• Pacho
    3.1k
    A kad su rekli (ako sam dobro cuo) da ne bi bilo fer za trojicu u obrani da masni srbin ide sam na njih. Evo drhti cijela Europa radi lika s jednim euro golom za orjunu i to iz penala protiv farskih ribara.
  • Jay
    2.3k
    Baš šteta za Varaždin, nadam se da ih malo tješi činjenica da godinama nijedan HNL klub (osim nas) nije ostavio bolji dojam u pretkolima.
  • Dzoni
    1.7k
    Dabogda zauvijek potonuli u Atlantiku, cigani portugalski
  • Infinity
    19.2k
    Varazdin je pokusao fino s jednom od najciganskijih nacija. Ne ide. Steta.
  • San Lorenzo
    20.5k
    Dva sakupljača lopte igraju ševe s igračem Varaždina dok ovaj žuri izvest aut, ZAISTA rjedak primjer ciganjenja.
  • Droljo
    19.9k
    Paggini mi ne reagira u inbox, može li link za jogurt?JMastermind

Nisi mu napet. Moraš uzet naj bolji kaput iz ormara i u teretanu! Nije zajebancija, imao sam isti problem. Sad sam nabildan, modno osvješten i imam link kad god hoću.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Hahahaha Karacic krivi dres obukao
  • Paggini
    61.9k
    Ekipa ne zna procitat svoje prezime na dresu kako spada
  • Jay
    2.3k
    Ček molim jel ovo stvarno :lol:
    Ajmo Zira iskopaj neki pravilnik po kojem je ovo 0:3
  • JMastermind
    885
    to je ono što te tjera da vjeruješ. Zapravo ima fetiš na škembice i kombinaciju adidas trenerke i špicpapaka, što koristim u cijelosti bez imalo kajanja.
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Garcia je top trener, vidi se ideja igre i puno ljepše igraju nego pod Gattusom, ali isto tako imaju i smjesnog protivnika, nakon 6-7 tekmi ćemo vidjeti kakvi su
  • Rex Ramae
    3.6k
    Šteta što se Konate ozljedio u prošloj tekmi, zabio je gol i bio daleko najopasniji na terenu, uvjeren sam da bi ih dobili Azeri prošlu tekmu i da bi se sada tresli tovari na Poljudu.
  • Carmichael
    119
    Krađa vremena kroz izležavanje, sakrivanje lopte, itd.. se realno uvijek isplati. Puno manje se nadoknadi nego što je zapravo vremena uzeto, i nekad me to baš živcira.
    Nekad, kad ide u korist Dinama i reprezentacije, su mi baš simpatični trikovi.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Livaja je stvarno garancija Hajdukova, covjeku loptu nemozes skinut s noge
  • Filip 91
    1.7k
    Ovo treba bit crveni za Livaju, otvorenim džonom po koljenu

Ps. tek sad vidim da je prethodno bio odgurnut.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.