• don
    14.7k
    3 dana do Prve utakmice, inače.
  • Crni86
    13.4k
    igrat ce onaj koji ce taj dan biti u boljoj formi. A to ce odlucit trener.

Nogomet je isto zivo bice. Netko ce u jednom periodu sezone biti bolji, netko losji. Netko ce imat privatne probleme, drugi ozlijede itd.
  • Droljo
    19.7k

Ako je taktika dati osijeku loptu i hvatat ih na tranziciju jel i tad stojke bolji na krilu?
  • Orc123
    12.8k
    kakva god bila taktika meni bi Stojke bio prije Lisice.....
  • Droljo
    19.7k

Nisi normal
  • Orc123
    12.8k
    jbg....miljama mi je bolji igrac....i na toj poziciji je prosle godine bio nas najbolji igrac zato ne vidim problem da i ove godine igra istu poziciju jer se i tako s te pozicije ubacuje i u sredinu bas kao i Vidovic.....druga stvar da imamo nekoga s dominantnom lijevom nogom, a nemamo.
  • marcio amoroso
    43.8k

Širina je magična riječ kolega.
  • cibona
    5.9k
    Stojković i Lisica ne mogu u istu rečenicu.

Podrška za stojketa!
  • prefontaine
    3.1k
    Stojković i Lisica ne mogu u istu rečenicu.cibona

upravo si dao primjer da mogu :grin:
  • Orc123
    12.8k
    apsolutno se slazem.....Lisica ce dobiti svoje minute....ja ga nisam otpisao niti rekao da on nema svojih kvaliteta, samo za mene Stojke na tom krilu je duplo bolji igrac. Lisica ce svoje minute uhvatiti i dobit ce priliku se dokazati u Dinamovom dresu.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    @Orc123 Nebi mi nikad Stojke bija desno krilo prije zdravog Lisice, eventualno da je ovaj bas trenutno ajme u formi. Zašto, pa zato jer po meni Stojković duplo manje može dat na desnom krilu nego na livom. Slažem se sa tobom da je trenutno bolji igrač od Lisice to se mogu slozit, al bas zato imamo širinu. Trener može probat sa igračima na svojim prirodnim pozicijama i kombinirat sa npr Stojkovicem na krilu.
    Šta nije dosta zadnje dvi sezone forsiranje igrača na krive pozicije, nisam pristaša tog em ne možemo razvijat i dobit max od igrača na svojoj poziciji (RPG), em ne možemo razvijat nekog mladog igrača.
  • Droljo
    19.7k
    Slatke brige ljudi moji. Baš guštamo...
  • marcio amoroso
    43.8k

Opet me nisi razumio. Ja mislim da ne postoji nitko na forumu tko misli da Stojković nije bolji igrač od Lisice. Problem je što će za igru Dinama u dosta utakmica Lisica na desnom krilu biti korisniji.

U biti se previše zamaramo. Uvjeren sam da će Stojković itekako doći do svojih minuta. Nebitno na kojoj poziciji. Ne treba raditi dramu od toga ako će prvu tekmu biti na klupi, a ja nažalost tu dramu predosjećam.
  • Masto
    6
    I čeka se osijek prvi pravi ispit
  • Orc123
    12.8k
    sve 5, tvoj stav..postivam ga.... Lisica tek treba dokazati da zasluzuje da bude u prvih 11, a Stojke je s pozicije desnog krila bio nas najbolji igrac prosle polusezone, cinjenica...nazabijao se golova s te pozicije. Grijeh je da takav igrac grije klupu a moze igrat poziciju koju je i igrao do sad i bio odlican. S druge strane grijeh bi bio rastavljati trokut Miske, Villar, Ljubo jer djeluju ekstra mocno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.