• Filip85
    413
    I puštanje prednosti za Osijek nakon našeg zaleđa !? Na temi od utakmice sam sarkastično iskomentirao, ali stvarno ne znam jeli to po pe-esu. Dobro da Osijek nije zabio...
  • BBBaranja
    3.9k

To što pomoćnik digne ne znači ništa dok glavni ne svira.
    Pogotovo kada ekipa koja se brani uzme loptu i krene u napad,sudac samo kaže u slušalicu pomoćniku spustaj zastavicu i nema potrebe za prekidanjem igre.
    Sve po pravilima..
  • Kumerle
    968

Je, ali puštanje prednosti 25 metara od našeg gola... i onda taj igrač ispadne iz kombinatorike i izgubimo loptu i opasna kontra na 30 metara od našeg gola.
    Nekad treba bit pametan i ne puštat takve prednosti, sreća dobro je završilo.

Imao je nekih greškica, ali u globalu vrlo dobar.
  • BBBaranja
    3.9k

Nažalost nisam gledao tekmu,pa ne znam o kojoj situaciji se radi..ali nije ni bitno,3 boda su u džepu :wink:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Najbolji naš sudac. Ipak, smatram da se trebalo tražit strane za derbije.
  • Zg123
    2.2k
    Dobar sudac, drugo pol je bio malo slabiji ali sve u svemu jako dobro. Drago mi je da nije svirao one pizdarije na malom Zivkovicu, onaj jedva ceka da padne
  • Paggini
    62.2k
    Odlično suđenje u globalu, ali me zanima ova ruka u duelu s Beljom? To se ne sudi ili? Kao, iz nogometne perspektive ne bih ni ja to sudio, ali da ima elemenata za suđenje - ima.
  • Noel
    14.3k

Kolko vidim po sažetku lik nije jednom nego dva puta odigrao sa rukom u istoj situaciji, prvo si je nabacio onda ju je puknuo..
  • reziser
    7.7k
    Utakmicu je odsudio bez greske. Jasan stav, signalizacija, uvijek blizu mjesta prekrsaja, dobro prosudjeno da penali nisu bili, pustao utakmicu da ide, kartoni u pravom trenutku. Nije imao pricu s igracima. Prednost pusta do maksimima
    Odlicno
  • Filip85
    413
    A rekao je komentator da je na sudačkom seminaru bilo govora o tome kako se ove sezone neće suditi "laki penali"...nije ponudio daljnje objašnjenje.
  • Paggini
    62.2k
    Hahaha "laki penali". Mislim, sve u redu i slažem se s odlukom ako će to biti standard za SVE klubove, a ne samo za Dinamo. Ali nekako mislim da neće.
  • Georginho
    283
    A rekao je komentator da je na sudačkom seminaru bilo govora o tome kako se ove sezone neće suditi "laki penali"...Filip85

Valjda su skontali da je magarad imala 50% nepotrebno dosuđenih penala u svoju korist
  • Zagi
    11k
    Ma skužili su oni drek. Tovariji bi se jedna od one dvije ruke sudila, a možda i obje.
    Dobili smo pa pojeo vuk magare, a mogli smo i ne dobit. Nećemo svaku.

Meni su obje situacije penal. Prva definitivno , druga nehotična ali jebiga dragi , nauči štopati loptu prsima.

U redu, nek niti jedna takva situacija ne bude penal. Nema problema.
    Ali dosljednost je uvijek bio problem. "Laki" penal nije čvrsto pravilo nego gradacija,sudačko uvjerenje.
    A tu onda dolazimo do problema nedosljedne provedbe.
  • Blueshadow86
    3.9k
    A rekao je komentator da je na sudačkom seminaru bilo govora o tome kako se ove sezone neće suditi "laki penali"...nije ponudio daljnje objašnjenjeFilip85

Haha, koji šabanluk od seminara. Šta znači "laki penali"? Sad se treba i procjenjivati je li namjere bilo/nije, tu će se uvijek razvlačiti mišljenja i gledišta i opet će biti cirkus. Opet smo u kružnom toku.
    Da je kojim slučajem bio Livaja ili bilo koji igrač hajduka umjesto Belje u duelu sa stoperom Osijeka, dam se kladiti da bi se ta ruka gledala 5 minuta. A da ne govorim kakvo bi urlanje komentatora bilo na onoj šabansko-tovarskoj tv...
  • Ludovic IX
    9.4k
    jedino i bitno je da su kriteriji isti za sve. zamislite situaciju di npr naš škot tako igra rukom na poljudu i da se ne sudi , maltene bi imali otvoreno zbog te situacije jer suci sude samo za dinamo a protiv hajduka. i onda bi se "neutralni" suci i "stručljaci" složili da je penal trebao bit suđen jer u tom slučaju namjera ili nenamjera nije bitna.

ruka je siva zona. rijekin igrač u bugarskoj ide uklizavat i ruka mu prirodno ide dolje da se dočeka na nju i lopta ne pogađa tu ruku direktno već od njegovog igrača se odbije tj taj igrač kojeg je pogodila nije imao nikakvu namjeru proširiti tijelo da spriječi gol ali penal je suđen i čak i ovdje je bilo podjeljenih mišljenja. kako reko, za mene to nije penal kao ni jučer ali suci moraju imat jednaki kriterij za sve. da se mene pita, doneso bi pravilnik samo o ruci di bi stavio 100 situacija i reko, to je ruka ili to nije ruka i da se tog pravilnika drže ko pijani plota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.