• mlinchica
    7.2k
    Necu izdat ja :pray:Marley

Eee, da, da, ta mi je fakat dobra i moćna.
    I kralj Zvonimir, kaj je bilo na zadnjoj tekmi prošle sezone, kad je sjever zagrmio “u tamnici tvoji su vojnici”!!!

Pa malo Ivine golubove, rime s asfalta, Juru, Marinu i onda bum bila super. :lol:

Pravo je pitanje je li tebi bilo neugodno zbog meneMarley

Nema neugode, samo pozitiva :victory:
  • jedan u nizu
    19.1k
    GNHKDZC

Gradanski Nogometni Hrvatski Nogometni Klub Dinamo Zagreb Croatia
  • Mr Anderson
    21.6k
    Ovo je prva utakmica unazad dosta vremena da nakon dolaska doma nisam išao čitat komentare ispisane od početka. Vjerujem da sam si dosta živaca sačuvao.
  • Medvedgrad
    948
    ja bih ovo prvo "Nogometni" promijenio u "Nogoloptački".

A gdje je tu Hašk?
  • jedan u nizu
    19.1k
    A gdje je tu Hašk?Medvedgrad

ubacit cemo i Concordiu negdje
  • Hnlovac
    7.7k
    nogoloptaški športski sokolski gimnastički austrougarski gradski
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Ti ljudi iz Sydneya su ono kaj razlikuju Dinamo od NK Zagreba ili Rudeša i Dubrave. Ne razumijem koji dio tu nije jasan. Naravno, stadion je u Zagrebu, utakmice u najvećem broju pohađaju zagrečanci itd itd, to ne moramo nabrajat, ali Zagreb je samo jedan dio "hrvatskog svijeta"
  • Paggini
    96.8k
    Zagrepčanima je on primarno zagrebacki klub, ljudima van zagreba je on primarno hrvatski, ali svima nama on je primarno KATOLIČKI!

GOTOVA RASPRAVA - KNK DINAMO
  • Noel
    23.9k
    Ne mogu ja ovo.. mislio sam da je žaljenje nekih zbog riječi KAJ na Dinamovoj tv vrhunac ali ovo...
  • Hnlovac
    7.7k
    ljudi su se žalili zbog KAJ na dinamovoj tv????
  • Noel
    23.9k

I ja još nemrem vjerovat ali da.....
  • rokikaciga
    17.4k
    Da, općenito im je Bošnir išao na živce jer je ležernim riječnikom komentirao pripremne utakmice Dinama na aplikaciji kluba GNK Dinamo. Koristio je 'kaj' i nadimke npr Mudri.
  • Paggini
    96.8k
    ljudi su se žalili zbog KAJ na dinamovoj tv????Hnlovac

Zalilo se dvoje uobicajenih sumnjivaca, ne bih to uzimao za ozbiljno
  • Davieboy86
    1.4k
    Ajd ne pricaj jebene gluposti! Svi mi koji smo od 90ih tu uz Dinamo
    zivimo za takve vrednote! Tko ne zivi nek odjebe! Lagano ! Ok?! Moji frendovi su dali zivot za te vrednote! Oni koji su stvarali nasu grupu! Shvacas?! Ajde sada bez takvih retardiranih komentara! Ok?! Dinamo, vjera i Hrvatska! Amen! Hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.