• Droljo
    19.7k

Ja znam odradit judo pad dobro pa ak će trebati..
  • wolfgang14
    2.7k
    bahahahahah

20250730-122441.webp

EDIT: evo i odgovor osobe ako nekog zanima:

IMG-3252.jpg
  • JakovK6
    255
    evo iskreno, ovo mi nije za ruganje..nebi bilo loše i da mi počnemo prakticirati slične stvari, a ne da razni balkanski dede i slični guraju lovu sebi u džep uz Dinamov "merch".
    90% navijača će radije dat lovu njemu nego kupiti nešto iz fan shopa i tako direktno pomoći klubu
  • Droljo
    19.7k
    Hehe. Bar kod njih možeš staviti pravi original grb sa 1911 i ne mogu ti ništ. Onaj lik iz Metkovića (čini mi se) ga je zaštitio :lol:
  • wolfgang14
    2.7k

buraz falsifikata će uvijek bit za bilo koju marku i bilo koji klub. Kaj bi Dinamo sad trebao slat ljude da patroliraju po placevima i gase štandove. Borba sa vjetrenjačama
  • dzis
    1.1k
    Ocekivao godinu mira na jugu, pokusaj stabilizacije i dovodena mladih igraca za buducnost i garcijin sistem igre, a dobili smo Rakiticevo trazenje sponzora,dovodenje Zvijezde Rebica, pokusaj Erlica, najbolji hrv golman je vec u klubu.

Razapnite me,ali hnl bez tovara bi bio dosadan. Ako ovakve stravi covjeka ne nabriju,nemas ti buraz veze sa nogometom i sportom.

Ne zelim im propast,zelim im bas ovo..svako ljeto euforija,a hladan sjever ce odgovorit
  • Marcinko
    773
    treba originalni s petokrakom
  • JakovK6
    255
    jasno da neće, slažem se..ali samo vučem paralelu da mi je žalosno kaj mi takvim ljudima koji direktno služe na Dinamu (a prije toga su na majicama s livajom) šaljemo nove dresove, promoviramo ih itd.. umjesto da se pošalje mail i zamoli da se prestane s takvim stavima. Naravno ovak komentiranje FB objave je smiješno, ali kužiš u kojem smjeru ciljam..
  • Paggini
    61.5k

Mislim, cirkusantski je ovo radit U KOMENTARIMA JEBENE OBJAVE, to se radi u inboxu ili telefonski. Slažem se sa njihovim sentimentom, to i Dinamo treba raditi, ali ovo je baš ispalo kokošarsko jebanje kluba nad ženom koja radi jebene ruže
  • ‘nuladva’
    185

Pretpostavljam da ces radit za 1€ i 100 dispeta, jer je Zona ipak najludji forum na svitu sa najvise clanova
  • wolfgang14
    2.7k
    Ni meni nije jasno zašto su to javno komentirali umjesto privatno. Valjda da uplaše ostale ljude. Onak objava je imala 17 lajkova :cry:
  • Mali Zeus
    18.9k
    Sotonske ružice.
  • Paggini
    61.5k

Radim za insiderske informacije u inbox!!
  • E46
    1.7k
    Kad smo opet kod tovara, tko ce njima igrat u nedjelju u napadu kad četnik iz Kaštela ima zabranu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.