• NORTE
    17.8k
    Šarani u nekakvoj euforiji, samo ne znam zašto.
    Doveli Petrusenka i Čolinu, misle da su sad neka sila valjda.
  • Kristijan992
    544
    Jedna zanimljivost, nije možda toliko bitno, ali neka se nađe. Pišu Istrini navijači da Koski često šeće Dinamovim dresom (ne smeta im čak, samo konstatacija)
  • dmil
    768
    Vukovar potpisao https://www.transfermarkt.com/tyrone-tormin/profil/spieler/496601 iz 3. francuske lige, izgleda mi kao da igraju Rijekin moneyball, ali za sirotinju
  • E46
    1.7k
    pogledao video ovog Racija i po videu se dobro cini, cudi me da to loksa nije zgrabila već.
  • veselko tenžera
    4.8k
    Osijek je pobijedio Slavena uvjerljivo, ali 2 su zanimljive stvari vezane za tu utakmicu.
    Slaven je igrao bez 5-6 igrača i u 18. minuti je komotno moglo biti 3-1 za Slaven, a bilo je 0-0.

Tada su promašili mrtvaca, prije toga Malenica skinuo Majstoriću jako dobar udarac i Slaven imao još jedan dobar udarac izvana. Imali su i Osječani jedan bijeg koji je završio solidnim udarcem. Nema začetka akcije za Vrbin gol, na sažecima samo vidiš Vrbu kako vodi loptu 30-40 metara od gola i kako nikog od Slavenovih nema blizu. Slaven je na trenutke stvarno izgledao neozbiljno.

Jučerašnjoj utakmice nije mjerilo. Ne treba ih se podcijeniti, daleko od toga. Imaju pobjedu nad imenjakom iz Kijeva, transfere rade puno pametnije nego lani, atmosfera im je dobra i Rožman nije loš trener. Nismo se ni mi nešto proslavili igrama na Pampasu dosad.

Treba istrčati hrabro s Dinamovim gardom i to će biti kako treba. S jedne strane bi bilo dobro da su prve utakmice laganije, s druge strane pobjede uz dobru igru u težim utakmicama na startu će ubrzati formiranje ekipe i dati nužan mir treneru i svima u klubu.

Već sam užasno nestrpljiv, ne mogu dočekati subotu.
  • Crni86
    13.1k
    Vukovar radi isto dosta zaninljiv posso, bit ce zanimljivo vidjet kakvu momcad ce slozit.

Imam osjecaj da ce biti kompetitvniji i od sibenika prosle sezone, a sigurno od rudesa prije dve godine.
  • Filip85
    375
    Poznato mi ime njegovog bivšeg kluba...nekada bili prvoligaši...
  • Filip85
    375
    Imaju pobjedu nad imenjakom iz Kijevaveselko tenžera

Dali se zna u kakvom je sastavu protiv njih igrao Kijev ?
  • BBBaranja
    3.8k

Bila im je generalka tako da vjerojatno u dosta full sastavu..
  • hardek
    5.3k
    Moj neki filing za ovu sezonu:
    Vukovar ostaje u ligi
    Ispada Gorica ili Loksa (više mi vuče na Goricu)
    Osijek top 3
    Hajduk i Istra borba za 4. mjesto
  • blue heart 72
    2.4k
    Sada dok se sljedeća bura opet malo poigra sa krovom na poljudskoj wc školjki, pa kapne novih dva milijuna za sanaciju, hahaha

Ovo je stvarno živi Monty Python
  • Hnlovac
    2.7k
    Istrijani išli koracima Šarana s besplatnom prijateljskom i bome skupili 1500 ljudi protiv Orijenta
  • dmil
    768
    jel nije u Goricu usao neki kapital pa bi trebali biti bolji ove godine? Kakav im je uopce kadar, nisam upratio da su koga dobrog doveli
  • hardek
    5.3k
    Ja pokušavam ispratit ostatak lige i ja nisam vidio nikakav transfer kod Gorice. Još prošle godine su imali jako tanak kadar, izgubili su Pajazitija i Krizmanića a i Erceg je godinu stariji. Nekog će dovest vjerovatno do kraja prijelaznog roka al tanko mi to djeluje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.