• blue heart 72
    2.4k
    Ajde bar boju, ako ne želiš objaviti fotke
  • Salva
    2.8k
    Slobodno objavi jer bude sigurno po svim fejzbucima uskoro kad je već toliko ljudi vidjelo snimanje...Droljo

Sve jasno, ali nakon prošlogodišnjeg “leaka”, ne bi htio objavljivati i uništiti predstavljanje, pa makar i drugi slikali / snimali.

jel dobar ili bas jebe majke?ruicosta

Meni osobno ovo drugo :sweat:

Ajde bar boju, ako ne želiš objaviti fotkeblue heart 72

Tamna
  • Sajla
    11.5k
    pa nek objave prolaznici, to je rizik koji su preuzeli snimajući na javnom mjestu. ali da objavi zaposlenik kluba, to sigurno nema smisla, nemojte to očekivati od čovjeka.

mislim na Fantoma, a Salva nak šalje u inbox ako želi ;) može i meni :rofl:
  • Fantom
    395
    S obzirom da snimate na jednoj od lokacija sa najvecom fluktuacijom ljudi...NitkoBitan

A Bože moj. Nece biti kraj svijeta. Detalje ne mogu ljudi ulovit iz te daljine.
  • NitkoBitan
    29.8k
    Ajde bar boju, ako ne želiš objaviti fotkeblue heart 72

TamnaSalva

Diadora tamnoplava.
  • blue heart 72
    2.4k
    makar se o ukusima ne raspravlja, ajde bar dojam. Da li ti se sviđa ili ne, odnosno koju bi mu ocjenu dal na skali od 1 do 10
  • FazeN
    398
    ajde nek ti pošalje pa nam ocjeni dres, samo sam cuo da je jebacki, meni nisu dali da vidim dres jer su mislili da ću ga leakat..
  • blue heart 72
    2.4k
    za mene pun pogodak, hvala lijepa
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Hahaha i tata bi sine ,i tata bi:lol:
  • Paggini
    61.7k
    meni nisu dali da vidim dres jer su mislili da ću ga leakat..FazeN

Je pa da ti posaljemo pa da saljes okolo u zamjenu za infose, znam te kućo kad si temelj bila :cool:
  • FazeN
    398
    hahahaha pa nisam toliko luddd
    Dovoljno je što me Tovari prcaju svaki dan nemoj ti počet jos :lol:
  • Salva
    2.8k
    makar se o ukusima ne raspravlja, ajde bar dojam. Da li ti se sviđa ili ne, odnosno koju bi mu ocjenu dal na skali od 1 do 10blue heart 72

Ne bi htio radit euforiju, jer kako i sam kažeš, o ukusima se ne raspravlja.

Ali meni je dres, ono što sam u prolazu uspio vidit, jako jako lijep. A za točnu ocjenu čekam subotu pa da uživo vidim(o).
  • MateG
    49
    Fantom ajd otkrij nam koliko traje snimanje da znam kolike su mi šanse da uhvatim nešto poslije posla u prolazu haha
  • Droljo
    19.8k

Daj ti meni sliku u inbox. Ja sam jako dobar sa ukusima i raspravljanjem. Budem točno opisao kak i je.

Update: dres je med medeni! :love:
  • Salva
    2.8k
    Update: dres je med medeni! :love:Droljo

UPDATE: Nisam mu ja slao, ne spamajte mi inbox!!! :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.