• Orc123
    12.9k
    Danas malo izgorio ko i Vidovic.....ali oni su danas Villara bas posteno istukli....pogotovo Vrba, koji to radio namjerno....
  • Kujtim Shalla
    5.8k
    Meni odlican danas ,jak na lopti ,iznenadilo me kako je zilav u duelima . Syrasan igrac
  • NB86
    17k
    Meni smeta sto se svi 3 (misic, ljubo, villar) spustaju nisko i zagušuju igru, odma hrpa igraca oko njih i uvode se u problematicne situacije
  • BBB Mataa998
    2.7k

Doslovno svaki put kada se 1 ili 2 spuste treci odlazi sto je skolski postupak u otvaranju igre.
    A stoperi trebaju jednu ili dvije sestice kao pivote kako bi lopta normalno dosla do napada.Najbolje da sva trojica zajedno sa krilima i napadacem stanu u 16 i cekaju dugu loptu. Tako se nebi doveli u problematicne situacije ili
  • Crni86
    13.7k
    Gledam bas tekmu opet i da istukli su ga. Ali brate vidis da te tuku pa ajde rijesi se lopte prije. Puno previse dodira i tu si je djelomicno sam kriv.
  • Zagi
    11k
    Igrači koji carine loptu uvijek popiju daleko najviše batina. Daj dalje pa nek ovaj trči ako mu se lupa.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    50. minuta, ima situacija na sažetku, pritisnula su ga 3 igrača Osijeka gdje je Vrbančić uklizao i izbio mu loptu, a Villar staje, širi ruke i traži faul, umjesto da nastavi pa ako treba i napravi "profesionalni" prekršaj. Ovako se izrodila jedna od najopasnijih situacija za Osijek gdje nas je sreća spasila da Shopovu nije sjela kako treba.
  • Orc123
    12.9k
    i? Misic je tako prodao 2 lopte....za ciste kontre i kaj to znaci? Odijek je bio jamo agresivan, potezao za dresove, navlacio igrace, isao u kost.....nisu to ocekivali svi normalno....Vrba ga je namjerno provocirao....i takav je Villar jucer odigrao dobru utakmicu, ne onolko kolko on moze ali solidna utakmica za pocetak....nije jos 100% spreman i to je jasno....dizat ce se polako svi iz utakmice u utakmicu....Villar nije bio nista losiji od Misica ili Ljubocica..opcenito, svo troje je bilo malo izgubljeno u nekim djelovima tekme i nisu se nadali takvoj agresiji ali ne bojim se ja za taj trokut....oni ce se dizati kako ce sezona odmicati....bit ce temelj novog Dinama....
  • Izet Hajrović
    6.1k
    krivo si shvatio moj upis, nije problem izgubiti loptu, osvrnuo sam se na detalj gdje staje i širi ruke tražeći faul kojeg realno nije bilo, umjesto da nastavi i proba ispraviti grešku. Nije to nikakav napad na Villara, ne bojim se ja za tu vezu.
  • Orc123
    12.9k
    pa tu se slazem da nema mahanja rukama samo ako netko ima volje nek izdvoji koliko puta su ga istukli po nogama 1. Pol i kolko puta su ga povlacili i navlacili za dres....covjek je bio isfrustriran....

Bila nam je nervozna sredina, ali bilo je mozda to i za ocekivati.,. 1. Utakmica, agresivan protivnik, jos uvijek van ritma, jos uvijek ne poznajemo najbolje komcad......

Ne bojim se ja za sredinu. Ono sto nam treba, a to su natjecateljske utamice i ne puno miksanja prvih 11 nego standardizacija inu 9mj ocekujem momcad na svojim gornjim limitima....
  • Crni86
    13.7k
    sori buraz mozes biti messi, ali onakvo stajanje kad nije faul je nedopustivo na toj poziciji pogotovo jer je konstantno prestajao s igrom trazeci faul. Volio bi vidjet upise da smo iz toga primili gol.

Jedno je biti los ili mozda ne toliko aktivan taj dan, ali dodatno unosenje nervoze u ekipu takvim potezima je nepotrebno. Pogotovo kad si si za sve te silne batine skoro pa sam kriv jer carinis loptu.

