• Crni86
    13.7k
    Prva tekma da se protivnika ugasi do poluvremena pa da jakir i varela dobiju prve minute.
  • Borovljanin
    257
    bio je član Man Citya i Liverpoola za koji je skupio po jedan nastup u HNL-u i FA kupuKumerle

Man City i Liverpool, naši strani znanci s HNL pašnjaka
  • Makedonion
    70
    Ocekujem dominaciju Dinama i promjene u sustavu. Mozda umjesto 433 krenuti sa 4231

Neva - Moris, Domingo, McKenna, Vinlof - Misic, Villar - Stojkovic, Vidovic, Lisica - Beljo

Obranu ne bih mjenjao zbog uigravanja i upoznavanja. Villara bi stavio umjesto Ljubicica jer mislim da nece biti toliko potrebe za trkom koliko za podvalit dobru loptu (Villar je to pokazao u par navrata protiv OS), Stojkovic i Vidovic mogu mjenjati poziciju tijekom tekme. Svi su navalili na Vidovica da je najlosije odigrao tekmu, kao da ne znaju da je najkorisniji na 10tki + obrambeno je odigrao vrhunski. Naprijed Beljo cisto da ne izgubi na samopouzdanju, treba mu gol. Ako ne uspije, ubacit unutra Kulu intaliju.

Vjerujem gospodinu Kovacevicu kako god da postavi momcad jer klupa nam je toliko siroka da nemre fulat s izmjenama.

I naravno, ocekujem 3 boda. A sad kad vidim kako ekipa dise i grize, raspored mi izgleda puno laksi nego prije mjesec dana kad sam zivio u neznanju.

DINAMOOOOOOOOO
  • BPAM
    310
    Dečki i cure, dijete od 5god može besplatno na Zapad gore bez potrebe da ima svoju ulaznicu?
  • Crni86
    13.7k
    Neva - Moris, Domingo, McKenna, Vinlof - Misic, Villar - Stojkovic, Vidovic, Lisica - BeljoMakedonion

Ovako i ja mislim da cemo izgledat, samo ljubicic umjesto villara radi trke. Stojke mi je svakako unutra nakon osijeka.

Obrana mora dobit par tekmi za redom da se uigrava, Beljo isto tak.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.