• Jurki
    18.5k
    Žalosno da profi nogometas, kapetan trazi 7 dana time out da se dogovori sam sa sobom.
    Definitivno rekel zbogom ozbiljnom nogometu.
  • Nogo
    8.4k

Trening, dva pa ide na liječnički :lol:
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Bas sam razocaran u Petka i Pjacu. Papogotovo Pjacu. Za Petka se znalo da je posebna glava i sa ovime je pokazao da nije vise za kapetana kluba.

Ali da Pjaca ima toliko malo vjere u samoga sebe, da ce rade odustat i uzet dio novaca mi je neshvatljivo.

Kako god, moze se samo cestitat Bobanu, jer iako bi kvalitativno ova dvojica mogla jos doprinijet klubu, jednostavno nemaju (vise) mentaliteta koji je potreban za klub kao sto je Dinamo. A manjak pravog mentaliteta je bio vec puno opjevani glavni problem prosle sezone. Tako da je jedina ispravna odluka bila zahvalit se obojici.
  • rakurs
    1.6k
    Zna netko zašto Baturina nije u kadru Coma za utakmicu koju igraju sada s Lilleom? Mislim, pretpostavljam da je ozljedica neka u pitanju.
  • Rex Ramae
    3.5k
    Prehlada.

:lol:
  • Facke
    6.3k
    A glejte decki , ja razocaran nisam ni sa strane Petkovica ni Pjace. Nogomet je biznis, glediju svoju korist i da cim vise zaradiju. Pravuga igraca "Dinamovca" budete v denesnje vreme teske nasli i da bi na neke stvari pristal.

"Veliki" Dinamovec Pjaca , teri je izjavil da je mislil da bude v Dinamu zavrsil karijeru nije pristal na to da se same ta jedna smesna klauzula mekne z ugovora. To je za mene same potvrda da je dosel v Dinamo zaraditi. Nist druge. Zna sam da je daleke od pravuga Pjace teri je negda bil.
    I dobre mu je Boban se rekel.

Iste te vredi za Petkovica. Dosel je v Dinamo kad je bil nigde. Digli sme ga, dosel je do repke igral je super nogomet. Da bi nakon cist normalnoga zahtjeva Bobana rekel da mu treba jos 7 dani da razmisli. I sad je zavrsil v Kocaelisporu. I to same radi male vise novca. U klub teri je prije same par let bil duzen drugim klubovima i kesnil s isplatu transfera. Klub teri nije imel za place svojih igraca. Sjajen odabir Petkovica. Na kraju od svoje place nebu videl nist ili 50%. Nebi se cudil da bu zavrsil na sudu zbog toga. A peneze videl nebude. A ak se Bruno misli zajebavati v Turske, nebu dobre presel. Stirali ga budu same tak.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ne zbog novca dragi...nije on htio biti profesionalan i davati 100%. Pare je on dobio brutalne od Dinama i on to zna, posebno s bonusima. Ali realno, njemu se više ne da ici na svakom treningu 100%, ne biti budan do 3 ujutro, pusiti i rokati alkohol...jbg, a godine dolazi i tijelo to moze sve teze podnijeti u profesionalnom smislu. Petko je legenda i brutalan igrač, ali to vrijeme je prošlo, kapetan nam ne može biti netko kome nogomet nije prioritet. Šteta, ali to je njegova odluka
  • Rex Ramae
    3.5k
    Koliko god Petka ne volim, moram reći da je u ovoj situaciji ispao fer jer je rekao ne, a mogao je realno ispasti i đubre pa reći Zvoni "da, imamo dogovor" i nastaviti sa neprofesionalnošću i (ne)igrama iz prošle sezone, nastavio bi sa uzimanjem love, živio sa ženom i djecom u svom gradu a mi bi i dalje ne bi imali napadača.
  • mali M
    8k
    ma znaš kaj Facke, nogomet je biznis za managere, ustrojstvo kluba, marketing itd, nogometaš kojem je nogomet biznis nije nogometaš. Više mi je pun kufer te floskule "nogomet je biznis" jer je postala poštapalica i isprika za sve gnjusove koji se vrte oko terena pa i na terenu i samo im sline cure na kofere novaca. Nogometaš koji ne uživa do svoje 35 u onome što najviše voli i za što je talentiran nego ganja pare nikad ne treba jednom Dinamu, jer Dinamo je više od nula na komadu papira.
    Bogu hvala na jednom Bobanu koji vraća fokus na pravo mjesto!
  • Kermit
    611
    Koliko god Petka ne volim, moram reći da je u ovoj situaciji ispao fer jer je rekao ne, a mogao je realno ispasti i đubre pa reći Zvoni "da, imamo dogovor" i nastaviti sa neprofesionalnošću i (ne)igrama iz prošle sezone, nastavio bi sa uzimanjem love, živio sa ženom i djecom u svom gradu a mi bi i dalje ne bi imali napadača.Rex Ramae

Nije on rekao ne, već je tražio 7 dana, ako sam dobro razumio. Boban je na to njemu rekao ne...
  • Rex Ramae
    3.5k
    Da, u pravu si, moja greška, zanemari komentar, pada u vodu.
  • Babangida
    70
    Gledam sad Gvardiol brije na godišnjem sa onim debilnim raketinim kumom, nemam prava srat, ali jako mi to ode na kurac, ne znam zakaj
  • Dudu 9
    763
    Taj raketin kum je gori od bilo koje sponzoruše, ljepi se za nogometaše kao muha na govno

Užasno naporan i iritantan lik.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Ko onaj sunara suki. Neznam kakve lik ima fotke u mobu ali ako ih ne ucjenjuje, neznam kako je on uvijek tu negdje
  • DiddyGuela
    3.9k

Meni je sam Gvardiol također vrlo iritantna pojava. Ne znam tocno zasto ali sere mi se kad ga vidim i cujem kak prica. S obzirom da mu je stari tovar, uopce se ne bi zacudio da Gvardiol otkrije ljubav prema hajduku u nekoj buducnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.