• Carmichael
    163
    Ova kašnjenja utakmice u HNLu me abnormalno živciraju. Svaka utakmica svaki vikend kreće tri minute kasnije, jel toliko teško na vrijeme krenuti?

Ili je to neki spomen u čast Petkoviću, ne znam stvarno
  • rokikaciga
    3.7k
    Sta ovaj kontroverzni poduzetnik radi na klupi Lokomotive?
  • din
    908
    Ovi lokosi izgledaju baš jadno
  • Mr Anderson
    13.2k
    Po sastavu valjda najlošija Lokomotiva u zadnjih dosta godina.
    I mene Krivak zanima, vidio sam ga prvi put na nekom turniru limača prije desetak godina, toliko je odskakao da si morao zapamtiti ime. Da ga nisu ozljede sjebale, već bi bio u Dinamu.
  • Droljo
    20k
    Antola novi mišić. Bar vizualno :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Previše sam već lošeg nogometa pogledao ovaj tjedan. Daj igrajte napad više
  • cron1ck
    1.9k
    Sviđa mi se dres Vukovara, ali ova reklama na dijelu trbuha stvarno kvari cijeli dres
  • Olmic
    5.1k
    Kombinirana momcad lokomotive i vukovara bi bila zadnja
  • Common Sense
    1.2k
    Antolića sam jedva prepoznao zbog nove frizure.
  • Sajla
    11.6k
    Bit ću hrabar pa nakon 20min napisati da će Diop ove sezone biti ono što je Morrison bio prošle - svako malo će netko napisati kako je mali zanimljiv i možda ovo-ono, treba ga zakapariti i sl.
  • Logistika
    1.5k
    I jednima i drugima tekma sezone. Vukovar 2 Maksimira za početak vjerujem da bi bili sretni sa bodom iz te dvije. Premijera pa su mi ok i razumijem. Loksa bas mrtvo djeluje
  • tp1997
    1.8k
    Sifo je trener s odličnim znanjemMiro Vugrinec

Za trenera s odličnim znanjem, ekipa mu nikako ne izgleda. Nedefinirane pozicije igrača, pokušava se build-up od golmana s dva limitirana stopera bez da se itko iz veznog reda priključi...

Loša je i Loksa da se razumijemo, ali ovaj Vukovar nikome iz gornjeg dijela tablice neće jednom prijeći centar
  • San Lorenzo
    20.5k
    Ovaj Diop je zanimljiv, trebalo bi ga zakaparit.
  • grba
    322
    Ima na whatsappu kanal na kojem se stavljaju linkovi par min prije tekme, kom treba nek posalje broj u inbox pa mu posaljem kanal
  • hardek
    5.4k
    Jel nama to opet travnjak u lošem stanju ili zabrijavam? Već protiv Kryvbasa mi se to učinilo. Ne onako katastrofalno kao prošlo ljeto ali i dalje mi se čini loš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.