• Fan
    1.2k
    bitnije je ono što će od ovoga doć u sljedečih 5-10 godina nego ovo danas jer ja vidim da dinamo ide na razinu takvu da će nam 24.mjesto u LP bit onak, meee rezultat.Ludovic IX

Osim ako nas Bog ne blagoslovi i imamo vanrednu sreću ili generaciju, Dinamo nikad neće bit klub u top 24 Europe. Ne znači da nekad nećemo uspjet i bit epizodisti takvih plasmana, uspjeli smo skoro i ove godine, ali mi nemamo dugoročno takav kapacitet, ponajviše financijski, da se borimo s najjačima, kolko god je nama DInamo naj jer čak i da skupimo takvu ekipu, razgrabit će nas u roku čamac.
    Nama bi neki glavni cilj, s vremenom, mogao biti osvajanje EL ili borba za prolazak skupine LP (recimo to mjesto 20-24), ali stvarno ne vidim, s ovakvom ligom, budžetom, eventualnim sponzorima kojima država/liga nije najzanimljivija, da možemo više...
  • Brusa
    3.5k
    Nisam ja gledao intervju , mene je samo zanimalo o kakvom strpljenju vi tu pričate i za što bi točno mi trebali biti strpljivi. Kolega @Ludovic IX je lijepo i smisleno odgovorio, dok ste se vi drugi uhvatili za "prvih 15 minuta utakmice " koji su neki vaš konstrukt u nedostatku smislenog odgovora.
  • Crni86
    12.7k
    Opterecujete se previse. Zvone trenutacno radi dobar posao, ali kao sto je i sam reko nitko nije veci od dinama. Vjerujem da ako on osjeti da ne radi dobar posao da ce sam otic jer je jednostavno takav.

Ajmo uzivat rade u danasnjem danu i svemu dobrom sta okruzuje nas klub, a na kraju sezone cemo vidjet di smo i sta smo te kakav posao je napravio sportski sektor na celu sa Zvonom
  • NitkoBitan
    29.1k
    Strpljenje je put, strpljenje je spas.
  • Dr Hofmann
    3.3k
    Nisam emotivan majke mi...

,Sve što mi bude, bit će mi s mojom klubom. Sve što mi bude, bit će mi s mojim narodom".

Bez trganja košulja, bez arlaukanja. Jasan, koncizan ali i bez demagogije. Pogledao sam ovo u jednom dahu, ne vjerujem da je trajalo 41 minutu.

,,Dinamo je prevelika institucija da ga se personalizira s bilo kim".

Bit će grafita
  • mali M
    8k
    zašto? Kakvo strpljenje?Brusa

Imamo najviše love u Ligi, potrošilo se kao nikada, otpravljene su legende kluba, sve ok. Al kakvo strpljenje??Brusa

znači ljudi su ti odgovorili na ovakve tvoje izjave, a ti kažeš da te "samo zanimalo"...

nije ni Boban bio strpljiv. Otišlo 10 igrača valjda, došlo 15 novih, potrošna valjda rekordna lova na transfere, isplaćene otpremnine....Brusa

znači ako si se uključio na vlakić komentranja Bobanovog intervjua mogao si ga barem nabrzaka preletiti. Isti taj Boban poziva na strpljivost navijača. Baš ovakvih kao ti koji šize na to.
    Što se tiče tvog zadnjeg komentara koji sam citirao, molim da mi odogvoriš onda, da li smatraš da Boban nije bio dovoljno strpljiv sa Petkom, sa Pjacom (da si gledao intervju znao bi zašto), da li smatraš da je trebao biti strpljiviji sa Mmaeom, Ristovskim, Ademijem i ostalom družinom... Da li smatraš da je trebao biti strpljiviji sa trošenjem "rekordne love" na transfere?
    Na što točno aludiraš kad kažeš da nije ni Boban bio strpljiv?
  • Thor
    298
    Ovaj intrevju treba sauvati sve dinamove igrace i pustiti u svlacionici od seniora do limaca pod obavezno. A i prevesti na engleski da poslusaju nasi stranci u klubu.
  • Noel
    13.4k

Prvo poluvrijeme smo ogledali Zvoneta, dajte nam drugo poluvrijeme Dabca.
  • Brusa
    3.5k
    uh ovo će biti dugačko pa da krenemo:

znači ljudi su ti odgovorili na ovakve tvoje izjave, a ti kažeš da te "samo zanimalo"...mali M

Odgovorio mi je @Ludovic IX a ovo su ostali odgovori:
    Brusa čudi me da se nisi zakačio na sramotnu izjavu da ne može nitko pa ni on garantirati osvajanje titule.. jel?

sve jasno, ti budi onaj koji skida glave nakon prvih 15min utakmice i to je okej.. uvijek su postojali ti koji traže garancije i koji su mrvu pametniji..
    mali M

Ne bi on skužio o čemu je Boban pričao da mu to padne na glavu.Mali Zeus

↪Brusa Tako je, vec sutra trebaju padat otkazi ako u prvih 15 min ne zabijemo gol.Laugreano

Pa i nisu baš neki odgovori... jel

znači ako si se uključio na vlakić komentranja Bobanovog intervjua mogao si ga barem nabrzaka preletiti. Isti taj Boban poziva na strpljivost navijača. Baš ovakvih kao ti koji šize na to.mali M

Prvi dio je točan. Ali kažem, zanima me ta "strpljivost" jer ta riječ sama po sebi se odnosi na duže vremensko razdoblje.

