• GOAT
    3.6k
    Konkurencija nam se po običaju sabotira.. imam neki feeling da cemo ove godine napravit veliku bodovnu razliku do Božića.
  • fakin
    1k
    Rijeka je u zimskom prijelaznom roku prodala najboljeg igrača (Pasalic), kapetana (Smolcic) i najboljeg stopera (Galesic).

Nakon toga su bili prvaci
  • Paggini
    59.9k
    Mislim da će i hajdug tako isto
  • don
    14.4k
    hajduk niti je proda kapetana, niti najboljeg igrača.
  • Noel
    13.5k

Sa 67 bodova. Prvaci su postali jer je Dinamo imao jednu sezonu koju nikad nije imao niti će više imat bodovno u povijesti i budućnosti. Tih njihovih 67 bodova je realno postignuće sa tom prodajom najboljih igrača na početku sezonu. 67 bodova sa Livajom je realno za Hajduk ove sezone. Samo što će to ove sezone bit dovoljno tek za negdje 3. mjesto.
  • Droljo
    18.8k

Kad dinamo promjeni 11 trenera u sezoni normalno je bumo skupili toliko malo bodova. Ne ponovilo se.
  • hardek
    5.3k
    Jel Žaper stvarno gotov s ozbiljnim nogometom? Znam da se još na zimu to pisalo a vidim i sad na pripremama ne igra baš
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k

Na Sportnetu su isto neki pisali da je to to kao. Nema drugog razloga da ga se ne stavlja, pa "zdrav" je više od pola godine
  • Paggini
    59.9k
    Jel Žaper stvarno gotov s ozbiljnim nogometom?hardek

Cak mislim da nije, ali cini mi se da je ideja da se Pajazitija baca na šesticu, sa Krovinovicem na osmici.

Svakako dobra ideja
  • NitkoBitan
    29.2k
    Krenut ce se dovodenjem igraca poslije ispadanja iz kvalifikacija hahaha. Sta reci a ne nasmijati se. Kruzni tok!

Dzabalone im Boban sa Temua i tehnicki direktor bez razreda srednje skole. Ako dodatno nesto ne sjebu bit ce dobro.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Ne sumnjam da ce hajduk na patetiku probati dovuči i maresica i erlica. Maresica na 24 rate amex a erlica ce probati dovuci na emocije
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Mislim da njima nije problem Erlica namolit, ali Bologna trazi svoje, posudba ako je uz obvezu otkupa. Minimalno, ja bi rekao, ce trebat preuzet njegovu placu u cijelosti. Je li Erlic spreman oprostit se od velikog dijela place za sezonu igranja u krnjem Hajduku?
  • don
    14.4k
    Svakako dobra idejaPaggini

za nas
  • Dadox
    535
    to je tvoje mišljenje,a ne činjenica da je najbolji stoper lige.Barem ne statistička…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.