• Svi na Sjever
    2.9k
    Heister konstantno pušta Bambu da prima loptu ko na treningu, amaterizam teški.
  • Crusades
    17.4k
    Baš to. Negledljivi su danas. Apsolutno ništa nisu napravili.
  • Ludovic IX
    9.4k
    nisi prvi lik koji sa par postova priča o osvajanju lige nakon polusezone ili da je poraz ako ne dobijemo hajduk 4 puta u hendikepu.

na nama je da imamo 80+ bodova pa kako bude..
  • Ritam Ulice
    1.3k
    ma oce kurac losi su ko kurac
  • hardek
    5.5k
    Meni izgledaju kao da su se igrači upoznali u tunelu na zagrijavanju za tekmu. Grozota na šta liče
  • rokikaciga
    3.8k
    Karacic je uvijek bio energican igrac, i defenzivno i ofenzivno..ovdje ispada da je defenzivno on top igrac, da kad dode u zadnju trecinu da odmah ide centarsut i da je malo ispod medijana sto nije lose s obzirom da je igrao u Loksi...ocekujem da se postotak poveca sa Plivajom. Ak ga se gleda vidi se da ne davi loptu, pokusava ispravno igrat i prema naprijed, kao bek uvijek gleda gol i igrat prema naprijed. Malo je divlji, i uvijek je bio luda glava, isto voli cugat...to se ne vidi na grafovima

Jebote pogledao sam preko 50 utakmica njegovih i malo sam uvijek slab bio na njega kao igraca.

U odnosu na Hrgovica i Sigura, Karacic ce izgledat kao Cafu
    rokikaciga

Ajde insajderi prosljedite moje analize Bobanu
  • Nogo
    8.7k
    Sada kada im Marešić ode i Koski ako ode Istra ce biti rang Vukovara
  • hardek
    5.5k
    6 zamjena i 2 gola 3 min nadoknade, hajde dobro
  • NORTE
    18k
    Ovo nema nigdje, lopta ide ka golmanu a on ju gleda umjesto da ju uhvati.

Ovoga nema ni kod nogometnih početnika.

Jel ovo više moguće kako oni osvajaju bodove?!
  • Mr Anderson
    13.2k
    Znači, kurčina...umjesto da i Rijeka i Hajduk prosipaju dva boda, oni se skrumpiraju nekako u zadnjim minutama.
  • Hnlovac
    2.8k
    Ide lopta sas 30 metara iznad gola
  • Noel
    14.4k
    Zira je za ovu Istru Liverpool. A i jedni i drugi su jad i bijeda. A Hajduk vodi nemoguće bitke sa jednima i drugima.. Tolko je moćan taj Garcijin Hajduk.
  • E46
    1.7k
    nije ni koski nis posebno, sreca pa ga nismo uzeli.
  • badjibadara
    6.8k
    Kolic je valjda zaboravio da ima ruke i da ih moze ispruziti. Prelako su pustili Majkica.
  • Zg123
    2.2k
    Ni blizu, i dalje Istra ima dobru ekipu za potuc se za Europu ali trenutno izgledaju poprilicno sterilno kao i trener im
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.