• blue heart 72
    2.4k
    nadam se da je dala ovo sa trganjem ligamenata i smijehom.....
  • Pacho
    3.3k
    I ja im zelim da im koljena pucaju kao kokice
  • shameless86
    534
    dobro jutro svima,posebno istrijanima..ajmo završiti ovaj vikend na lijepi način
  • bbb medimurje
    4.2k
    Drug duplancic više ne objavljuje sastav na DP-u
  • Zagi
    11k
    Mogli bi se već danas odvojiti od sva tri tradicionalna konkurenta.
    x na Rujevici
    Istra pobjeđuje na Titovoj wc školjci.
  • Dadox
    619
    Kad je krenula realizacija novog stadiona odmah se tovarija digla da i oni hoće.Dođe Boban odmah i oni traže svoga koji bi mu parirao i dođe Vučević,Zvone dovede španjolca za šefa škole i oni odmah španjolca.Sada čitam dive se Valinčiću i navijači odmah zazivaju Posavca iz Širokog,navodno igrača istih/sličnih karakteristika.Jaki su
  • hardek
    5.5k
    3 boda u džepu, spreman sam za hate watchanje rivala danas
  • San Lorenzo
    20.6k

Prošlog proljeća sam imao ritual da ne gledam hajduk, uglavnom su gubili ili remizirali...nastavljam s tom tradicijom i ove sezone. :smile:
  • hardek
    5.5k
    Grdo je kad pobjede ali oni trenuci kao Lisica na školjci prošle godine kada u 103 minuti zabija za pobjedu Istre su baš "ko ti to more platit" momenti
  • NitkoBitan
    29.9k
    Danas navijam za Istrijane uzivo na Poljudu. Tovarima koji citaju Zonu dajem zadatak da me nadu :rofl:

Behind enemy lines...
  • rokikaciga
    3.8k
    Sjecam se kad sam isao na Loksu i Hajduk na Kranjcu. Nemres ne otic medu tovare. I smjestim se negdje medu nekakve roditelje s klincima 5-6 godina. Za pola sata su se toliko napili/drogirali da su poceli trgat stolice dok drze svoje malisane u rukama.

Loksa prva da gol jedini se ja veselim na stadionu :lol: Dobro da nisam dobio batina sad kad razmisljam
  • Jay
    2.4k
    Danas je točno 20 godina od šamaranja mrtvog magarca.

Zvuči kao da imam 80 godina, ali bila su to drugačija vremena... Naša liga za ostanak i traume, odlazak iznimno ponosnog Purgera dolje, ovi igraju kvale za LP. Nisu tada imali pune stadione, nije bilo prgavih, omiljeni odjevni komad bio je Kranjčarov dres i ona tovar bakljada majica, ali su bili nepodnošljivi i tada, puni sebe toliko da su htjeli Liverpool.

Nakon poraza 3:0 u Mađarskoj ispili su krv svima na slamku da prolaze, naš sveti Niko će zabit, neće Mađari znati što ih je snašlo kad krene utakmica.
    I hajdug se držao, nada je postojala cijelih 20 sekundi kada Debrecen zabija prvi gol. Svi koji su najavljivali 5:0 nisu lagali, samo su promašili redoslijed na semaforu. Sad kad gledam po stoti put golove koje je Kale primio, čudi me da nije i on imao kockarske dugove. Sve u svemu, hvala Debrecenu na nezaboravnoj večeri nakon koje mi se lice nije oporavilo 3 dana od smijanja. Još uvijek kada vidim u trgovini debrecinke ispustim podli hehehe.

Sretno Debrecenovo svima koji slave, nadam se da će Istra znati obilježiti ovaj dan na ispravan način.
  • NB86
    17k
    Zna li netko da li dama koja je bila nasa amajlija prosle sezone ide danas na poljud na utakmicu ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.