• Dzoni
    1.7k

Mislio sam da kad sam blokirao ovog lika na twitteru više neću vidjet njegove pizdarije
  • Zg123
    2.1k
    Meni se cini da Loksa skroz stangira po pitanju mladih igraca, bas me zanima hoce li se itko iz ove generacije zlatnih juniora probit u prvu ekipu. Ova 2 pojacanja ne treba i komentirati, jedan stize iz Andore a drugi iz Spanjolskih nizeligasa
  • Ludovic IX
    9.3k
    Iz SN:"Uremovićev odlazak Hajduku je stoga donio puno više od 800.000 eura odštete i najmanje još 1,6 milijuna eura uštede na njegovim plaćama."

Znaci, nije ni 1,5 milja vec su sretni da ga je netko htio da se riješe plaće
  • Keyser Soze
    15k
    Prije nekoliko dana doznali smo da je Vučević Anti Rebiću ponudio ugovor od 400.000 eura + 100.000 bonusa za jednu sezonu. Doznali smo i da je Rebić to odbio. Međutim, Rebić je u pregovorima imao i jasan argument za svoj stav - "Zoveš me da budem glavno pojačanje, a nudiš mi gotovo duplo manji ugovor od onog koji imaju neki igrači, a ne pričam o Livaji."
    Nije dakle Rebić od Vučevića tražio milijun eura, nije ni 800, odnosno 700 tisuća. Rekao mu je samo rekao da očekuje da bude plaćen na razini najskupljeg igrača Hajduka koji se ne zove Livaja. Koliko god to iznosilo.
  • Crni86
    13.1k
    citam clanak i pokusavam shvatit sta je pisac htio rec….

Nije ne realno jer nije trazio prek milju eura, ali ni ne zna koliko je trazio. Boli rebica k hoce li bit prvi, drugi ili trece najbolje placen igrac, on hoce svoju lovu.

Vidi da uremovic, sarlija i ekipa imaju skoro milju eura, zeli ih i on. Vidi da livaja ima prek milju eura, a realno ima slabiju karijeru od rebe. I da to znaci onda 400k x 2 minimalno. A ovaj tekst je cisto mazanje ociju, da se romansa jos malo produzi u medijima… kako bi navijaci bili u hypu
  • rioda
    9.3k
    Iz SN:"Uremovićev odlazak Hajduku je stoga donio puno više od 800.000 eura odštete i najmanje još 1,6 milijuna eura uštede na njegovim plaćama."

Znaci, nije ni 1,5 milja vec su sretni da ga je netko htio da se riješe plaće
    Ludovic IX

Mislim da nisu ni svjesni koliko će ih njegov odlazak oslabiti. U dugoročnoj perspektivi ne vidim neku računicu u njegovoj prodaji. Dobio si 800 tisuća za njega, 300 si dao na odštetu za onog Kosovara i još toliko za plaću, a dobio si skoro pa sigurno slabijeg igrača.

Bolje za njih bi bilo da su na talent izvukli koji milijun za Durdova, to ih ne bi oslabilo, a financije bi im dobile malo zraka
  • Crni86
    13.1k
    a mozda nema zainteresiranih za durdova…

Zasto se nisu prodali sigur i pukstas koji zele otic?
  • Dinamosaurus
    39
    a dobio si skoro pa sigurno slabijeg igrača.rioda

Mlađi je, ima veću pre-prodajnu vrijednost
  • rokikaciga
    3.3k
    I to samo ako necem valja. Inace dzaba i da ima 18
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Jednostavno - traze previse novaca. Interes Bruggea je postojao, ali ne za novce koje Hajduk trazi. Brugge je ove sezone doveo Tresoldia (20) koji je odigrao 80 utakmica i zabio 14 golova za Hannover za 6 mil., stigao je i Carles Forbs (21) iz Ajaxa za slican novac, a pljunuli su 9,5 mil. za sina Dejana Stankovica, Aleksandra.
    Dakle klub kojem nije problem potrosit, klub koji prodaje za dobru lovu u Premiership i Serie A misli da je 5 mil. za Durdova previse.
    Hajduk ga mora isprofilirat ili bit svjestan da preprodavacima mali toliko ne vrijedi.
  • Mlađi referent
    13.6k
    Durdov bi im trebao biti prvo desno krilo, a ostatak novca trebaju probat namaknut od Sigura i Pukštasa. Ne znam zašto im je toliko stalo da prodaju malog umjesto dvojca koji je sezonu razvoja praktički “izgubio”.
  • marcio amoroso
    43.7k

Pukstasu su ubili cijenu sa prošlom sezonom i sumnjam da imaju ponude preko milijun, dva za njega. Sigur im vjerojatno puno više znači nego što mogu dobiti za njega. Da oni imaju ponude od 4+ za bilo kojeg od svojih igrača već davno bi otišli.

Još veći problem im je što novi trener ne vidi ni Pukstasa ni Durdova ni blizu prvih 11. Mene ne bi iznenadilo da na kraju prodaju malog Hrgovića za solidan novac (3-4 milijuna) i tako si pokrpaju budžet do zime.
  • mali M
    8.1k
    omalovazavanje drugih (a pogotovo hajdukovih) transfera za koje iste bi ovdje 75% bilo odusevljenoDani Olmić

Ovo je takva laž. Jednako kritični smo prema Dinamovim neprovjerenim pojačanjima kao i za druge. Jedini tko je imao isti sportski pogled na pojačanja sa Hajdukom je bio M.Marić jer to su ta razina pojačanja.

Varaš se grdo ak misliš da bi ekipa tu bila oduševljena sa Rebićima, Kalinićima i propalim potencijalima drugih zemalja.. ja zbilja neznam zašto par vas ne razdrlji košulju i zaurliče volim te Hajduče i krene navijati tamo gdje ih srce vuče... Jer zbilja mi nije jasno to konstantno uzdizanje, veličanje i pravdanje svega što rade. Svake godine punite gaće od straha, a likovi u najlošijoj Dinamovoj sezoni ikad završe treći, iza tog užasnog Dinama.. pa daj se više prebacite na Sportnet i tamo budite zabrinuti...
  • Mlađi referent
    13.6k

Ma i ja sumnjam da imaju ponude tog ranga

Ja bi se rađe kockao s atraktivnim ofenzivcem od 17 godina kao što je Durdov koji bi nakon dobre sezone mogao bit na razini gdje je Pukštaš bio prije dvije ili Sigur prije godinu dana. Pa onda možeš pucat na 5 milja eura, ovako ne vjerujem da će dobit nešto više od 3 fiksno.

Koliko god se oni tješili da su Sigur i Pukštas dobri, jednostavno nisu koliko oni misle. Amer je dotučen, a neće ni Kanađanin bolje proć ako ponovi opet ovakvu sezonu.
  • Mali Zeus
    18.8k
    melnjak ponajbolji bek lige, kad je to bilo i koliko je trajalo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.