• mlinchica
    3.5k
    S obzirom da nam je rezultat pozitivan, bolje da nam nisu sudili takve penale, zbog potencijalnih popratnih komentara i upiranja prstom.
    Da je rezultat bio drugačiji, više bi se i “prosvjedovalo”.
    Samo je pitanje kako će se takve situacije tretirati drugim klubovima.
    Imamo sad 2 odmah iz prve utakmice, koje će se uvijek moći izvaditi za usporedbu.
    Prvo treba ispratiti komentare medija, analitičara i podcastera na ove situacije, a onda me zanima kako će pojašnjavati “zašto”, ako se tako nešto za ekipu s juga svira ili ne svira, svejedno.
    Kakvi će to biti argumenti.
    Jer ako sada svi ističu da opravdano nije dosuđen niti jedan, valjda će isto tako reagirati i na situacije koje će se tek dogoditi.
    Da vidimo sada tu dosljednost.
  • jedan u nizu
    14.3k
    Ja bi najrade da se ova tema zatvori i da nemamo potrebe govoriti da li je netko dobar sudac ili ne. :sweat:

Iskreno, nikad me nije zanimalo tko nam sudi, nisam nikad gledao dal je to Bel, Kolaric ili netko treci.
    Najbolje bi bilo da se nikada ne opterecujemo sucima kao ovi dole, dal to bilo dobro sudenje ili lose, to mozemo prepustiti njima, kad ionako nemaju nekakvu igru godinama/desetljecima.
  • Sajla
    11.6k
    Situacija gdje igrač prsima pokuša štopati loptu i ona ode na ruku - nije bio penal, odbila se od tijela.
    Pitam se što bi bilo da je loptu u 16m tako zaustavio (naš) napadač i onda zabio gol, bi li ga poništili? Livaja je tako zabio prošle sezone i proglašeno je majstorijom pa ono.. ajmo reći da ovo više nije ruka. Čekamo sljedeću takvu situaciju.
  • Crni86
    13.7k
    kod napadaca svaka situacija koja uslijedi asistencijom ili golom se gleda kao ruka.
  • Sajla
    11.6k
    zato i spominjem livajin gol :wink:
  • mali M
    8.2k
    Da je rezultat bio drugačiji, više bi se i “prosvjedovalo”.mlinchica

Ma mlinčica kužim kaj govoriš, ali baš suprotno. Baš zato što nije utjecalo na rezultat treba dignuti halabuku jer se onda koristi kao protuargumet kad nam kažu "a niste se žalili kad ste pobjeđivali"... I baš zbog dole magaradi treba pritiskati da onda svi imamo isti tretman.. i ovo uopće ne krivim Ercega da se razumijemo, nego su to MORALI vidjeti u Var sobi i barem zaustaviti igru dok se ne provjeri sa sigurnošću. Baš me zanima izvještaj suđenja kakav će biti
  • DrRatoljub
    57
    Kolaric pokazuje kako ne treba suditi. Od prve akcije odiše nesigurnošću.
  • reziser
    7.7k
    Ovaj kolaric je antitalent… ne znam tko ga gura ali on jednostavno ne zna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.