• Raul
    171

prije 2 sezone je bio, ali je ispao.
  • skener
    5.3k
    David Čolina nije jedini igrač koji će danas odraditi liječnički pregled prije potpisa za Osijek. Društvo će mu praviti Oleksandr Petrušenko, ukrajinski veznjak koji se prethodnih mjeseci spominjao u kontekstu transfera u Hajduk i Rijeku.

Sportski direktor bijelo-plavih Alen Petrović uspio je zadržati u tajnosti svoj novi posao sve dok Petrušenko nije stigao u Osijek.
  • NORTE
    17.8k
    Ne znam kaj je infantilnije, da je naše ime srpsko ili da je njihovo. Naše dolazi od grčke riječi "dynamis" koja znači "snaga", a njihovo od mađarske riječi "hajdú" koja predstavlja (naoružanog) čobana, odnosno čuvara stoke. Ostavite se Srba, samo oni briju da sve počinje s njima, a debili onda koriste te pizdarije radi jeftine provokacije.Bosskovitz

Ma znam odavno za porijeklo obje riječi, no poanta je što riječ hajduk znači među Srbima.

Ono što je meni zanimljivo da u cijelom okruženju grada Debrecena :grin: (8:0) postoji barem desetak gradova i mjesta čije ime počinje na Hajdu-, čak se i ta županija zove Hajdu-Bihar.
  • rokikaciga
    3.3k
    Dosta dobar posao Osijeka.
  • Medvedgrad
    644
    Još je stavio i Valinčića u prvih 11.Mr Anderson

Koji je cijelu prošlu sezonu proveo u Istri.

Đalović je birao njegovih najboljih 11 iz PROŠLE sezone.
  • Rile
    93
    ...uz uvijet da mogu biti max 2 igrača iz Rijeke
  • Mr Anderson
    13k
    Đalović je birao njegovih najboljih 11 iz PROŠLE sezone.Medvedgrad

A što sam ja napisao u svom prvom postu na tu temu? Upravo to, prošle sezone, ne znam zašto sad to naglašavaš.
  • Mr Anderson
    13k
    ajd ako može objašnjenje, di je realnost da se stavi Nevistića za najboljeg golmana prošle sezone?don

Nek ti Đale objasni, on ga je stavio.
  • don
    14.6k
    ti si reka da je to realnost, pa san mislia da dilite isto mišljenje
  • Medvedgrad
    644
    A što sam ja napisao u svom prvom postu na tu temu? Upravo to, prošle sezone, ne znam zašto sad to naglašavašMr Anderson

Jer si me citirao kada sam napisao: "Rijeka 2.5 Dinamo 2.5" te si napisao "Još je stavio i Valinčića u prvih 11", pa sam mislio da hoćeš da i Valinčića nadodam nama, koji je naš tek od ove sezone.
  • Paggini
    60.6k
    Moram reći i pohvaliti (za njihove standarde i mogućnosti) prijelazne rokove i Osijeka i Istre i Varaždina, zanimljiva imena su doveli, sve što sam vidio da su radili je racionalno i smisleno.

Inače smo navikli da te mid level momčadi tijekom ljeta rasprodaju šta imaju i dovuku koga god pa kako ispadne, ispadne, ali sve tri momčadi su solidno odradile prelazni rok.

Baš se radujem novoj sezoni HNLa, bit će spektakl za pratit
  • OsamŠest
    5.8k
    Osijek (Petrović) opet radi sjajan transferni posao, ali po meni, najveći problem (opet) je trener. Šteta.
  • jp23
    3.2k
    Vukovar doveo Đakovića iz Šibenika za golmana. Pretpostavljam da to znači ništa od posudbe Filipovića tamo
  • Mr Anderson
    13k
    ti si reka da je to realnost, pa san mislia da dilite isto mišljenjedon

Udica malo s moje strane. Nije tajna da sam zagovaratelj Nevistića i drago mi je da ga i trener aktualnig prvaka cijeni. Prošla sezona nije baš bila dobra za Nevistića kao uostalom ni za nas u cjelini. Od ove sezone očekujem uzlet Nevistića i posljedično tome naš naslov.
  • Mr Anderson
    13k

Ne, ne...sam sam naglasio da smo uzeli po Đaletovom mišljenju najboljeg desnog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.