• Zambatine škude
    3.6k
    I zašto bi nekom bilo onemogućeno staviti nekakav pozitivan komentar na objavu. Pa neće slati mail da pohvali današnji video ili super fotke? :grin:
    Ili će se na članskom danu raspravljati o super contentu na dan derbija s Hajdukom od prije pola godine.
    Nema smisla onda niti objavljivati išta.
    mlinchica

Zato je dragi Bog izmislio lajk. Pukneš ga i time si svoje rekao i ne moraš se nikome izjašnjavati niti čitati zašto to netko drugi nije napravio ili jest. Miiiilina.

Društvene mreže su osmišljene kao kanal komunikacije.mlinchica

Jesu, za mene i tebe. Pa porazgovaramo, ja te nešto pitam, a ti odgovoriš. Kasnije su skužili svi koji mogu od toga zaraditi da im je tu najbolje promovirati se. Milijunski službeni pejdžovi su ionako jednostrana komunikacija, bili komentari otvoreni ili ne. Nije da će ti Dinamo odgovoriti na komentar i diskutirati s tobom.

Razumijem tvoju poantu, nešto ćeš svakako žrtvovati. U jednom scenariju mentalno zdravlje, u drugom mogućnost da se navijač normalno očituje po nekom pitanju. Pa kako je kome draže. Samo želim reći da komentiranje na Fejsu nije ni člansko ni ljudsko pravo pa ti ga Dinamo može "oduzeti".
  • mlinchica
    3.4k
    Samo želim reći da komentiranje na Fejsu nije ni člansko ni ljudsko pravo pa ti ga Dinamo može "oduzeti".Zambatine škude

Jasno. Kao i ono s početka, jel cenzura ili “cenzura”, a izgleda da je ovo drugo jer ne postoji regula, bar ju ja nisam pronašla.
    Ali… uvijek sam za to da je klub maksimalno otvoren i da se koriste svi mogući alati za povećanje broja članova, reklamira sve ono dobro, potiče ljude na dolazak, na praćenje, aktivira članstvo.
    A društvene mreže su danas najbolji alat za to. Nažalost je tako.
    U zadnjih tjedan dana najkomentiranija objava na ig je giveaway. Eto ti smisla društvenih mreža.

Ovo sve ostalo se da smanjiti izbacivanjem neprihvatljivog i upravljanjem kvalitetom sadržaja. I naravno, nadamo se boljim rezultatima na terenu pa će sve utišati.
  • bbb medimurje
    4.2k
    Evo reklama za uclanjenje nakon podnevnog dnevnika
    Top posao!
  • Damir1986
    221
    Znam da su tema sada transferi pa ovo možda nije bitno, ali planira li se klub oglasiti oko kršenja statuta koje je Zvonimir Boban napravio imenovanjem Mire Para na čelo PR službe? Prema statutu skupštinari ne smiju biti zaposleni u klubu, a on očito to je jer već vuče neke poteze. Hoće li se mijenjati statut, hoće li Par izaći iz skupštine ili Zvonimir Boban smije kršiti statut? Na stranu sve druge kvalitete čovjeka, koje su mi manje bitne jer Boban kao predsjednik Uprave ima legitimno pravo stavljati koga želi na koju funkciju želi, ali mi smeta kršenje statuta.
  • Droljo
    18.6k
    Taman sam to zaboravio :grin:
  • Damir1986
    221
    Da neke prijašnje strukture odrade ovakvo kršenje statuta, siguran sam da Zona ne bi to ovako olako tretirala. Ovako kad je u pitanju Boban se lakše takve stvari trpe.
  • Mali Zeus
    18.6k
    Možemo li se sloziti da oni koji velicaju pravomoćno osuđene kriminalce i pljacku desetaka milijuna eura iz kluba ne vole Dinamo?Bosskovitz

Nisi dobio odgovor na ovo?
  • Crusades
    16.9k
    A da su neki navijači bili ovako pedantni i sitničavi oko prijašnjih struktura možda se iz Dinama ne bi krale pare.

Ovo naravno ne znači da smatram da je ovo nešto pozitivno i dobro.
  • Damir1986
    221
    Šta sad ako je prijašnja struktura krala pare i borili smo se da je se riješimo, struktura koja ima našu podršku smije kršiti statut?
  • NORTE
    17.5k
    Više je do toga da nismo detaljnije upućeni u stanje, doduše opisao si ga već.

Nemojte se sad vraćat na prijašnje stanje, pitanje je legitimno i neka se raspravlja o tome.
  • Crusades
    16.9k
    Naravno da ne.
  • Paggini
    59.2k
    Da neke prijašnje strukture odrade ovakvo kršenje statuta, siguran sam da Zona ne bi to ovako olako tretirala. Ovako kad je u pitanju Boban se lakše takve stvari trpe.Damir1986

Ne trpi se uopće kad je Boban u pitanju, ali jedini izvor ove informacije je forumaš koji je to čuo.

Jel Par imenovan i službeno?
  • Papastrumf
    17.6k

Miro Par nije zaposlenik dinama, nema nikakvu funkciju niti prima placu od dinama. Na koji nacin onda Boban krsi postojeci statut?
    Trenutno kao vanjski suradnik radi na dinamovoj reviji.
  • Damir1986
    221
    Onda ne razumijem. Moje pitanje kao člana kluba više od 20 godina je zašto se krši statut kluba u kojeg sam utukao pregršt novaca i vremena. Valjda imam pravo na to.
  • fakin
    1k
    zanemarite pitanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.