• Hectorharatti
    317
    Armada zapelaa negdje ?
  • Efes Pilsen
    12k
    Imaju zabranu zbog nereda u Ljubljani.
  • NORTE
    17.9k
    Armada zapelaa negdje ?Hectorharatti

Kazna tri tekme bez gostovanja zbog nereda na stadionu u Ljubljani.
  • San Lorenzo
    20.4k
    Kako ide ono 'dobro je za hr nogomet i koeficijent da Dinamo nije prvak!'. :grimace:
  • blue heart 72
    2.4k
    nije zbog toga videa. Njih je Shelbourne izbacil iz Europe, dok su se u tom videu Buljan i Miše veselili kak si ždrijebu dobili Žilinu i kak su super prošli i pogodili željenog protivnika. I naravno, kaj se desilo? Žilina ih je izbacila, hahaha
  • Neznam
    26
    Ma na Rujevici su trebali riješiti prolaz. Rekao bih da je Rijeka ukupno bolja samo ne kužim ni penal, a bome ni ona 2 crvena. Toliko kardinalnih greški nisu imali cijelu prošlu HNL sezonu.
    Al da, to ne umanjuje činjenicu da su oboje bili očaj, žali Bože 2 i pol potrošena sata...
  • Zagi
    11k
    Toliko su već skupili takvih euro izdanja, teško je to sve popamtiti.
    Možda sam bio malo preoštar nazvavši to tovarskom sramotom.
    To je jednostavno ... njihov nivo.
  • NVKOD
    6.1k
    Rijeka je, kao i klasično svaki hrvatski klub osim Dinama, sama sebe nokautirala. Dojma sam da se nikome ne da igrati Europa ili nemaju para za to pa ispadaju iz svih mogućih natjecanja i bacaju sve karte na domaće prvenstvo.

Crveni su čisti kao suza. To što se takvi faulovi ne bi sankcionirali crvenim kartonom u HNL-u je samo odraz (ne)kvalitete i (ne)sposobnosti sudaca, a i pogodovanja određenim igračima i klubovima. I onda se mali Rukavina buni, odraz inteligencije.

Neka se dečki naviknu.
  • ShanKu
    1.6k
    Mislio sam da je Shelbourne u Australiji...pa sad vidim da je u Irskoj :sweat:
  • Neznam
    26
    ma sve je čisto ko suza. Govorim da mi nije jasan sklop u glavi tih igrača, da takve gluposti rade u ovako bitnoj utakmici.
    Rukavina sa nogom 1m u zraku ide u start, stvarno ne znam šta je mogao očekivati. A onda Fruk, koji je čak i veći zajeb po meni napravio. Vidio je da će zakasniti, već imaju igrača manje, kreće u start na gležanj. Ne znam uopće poantu tog starta, nije nikako mogao do lopte...
  • Fabercaster
    398
    Kad će vam netko danas sutra trljati na nos Dinamov otpadak koji je "uspio" uvijek se sjetite da na jednog Andreja Kramarića dolazi 20 Gabriela Rukavina (Iako Krama tehnički i nije otpadak ali ajde). Kakav teletabis majko mila. Treba znat dobit direktan crveni na 30 metara od protivničkog gola. Mislim da nisu ni svjesni kakva je ovo tragedija. Pa ove bi Slaven, Istra i Varaždin natamburali još u prvoj utakmici.
  • CastAway1986
    3.6k
    Spominjao se prije par sezona u kontekstu Hajduka..Iskreno ništa specijalno, lik u nikad slabijem Ludogoretsu nema mjesta u nekih 15 prvih igraca , već dvije sezone se vucara po posudbama..
  • obelix
    122

"Mislim da zbog ovog video, tu spominju shelbourne"

U tom videu su izvukli Zilinu
  • vjeko1701
    16.9k
    Pa ove bi Slaven, Istra i Varaždin natamburali još u prvoj utakmici.Fabercaster

Ne bi. Zbilja se pretjeruje svjetski. Ludogorec je svemirski brod za 90% HNLa i favorit je u dvomecu protiv svih osim Dinama.

Nema potrebe za ponizavanjem HNLa u europi vise nego kaj zasluzuje. Liga je taman tu di zasluzuje i klubovi su tu taman di zasluzuju. Ima dovoljno sramotnih ispadanja u blizoj i daljoj proslosti, ne treba to raditi i od onih koja su realna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.