• nemapredaje
    5.7k

Znači europske utakmice tovara se ove sezone neće gledati na Maxsportu :cool:
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Vukovar potpisa novo krilo i stopera oba Brazilci
  • FazeN
    267
    Rebić NAVODNO(naglasak!) rekao DA Hajduku, te NAVODNO bi trebao biti u Četvrtak na Poljudu protiv Zire.

To su Tovari ipak uzmite s rezervom ovo, to sam dobio od iste strane koja mi je prenesla za Richtera, te Hajdukove objave da spremaju za Marića i HNS, a s obzirom da mi prijete od tad porukama i psuju mrtve Tovari kako sam doznao to, moguće da je i istina.

Isto tako Rebić navodno nema nikakvu ponudu s bliskog istoka to je samo za medije da melju o transferu i povećavaju njegovu ljubav prema Hajduku, dok jedino što ima konkretno uz Hajduk rečeno mi je nešto iz Nizozemske. I to malo bogatija ponuda od Hajduka, nikakve milje iz Arabije il sto već.
    Također mi je rečeno da je Mainz odbio prvu Hajdukovu ponudu posudbe radi postotaka igračeve plaće, žele da Mainz pokriva dobar dio a on igra u Splitu haha

"Don't shoot the messenger"
  • Paggini
    61.2k
    Odlične vijesti, nadam se Rebiću u hajduku
  • Dudu 9
    835
    Nemaju stopera osim panja Šarlije a oni zapeli za Rebića, gdje logika prestaje Hajduk počinje.
    Šteta što ne igramo s njima prvih par kola, glatko bi ih dobili.
  • SAS1987
    18k
    Garcia nogometu vraca formaciju 2-3-5 :lol:
  • FazeN
    267
    Plan je bio da se Šarliji spusti plaća i da se tako napravi kako kažu stručno "salary cap" za dovođenje Marešića, ali Šarlija ne želi smanjiti svoj ugovor.
  • Ivdzo11
    8.1k
    Rijeka nema nikakav % u transferu Franje Ivanovića :scream:

Kod Frigana imaju 10% od profita... A vrijednost transfera je bila 5.5mil e
  • Droljo
    19.6k
    Rijeka nema nikakav % u transferu Franje IvanovićaIvdzo11

Uuu tu su se dobro zajebali...
  • Efes Pilsen
    12k
    Hrabro je to sad tvrdit, ali nije zabio bogzna koliko golova i uz to su dobili dobru odstetu.
  • Droljo
    19.6k
    Ja sam hrabar čoek
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Eh, a kakvo je mišljenje o čovjeku bilo ovog dana prošle godine ovdje? Da ne vrijedi pola novaca koje Mišković traži i nema šanse da ga proda ikome drugom za toliko. (Ne stavljam sebe u izuzetak ovdje, meni on isto nije bio željena meta za Dinamo, Frigan i Beljo jesu, to sam pizdio)
  • NitkoBitan
    29.7k
    Rijeka nema nikakav % u transferu Franje IvanovićaIvdzo11

Ja mislio Misko odlican pregovarac... Kako bi rekli u SN... tvrd ko orah. To samo Dinamu pokazuje zube.

Ako on osvoji naslov jos jednom u iducih 15 godina zapocinjem strajk gladu ispod zapadne tribine i vezem se licicama. Nemrem gledat tu odvratnu geliranu facu i to pametovanje o najboljim igracima HNLa.
  • FazeN
    267
    Marešić blizu Hajduka. Igrač otvoren za transfer želi u Hajduka, ali na tom stoji zasad. Istra traži fiksno oko 500k plus kakvi bonusi, a Hajduk želi u ratama platiti transfer ali Istra želi fiksno lovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.