• Doktor Kunić
    5.2k
    krviti zaboravi ga na 10 dana kao slučajno!!
  • rokikaciga
    3.6k
    cudo kakav igrac. Samo da je druga glava gore a ne luda glava Marko Livaja i decko bi igrao za najjace klubove svijeta. Nevjerojatno sta covjek radi
  • Zg123
    2.1k
    Los je Hajduk, njih bi malo bolje organizirana ekipa bez problema ovdje dobila. Igraju dosta visoko i napadacki, ali imaju previse izgubljenih lopti koje onda ostavljaju ogroman prostor u kontrama
  • Jay
    2.3k
    Pa Zira draga, jeste vi normalni? Ovo bi NK Vrapče riješilo u prvih pola sata. Mogu i ja sa 36 godina tamo igrati bez problema, idem im poslat mail da me skupe u Zagrebu
  • wolfgang14
    2.7k
    Zira fakat zaslužuje barem dat gol. Imaju posjed i sve ali nikako da probiju bunker
  • San Lorenzo
    20.5k
    Azeri glupi i sebični u fazi napada...a ni snage više nemaju.
  • Droljo
    19.9k
    malo bolje organizirana ekipaZg123

Baš si mislim kak bi im santa clara zabila par komada sa pola snage..
  • Noel
    14.2k
    Oba dvije ekipe su poluamaterske. Ovo je baš za moderni nogomet očajno.
  • Orc123
    12.8k
    Jbt kolko prostora ima među linijama Hajduka ......katastrofa, ovi brzi na svakoj lopti ....antipropaganda nogometa ....ovi ne znaju zabiti gol....
  • Zg123
    2.1k
    ma ovi jadnici ne bi dali gol ni da im je prazan, bas su losi, ali neka oni ce upast u svoju euforiju a Istra bi ih lagano mogla prizemljit za vikend a i odgovara nam da se sto duze vuku u Europi
  • rokikaciga
    3.6k
    Da igram ja umjesto Kalika to bi bolje izgledalo
  • ElDorado
    5.1k
    Zira igra zrende s njima u polju ali zadnja trecina im je katastrofa
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Koliko god bio protiv Hajduka,zamisljam volio bih da udju u Konf. ligu. Nemaju sirinu,raspas do zime
  • Droljo
    19.9k
    Jbt kolko prostora ima među linijama Hajduka ......katastrofa, ovi brzi na svakoj lopti ....antipropaganda nogometaOrc123

I onda opet kad mi igramo sa njima postanu bekenbaueri i maradone pa ih pobjedimo jednom u sezoni. Ni meni nije jasno....
  • dmil
    807
    mislim da Hajduku slijedi grubo prizemljenje u nedjelju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.