• JMastermind
    818
    Tko si bez drugih...

Kapetane.
  • Nogo
    8.4k
    Tko god navijao za Dinamo, imao ili nemao pretplatu, tko god živi za klub mora pogledati ovaj INTERVJU!

Kapetane, suza mi krene kada te slušam!
    Svaka čast za video. Žao mi je da nije duži jer ga je tako lijepo slušati.
    Dinamo :heart:
  • badjibadara
    6.6k
    imao ili nemao pretplatuNogo

Ne treba pretplata za YT, samo udarajte.

Zvone :fire:

Štivo za pregledati nekoliko puta dok sve ne sjedne.
  • Fan
    1.2k
    Nisam neka pretjerano emotivna osoba, al ne znam, kad njega slušam, s toliko emocija i ljubavi prema Dinamu, na momente mi krenule suze, jebiga.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ovo treba puštati maloj djeci prije spavanja.

Čovjek doslovno krivu stvar nije rekao.
  • Mali Zeus
    18.8k
    2gk950.jpg

Ja dok slušam intervju.
  • blue heart 72
    2.4k
    F E N O M E N A L A N Zvone

Ovo je prošlo kao da je trajalo 10 minuta, a ne 40

Rijetko dijelim lovorike, ali zaista top, top, top nastup našega "Bana"
  • Slepicka
    246
    ponos., jebeno sam ponosan kakvog Čovjeka imamo na celu najdrazeg kluba, nakon godina otuđenosti i ravnodusnosti u najboljim godinama zivota, sada na pragu 40te ponasam se kao klinac kada je Dinamo u pitanju,, uvjeren sam da i mnogi od vas osjecaju isto, volim te Dinamo!!! napokon si nas i onakav kakvog smo te sanjali!!
  • ElDorado
    4.8k
    "Boban otkrio detalje ključnog razgovora s Petkovićem: ‘Rekao sam mu sve i pitao - Imamo dogovor?‘ On kaže - Nemamo!‘"

"Boban: „Znao sam da puno igrača nije za Dinamo“"

Eto naslova. Od svega što je rekao oni opet po sranjima. Zato i sere po vama žohari!
  • Mali Zeus
    18.8k
    ponos., jebeno sam ponosan kakvog Čovjeka imamo na celu najdrazeg kluba, nakon godina otuđenosti i ravnodusnosti u najboljim godinama zivota, sada na pragu 40te ponasam se kao klinac kada je Dinamo u pitanju,, uvjeren sam da i mnogi od vas osjecaju isto, volim te Dinamo!!! napokon si nas i onakav kakvog smo te sanjali!!Slepicka

Manje više slično, od tog da mi je klub bio dalek i otuđen i da sam zamišljao neki normalniji i puno bolji dinamo do ovog di gledam tko sve nosi dinamova obilježja po ulici i kao malo dijete se veselim svakom pojačanju i svaki put kad se malo d pojavi na vrhu ekrana.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Promijenio se zvuk u 15. minElDorado

Da, treba mozda malo poglasnit od tog trenutka ali se sve dobro cuje.

Inace odgledao sam sve u komadu :ok:
  • Noel
    13.4k
    Meni se najviše dojmilo u intervjuu kad je rekao ja sam iz Imotskog ali volim Zagreb, Purgerštinu i Dinamovštinu. Čovjek koji poštuje tu gdje živi cijeli život bez kompleksa i mržnje. Nadam se da će potaknut neke koji žive i rade ovdje a mrze riječ KAJ i gadi im se Zagreb da se pogledaju u ogledalo.

Druga stvar. Otvoreno bez rukavica je objasnio rastanak sa Petkovićem i Pjacom i da je na njima bila odluka o ostanku u klubu. Boban je stavio svoje zahtjeve (koji su realni) oni su birali. Također konačno je pravim rječima (idiotizam i zloba) opisao novinarčiće i medije koji laži guraju konstantno u eter.

Još jedna stvar koja mi se jako sviđa je stav i povjerenje sa kojim je pričao o Kovačeviću.
  • Crusades
    17k
    Skoro 4500 pregleda u sat vremena od objavljivanja.
  • Dinamo Sarajevo
    147
    Ma bravo presidente!
  • Crni86
    12.7k
    Fenomenalan Zvone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.