• DiddyGuela
    4k

Tocno to sam i ja pomislio. Stoper ide driblati prakticki na vrhu svojih 16 metara...to se ne radi ni u 3. ligi.

Mislim da su Albanci bacili laganih iz 2 u 1.
  • rokikaciga
    4k
    to se ne radi ni u 3. ligiDiddyGuela

To je taman ta razina igre koju smo gledali jucer
  • Mr Anderson
    13.3k
    Mi smo pobjeđivali velikane u LP pa se nije toliko pisalo i hvalilo ko nakon njihove tijesne pobjede protiv nekih poluamatera u kvalifikacijama za kornfleks ligu. A i mi smo baš jučer komentirali kako je onaj drugi gol pomalo sumnjiv.
  • striko
    2.3k
    Ljudi su željni bilo kakvih pobjeda pa glorificiraju i ovakve protiv slastičara. Zato će i prizemljenje biti bolnije. Oni su prvaci u uzdizanju a bome i ne štede riječi kad treba pljuvati. Sačekajmo prvi kiks.
  • Paggini
    63k
    Jebote manje uzbudenja u medijima je bilo kad smo Milan skinuli
  • Crni86
    13.8k
    taman ja ovo krenuo pisat.

Izjave su im kao da su pobjedili barem neki klub liga 5, a ne faking dinamo city
  • Jos-Optimus
    6.9k
    Ne samo to, sjeti se podcjenjivanja terena protiv Monaca, igrača više protiv Milana, slabog Red Bulla...a ovi fakin Ziru jedva izbace s igračem više i piše se o rapsodijama
  • Nemrem igra Dinamo
    3.6k
    faking dinamo cityCrni86

Žulja ih taj dinamo jako... Što su ti kompleksi :wink:
  • Mlađi referent
    13.7k
    Uvijek je dobar znak kad vidim po internetu i medijima masu komentara na tovare, a nijedan kritičan ili poziv na smirenje strasti.
  • Zg123
    2.2k
    Ja ne znam sta novinari pa i Garcija pricaju ali oni su doma na guzove dobili ovu miki maus ekipu. Jbt ko da su igrali protiv nekog giganta a ne ekipe iz Albanije
  • Droljo
    20.1k
    miki maus ekipu. Jbt ko da su igrali protiv nekog giganta a ne ekipe iz AlbanijeZg123

Pa jel nisu nas odrali balkanci koji nisu ni iz albanije nego sa fucking kosova? Ili brzo zaboravljamo ili vrijede dvostruka pravila...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k

Jesmo onda pisali hvalospjeve kad smo dobili u uzvratu?
  • Paggini
    63k
    brzo zaboravljamo ili vrijede dvostruka pravila...Droljo

Da smo mi jucer odigrali onakvu utakmicu protiv Dinamo Citya, danas bi bilo razapnuce svakog igraca, trenera, bobana, manenice, tete cistacice, gospona u kucici ispod zapada, ekipenu shopu...

Tako da da, vrijede dvostruka pravila
  • Niko1986
    2.6k
    Čemu čuđenje da top 30-40 klub u Europi ima drugačije standarde od 160. kluba?
  • Droljo
    20.1k

Nije bio klasični uzvrat ali da. Sa tom pobjedom smo prošli dalje i lijepo smo pisali.

Mi smo drugi svijet pa smo i takvi gubili od slabijih ekipa od albanaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.