• Droljo
    19.1k
    Ma i nek oderu međusobno al pravu tekmu 2 x 45 min i super. Sigurno jača utakmica bude neg da igraju sa rudešom ili jarunom..
  • Guinness
    2.9k
    Ma i nek oderu međusobno al pravu tekmu 2 x 45 min i super. Sigurno jača utakmica bude neg da igraju sa rudešom ili jarunom..Droljo

A gle osobno se ne bi žalio da bude još jedna pripremna.
    Čak ne nužno na Maksimiru nego negdje u Zagrebu, da se napuni stadion i još jedan val "pozitive" prije nego sezona krene. Nekakav kombinirani sastav.

Nije da nam to nepresušno treba, više sam sebičan i išao bi na utakmicu.
  • Mr Anderson
    13k
    Mislim da je premalo vremena za naći protivnika, a da ga se i nađe ne vjerujem da se stigne organizirati da bude s publikom.
  • wolfgang14
    2.6k
    Joj ko bu se sad strpio do 2.8. da Belju vidi. Bar da izrežu golove njegove (koje će nadam se zabiti) pa da stave na instagram ili nešto ali sumnjam, vjerojatno se neće ni sa staze onak snimat s mobitelom kak nekad znaju
  • hardek
    5.3k
    Ako su Sesvete zadnja prijateljska mogli su prijenos napravit na D+ barem. Na kraju krajeva pisalo je da će na D+ biti prijenos pripremnih, ovako ispada da su navukli ekipu da plati 19 eura za 1 pripremnu tekmu.
  • Crni86
    13k
    nisu mogli ako se neke stvari zele sakriti od protivnika…

Jednostavno neke utakmice s razlogom nisu otvorene za javnost
  • hardek
    5.3k
    Ja sam to shvatio kao utakmicu sa Sesvetama igra ekipa iz drugog plana i zato nema prijenosa, a u nedjelju prva ekipa i tu će biti prijenosa.

Na kraju krajeva odigrao si već 5,6 pripremnih, ne znam šta točno možeš sakriti u toj jednoj utakmici da bude tako važno.

Ja nisam od onih koji sere za svaku sitnicu, ali ispada malo bezveze da tražiš 19 eura prije tjedan dana pod krinkom više contenta i prijenos pripremnih i onda odma sljedeću pripremnu nema prijenosa.

Ugl. Neću duljiti i ponavljat se, ako je tako odlučeno tako će i biti.
  • mlinchica
    3.5k
    Pretplata je za cijelu godinu, od datuma aktiviranja 1 godinu tako da imamo još 2 pripreme uključene u ovu pretplatu (zimske i ljetne 2026.).

A pretplata uključuje (skinuto s weba kluba):

Prijenosi prijateljskih utakmica prve momčadi
    Kompletan turnir “Mladen Ramljak” – više od 16 utakmica mlađih kategorija
    Prijenosi zimskih i ljetnih pripremnih utakmica prve ekipe
    Odabrani derbiji juniorske i kadetske momčadi
  • Paggini
    60.4k
    Dinamo+ mi je osobno najveća greška marketinga, potpuni promašaj od aplikacije.

Razumijem da je to napravila bivša uprava bez nekog plana i smisla, vjerojatno kao neko izvlačenje para i drago mi je da se NEŠTO s tim pokušava, ali ako se već od ljudi traži 19 eura, bilo bi ok da im se da potpuno jasan plan šta će za tih 19 eura dobiti.

Pripremne utakmice? Neke će biti, neke su zatvorene za javnost.
    Juniori? A samo neki odabrani derbiji...

Za usporedbu, ovi dolje tifusari imaju prijenose seniora na svojoj aplikaciji za 24 eura godisnje. To je eonima veća vrijednost od ovog što D+ nudi za 19 eura.

I da se napomene da ekipa placa godinu i po dana 2 eura za doslovno NIŠTA jer se aplikacija niti puni ekskluzivnim sadržajem, niti ičim posebnim.
  • Filip85
    361
    Za to da dam 19 eura ?? Sorry, ali ovo je "mala pljačka vlaka"...
  • Crni86
    13k
    prema svemu sudeci igrat ce se samo jedna utakmica. Da je protivnik pronaden za nedjelju vrlo vjerojatno bi bilo ovako.

Ha svaki trener zeli sakrit nekog asa iz rukava.

Cinjenicu to da je dinamo plus zadnjih 2 godine totalni fejl nece promjenit prijenos jedne utakmice (ove sa sesvetama). Na kraju dinamo plus ne bi trebao biti samo za utakmice vec sav dodatan multimedijalni sadrzaj koji bi njegovim pretplatnicima bio dostupan.

Taj dio samo s godisnjom pretplatom sam vec komentirao i po meni je sramotan pristup kads ti je aplikacija uzasna zadnje dve godine i nema contenta. Ugl poanta je da ova utakmica se prenosila ili ne nece promjenit aposlutno nista oko dinamo plusa sta se nije napravilo zadnjih godinu dana i kvaliteta aplikacije i sadrzaja bi trebala biti druga prica od toga da trener zeli zatvorit utakmicu za javnost sto je bio slucaj i u proslosti

ja sam dao za proslih godinu dana pretplatubza dinamo plus - najgore potrosenih 20 eura. Umjesto da se ekipa pokrije po usima i npr napravi u pocetku aplikaciju free - npr prvih mj dana da ljudi koji su se itekako opekli zadnjih dvije godine vide uopce sta znaci taj novi content, oni sa ovom godisnjim pretplatom napadju bas bahato po meni - u smislu platite sad 20 eura da gledate prijateljske na ljeto, a onda tko vas sisa ionako nebu contenta al bitno da ste platili.

Ako se ne bojis da ce ti contentn bit los, onda stavis mjesecnu pretplatu jer svaki zadovoljni korisnik ce ju odmah obnovit a mozda uzet i godisnju. Ovim potezom ja sam dobio bas suportan feeling - dajte novac, a content tko za kakav bude.
  • hardek
    5.3k
    Točno to je bila poanta mog upisa. Znači posuo si se pepelom i priznao si da je D+ do sada bio fail, onda za prvu tekmu u ZGu staviš paywall od 19 eura godišnje, znači ne daš ni opciju mjesečne uplate i nakon toga prva sljedeća tekma nema prijenos. 1 korak naprijed i 2 koraka nazad
  • ShanKu
    1.6k
    1.58€ na mjesec, 19€ na godinu. To stvarno nije puno, ali ne vidim smisla ih dat za prijateljske tekme i isto tako poštujem svakoga tko ima D+.
    Recimo puno vrijednija mi je aplikacija GNK Dinamo, tu sam im zahvalan.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Ako trener zeli da bude zatvorena tekma onda to treba i postivati. Kontent nisu samo prijateljske utakmice ima tu i drugih stvari,za malo vise od 1.5€ mjesecno i vise nego posteno. A imas i zimske pripreme znas,imaju i tu prijateljske...
  • NitkoBitan
    29.4k
    Jel ja to dobro vidim da se neki zale sto nema prijenosa za utakmicu za koju trener ne zeli da bude prijenosa radi taktickih stvari?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.