Što se tiče tvog zadnjeg komentara koji sam citirao, molim da mi odogvoriš onda, da li smatraš da Boban nije bio dovoljno strpljiv sa Petkom, sa Pjacom (da si gledao intervju znao bi zašto), da li smatraš da je trebao biti strpljiviji sa Mmaeom, Ristovskim, Ademijem i ostalom družinom... Da li smatraš da je trebao biti strpljiviji sa trošenjem "rekordne love" na transfere?mali M

Petko - ostavljam Bobanovoj procijeni. Ne znam što se tu sve događalo i izdogađalo.
    Pjaca- ako je bila ona klauzula za 1 utakmicu, dobro je napravljeno
    Ademi- sve ok
    Rile- u redu je da mu nisu dali novi ugovor
    Mmaee- dobro da je otišao na posudbu, da mu ne plaćamo cijelu plaću

Da li smatraš da je trebao biti strpljiviji sa trošenjem "rekordne love" na transfere?mali M

Čuj, nemam ja uvid u klupske financije da bi znao koliko je to opterećenje. Ali trošenje toliko novaca bi trebalo biti opravdano dobrim rezultatima.

a što točno aludiraš kad kažeš da nije ni Boban bio strpljiv?mali M

Pa nisam aludirao, mislim da je upis bio jasan, a odnosio se na veliki broj igrača koji su otišli i veliki broj novih igrača.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Nakon ovakvog intervjua jednog čelnika našeg kluba kakvog nismo imali nikad u povijesti našeg kluba otkad smo vratili ime Dinamo, opet mogu pročitati degenerične komentare ekipe na internetu koji se nazivaju navijačima Dinama.

Tu jednostavno nema pomoći i neću se više živcirati. Neki ljudi su jednostavno male, sitne, jadne, bijedne duše i ne odgovara im ništa. Da se sutra Isus spusti s nebesa, našli bi mu manu. Nekima su bolja bila vremena kad su se medijski istupi čelnika kluba sastojali od spominjanja majki, očeva, bliže familije novinarima, svetaca, božanstava, najgorih uvreda. Nekima su bila bolja vremena kad se nije mogla čuti niti jedna ideja, vizija, dugoročna slika u dva desetljeća.

Zvone je trebao Dinamu jednako kako je Dinamo trebao Zvoni. Nadam se da će ta veza trajati dugo dugo dugo.
  • NKDZ86
    4.6k
    neki ljudi su jednostavno seljačine blagorečeno i njima odgovara neka seljačina, ne odgovara im iskrena, jednostavna duša koja voli istinski dinamo i želi dobrobit klubu kao Zvone.
    njima trebaju cajke, vrijeđanje, skidanje, psovanje, krađa vlastitog kluba, egotriper, itd.
  • Thor
    298
    Nadam se da ce nas se sutra skupiti veliki broj i da jednim gromoglasnim pljeskom i navijanjem imena predsjednika uprave mozemo i trebamo g. Bobanu dati punu podrslu :victory: naravno time i ostatku uprave
  • Noel
    13.4k

Jel Kapetan Amerika na fejsu isti onaj sa Zone? Lik je stavio takav komentar na fejs objavi da je to bolesno. Svašta sam pročitao ali onakav luđački komentar dugo nisam vidio.
  • mali M
    8k
    Ali kažem, zanima me ta "strpljivost" jer ta riječ sama po sebi se odnosi na duže vremensko razdoblje.Brusa

ne zanima tebe strpljivost nego si se sav zajapurio i išao kritizirati.. ovo za sve igrače koje si nabrojao, pogledaj intervju pa nećeš imati "upitnike"... sam si rekao da si se zakačio na vlakić komentara Bobanovog intervjua al opet ga nisi poslušao a kritiziraš..

Ali trošenje toliko novaca bi trebalo biti opravdano dobrim rezultatima.Brusa
    S obzirom da nisi baba vanga i ne znaš kakvi će rezultati biti, pa valjda je logika da budeš strpljiv kako bi vidio ono što sad unaprijed kritiziraš...

Pa nisam aludirao, mislim da je upis bio jasan, a odnosio se na veliki broj igrača koji su otišli i veliki broj novih igrača.Brusa

okej, budem jednostavnijim rječnikom vidim da ne ide drukčije.. ako se odnosi na velik broj otišlih i novih igrača, da li misliš da je Boban trebao biti strpljiviji i u čemu? ne razumijem čemu pravljenje bedastim nakon svoje prvobitne izjave.. Da li misliš da se nije trebao žuriti sa rješavanjem preplaćenih i nedovoljno kvalitetnih igrača i da sukladno tome nije trebao dovoditi toliko novih igrača? U čemu je trebao biti strpljiviji? jednostavno pitanje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.