Imao je i misic dve lose lopte da, ali nije stao i sirio ruke. To je ta razlika. Vrlo vjerojatno je villar izgorio od zelje, ali ovakvo ponasanje se nadam se nece tolerirat.
  • mlinchica
    3.5k
    50. minuta, ima situacija na sažetku, pritisnula su ga 3 igrača Osijeka gdje je Vrbančić uklizao i izbio mu loptu, a Villar staje, širi ruke i traži faul, umjesto da nastavi pa ako treba i napravi "profesionalni" prekršaj.Izet Hajrović

Ovo je bilo već nakon kaj su ga dobro izgazili, navlačili i tukli do te 50. min., pa je vjerojatno zbog toga tako odreagirao.
    Nije okej ali svi ti inozemni igrači tek trebaju “osjetiti” ligu i protivnike jer su vjerujem došli s predrasudama o samoj kvaliteti i jačini lige.
    Morat će shvatit da neće baš moći lagano “plesat” s loptom ali to će doći nakon par utakmica.

Općenito, mislim da je naša kompletna ekipa jučer ostala malo iznenađena kvalitetnim pritiskom Osijeka, pa su prvih 20ak min izgledali pogubljeno.
  • Orc123
    12.9k
    sori frende ali to su gluposti izvlaciti jednu situaciju, potencirati istu, pozivat na ne toleranciju necega dok ti s druge strane kapetan, starosjedioc potrosi 2 lopte za 2 ciste kontre za gol....koja je razlika sto Misic nije siroo ruke kad se i tako noje vratio u obranu da pokrije kontru?..ne vidim gdje se to Misicu uzelo za zlo i nije se ni trebalo.....izgorio ili ne izgorio on jucer nista nije bio losiji od kolega iz sredine, osim sto je donio najvise batina.....i da, slazem se, trebao se prije rjesavati lopte, ali to ne mijenja cinjenicu da je bio meta jucer.
  • Crni86
    13.7k
    opet ne citas. Nije stvar u trosenju lopti, svatko ima pravo na losu loptu, los dan.

Zgubio si loptu, trci za njom. Ne stoji i ne siri ruke. Misic je oba puta istrcao nazad. Da je ovo napravio misic ili ristovski svi bi udarali po njima. Isto tako to mu nije jedina situacija di pokazuje nervozu, imao je dva tri puta isto tako suluda dodavanja di je pre dugo drzao loptu. Na kraju su ta dodavanja prosla okej za nas, ali su isto tako mogls proc i lose.

Nitko ga ni ne usporeduje sa ostalim kolegama iz veze. Ali je fakt da je bio puno slabiji nego na pripremama i prikazivao bespotrebnu nervozu koja nas je skoro kostala gola. Nema nikoga tko ce biti veci od ekipe i kluba. I slazem se ds je vrlo vjv izgorio, ali isto tako to njemu i svima ostalima mora biti jasno - na prvom mjestu je ekipa.
  • Orc123
    12.9k
    inti si to iscitao kao nepostovanje ekipe i kao da se radi da je veci od ekipe? Radi se drama od jednog poteza koji btw nije doveo na kraju do gola bas kao ni nekoliko drugih pogresaka koje su se dogodile i koje ce se događati.....raditi pricu od ovog je fakat nepotrebno. Svi imali pre velika ocekivanja, istina, i od tekme i od nekih igraca jer su na pripremama neki briljirali....normalno da smo ocekivali vise ali ovo je realno trenutno stanje sa laganim odstupanjima gore ili dole dok se momcad ne uigra.

Nismo mi jucer kolektivno odigrali utakmicu za pamcenje....imamo puno vecu sirinu i to je presudilo...daleko smo mi jos od onog kako zelimo igrati i izgledati....tako da, polako....treba vremena....

Npr. Meni je najvece razocaranje jucer bio visoki presing, to smo na Pripremama radili puno bolje i u tom segmentu se moramo puno popraviti....

Jucer npr. Vidovic bio najslabiji od svih ali ja sam siguran da ce se on dignuti i to dobrano u dogledno vrijeme....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.