• Marktwain
    723
    Mozda neke ogrlice i lajne?
  • ZgDLions
    1.3k
    Dajte neki dio na web Dinamo, slikajte plave ljubimce, neku galeriju.
    F7421-BC7-D888-419-A-9662-633388-AD31-B6.jpg
    Evo moje iz prošlosti.
  • Dino
    4.2k

Moja faca kad je Gojak fulal zicer protiv Benfice.
  • crophantom
    1.5k
    Jel klinci dobiju isti paket kao i odrasli kod učlanjenja?
    Nećak ostao odusevljen sa svime, mozda najviše s tenkom i boysima, ali pošto ga ne mogu učlaniti u HV ili BBB, nek krene s nečim :D
  • MateG
    66
    da, dobit će isti paket kao i odrasli, meni je iskreno zastavica top stvar :grin:
  • crophantom
    1.5k
    ma super, zastavice su vrh da. Stavit ce ju na bickil jbg :D
  • deda
    39.7k
    Karlovačka prešla 1.200 članova.
  • badjibadara
    6.9k
    ali pošto ga ne mogu učlaniti u BBBcrophantom

Naravno da možeš. Plus dobije šal Kaj je
  • Ivan0302
    996
    Koliko inače članova broji udruga, ako se smije znati?
  • dzg2024dzg
    131
    Snimka-zaslona-2025-08-12-085950.png

Pitanje vezano za ovaj dio kada popuniš zahtjev za članstvo. Ovo kako je na slici, to se pojavi na ekranu. To treba zbilja popunjavati ili je to samo stavljeno stvarno samo u slučaju ''zatvaranja web stranice'' ? Ako je samo iz tog razloga - moj savjet je da se to stavi na neko manje vidljivo mjesto unutar nekih uvjeta korištenja ili sl., jer može biti dosta zbunjujuće. Ako zbilja treba to popuniti i uploadati, onda tekst može biti jasniji/nedvosmislen. Eto, mala napomena ako netko može/želi utjecati na to. :)

Druga stvar, tu jasno kaže: ''Zahtjev za učlanjenje je zaprimljen'', ali možda bi bilo dobro da to dođe i na mail + nekakve upute u kojem trenutku se vrši plaćanje. Jer sada je trenutno zahtjev zaprimljen, ali nije plaćeno još.

Ako je od koristi iskoristite, ako nije - zanemarite. :sweat:

Ako nije vidljivo na slici, piše:

Zahtjev za učlanjenje je zaprimljen. U slučaju zatvaranja web stranice, posjetite svoje korisničke stranice te pod opcijom “Moje članstvo” preuzmite te učitajte potpisanu pristupnicu. Rok za učitavanje potpisane pristupnice je tri dana. Za više informacija obratite se Dinamo Odjelu za članstvo. Radno vrijeme sa strankama Odjela za članstvo je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 12 sati. Za sve upite obratite se na e-mail .
  • criticus
    4.6k
    Sisačko-moslavačka se pridružila županijama koje su prebacile lanjski broj članova (1266>1265). Trenutno smo na 14/22 (uključujući inozemstvo).
  • crophantom
    1.5k
    ja sam jučer necaka uclanjivao, to ti se pojavi, ali nije članstvo zato prošlo, a kad odes sa stranice vise ne možeš naci di da to uploadas.
    Zato sam to dao sestri da potpiše pa poslije isao cijeli postupak ispočetka s istim podacima, uploadao odmah tu privolu i onda ti da da ideš na plaćanje i prođe članstvo.

Možda se i moze negdje doći ponovo do tog uploada, ali sam ja glup pa nisam našao
  • dzg2024dzg
    131
    uff da dosta zbunjujuće moram priznati... Hvala na pojašnjenju!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.