• Krizy
    59.6k
    Lokomotiva:
    Posavec - Diop, Kolinger, Leovac - Šitum, Antolić, Subotić, Pajač - Krivak, Vuković - Stojaković

Vukovar 1991:
    Đaković - Tabinas, Henning, Tadić, Tičinović - Biljan, Koeberlé - Gastaldelo, González, Banovec - Knöll

Nadam se da Lokomotiva ispada ove sezone.
  • DrRatoljub
    46
    ,
    Lokomotiva ima ekipu za očevid. A najgore je da vjerojatno neće ispasti.
  • Crusades
    17.4k
    Kolinger, Leovac, Šitum, Antolić - kao da je 2014.
  • Omake
    10.8k
    Koja bizarna postava lokse. Pogotovo ako bude u ovoj 3421 formaciji.
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Gotovo sam siguran da će Vukovar otkinuti bod(ove) Loksi. Ništa Loksa nije jača od Vukovara, a Sifo je trener s odličnim znanjem i mislim da su ovo dva najtanja rostera lige, a nakon njih Gorica
  • Dzoni
    1.7k
    Goričan je otišao iz Lokomotive?
  • NORTE
    18k
    Nadam se da ce Vukovar uzeti danas sva tri boda.Kruno

Schifu ne podnosim, neka odleti iz hnla što prije.

Bez Rebića i Livaje prva dva kola, miriše na fritulu!
  • Zagi
    11k
    Hvalilo se dosta Jelavića , osvojio je juniorsko pa da vidimo.
    A i Krivak je u prvoj. Prije ozljede je žestoko prašio ...
  • Carmichael
    138
    lako za prvih 11, klupa im je baš tanka.. ne znam jel svi zajedno s klupe imaju 1000 minuta seniorskog nogometa.

A što se tiče ovih 11 startnih, dvojica su mi jako zanimljiva za pratiti ove sezone.

Prvi je Matija Subotić, najbolji igrač Loksinih juniora prošle sezone (koji su osvojili HNL), 2007. godište, mislim i da je kapetan mlade reprezentacije, po meni ozbiljan potencijal i next big thing njihove škole nogometa.

Drugi je Fabijan Krivak, koji je bio jedan od najboljih igrača 2005. godišta u Hrvatskoj, ali je imao ozbiljnije ozljede zbog kojih je bio dobar period van terena. Ako se vrati na stare staze, također bi mogao biti vrlo dobar igrač.
  • Zagi
    11k
    Prvi je Matija Subotić, najbolji igrač Loksinih juniora prošle sezone (koji su osvojili HNL), 2007. godište, mislim i da je kapetan mlade reprezentacije, po meni ozbiljan potencijal i next big thing njihove škole nogometa.Carmichael

Kaj igra dečko? Neka 6ica-8ica sudeći po postavi?
  • Carmichael
    138
    osmica više, neki box to box.. makar isto pitanje kako se kvalitete juniora preslikaju na seniore, možda bude drugačiji stil igre imao.

Ne bi me začudilo ni da Krivak bude taj vezni, a Subotić ovaj prednji, Krivak je znao i veznog jako dobro igrat
  • hardek
    5.4k
    Baš me zanima kakav će Krivak biti ove sezone, čini mi se da je sve posloženo za njega da procvijeta
  • Kile
    18
    Trazim ako netko ima link
    Hvala
  • Zg123
    2.1k
    Ovo su definitivno 2 ekipe koje ce se boriti za opstanak, Lokomotiva u prvih 11 ima 5 veterana dok Vukovar ima 1 ozbiljnog prvoligaskog igraca koji ima 33 godine
  • Carmichael
    138
    da, oni i Gorica još, s tim da mi Vukovar na papiru ima ozbiljniju ekipu od Gorice.

Ovaj kolumbijac Robin Gonzalez bi mogao bit iznenađenje, opasan igrač za svoju visinu (162cm)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.