoro cijelo drugo poluvrijeme s igracem vise i nisu stvorili nista osim tih penala…
  • Orc123
    12.9k
    Jel ovaj golman gorice smije primiti koju loptu ili?
  • Paggini
    63.9k
    hračkanje po MatijašuDadox

Lik je L O P A T A
  • ShanKu
    1.7k
    Ja ne gledam tekmu, ali lik je lopata :sweat: ovako po ostalim postovima..
  • FazeN
    858
    Ja ne kužim hračkanje po Matijašu.Čovjek brani dobro osim ako mislite da je morao penale branitDadox

Više je lopti danas u ruke uhvatio Bel nego Golman Gorice, izgleda kao ja kad popijem 15 piva i idem s ekipom na turnir da se samo zabavimo
  • Crni86
    14k
    Jel se puskar zajebava da mu se na prvu cini ds je kalik u zaledu? Lik dva metra u zaledu…..
  • Orc123
    12.9k
    Kaze ovaj, zaleđe Kalika, cini mi se ovako na prvu....a ovaj 5 metara u zaleđu
  • NitkoBitan
    30.2k
    Kakav mutavac. Nogomet komentiraju oslobodeni tjelesnog.
  • dzg717
    1.2k
    Hajduk cak djeluje solidno trkacki s obzirom da je igrao preko tjedna pa tako i proslu utakmicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet