• Neron53
    1.8k

Svi koji su se tu pozalili i zamolili da ne mogu doci jer su daleko van Zg su zbrinuti tj povezani s ekipom koja je u redu od ranog jutra. A ostali sa naknadnom pameti, jebiga.... drugi puta pametnije
  • NitkoBitan
    28.9k
    Trebalo bi pustit jos godisnjih za zapad. Ima smisla s obzirom na opciju prepustanja mjesta.
  • kadsemasazatalasa
    105

Možda. No ne previše. Od iduće godine klub se seli na stadion kapaciteta 11.000 mjesta. Ne znam koliko je dobro da je pola ljudi s godišnjima.

Ja mislim da ne bi bilo loše, al opet...
  • fakin
    996
    Kad odbijes gostujuce, vip, loze, ispadne i manje od 10 tisuca
  • NitkoBitan
    28.9k
    Dobro i? Napravis selekciju po dolascima. Vjerujem da ima dobar dio godisnjaka koji uzima godisnju za derbije i europske, njih "maknes" i dobijes broj novih godisnjaka na Kranjci.
  • Mali Zeus
    18.6k
    ↪kadsemasazatalasa Dobro i? Napravis selekciju po dolascima. Vjerujem da ima dobar dio godisnjaka koji uzima godisnju za derbije i europske, njih "maknes" i dobijes broj novih godisnjaka na Kranjci.NitkoBitan

Ti ionako onda padaju ispod prosjeka potrebnih dolazaka, jedino bi se tako trebalo gledati.
  • kibatech
    65
    kojih potrebnih dolazaka? onih za koje je bila citava konferencija pa su misteriozno nestali i o njima se i dalje suti? :sweat:
  • kadsemasazatalasa
    105
    btw, i dalje se pojavljuju ulaznice online...
  • Mali Zeus
    18.6k
    ↪Mali Zeus kojih potrebnih dolazaka? onih za koje je bila citava konferencija pa su misteriozno nestali i o njima se i dalje suti? :sweat:kibatech

?
  • Infinity
    19k
    Ne znam koliko je dobro da je pola ljudi s godišnjima.kadsemasazatalasa

Citao sam nekad nesto o bundesligasima i njihovim godisnjim. Oni procjenjuju da je sve do 50% OK. Ne znam koliko imamo slicnosti, ali oni misle da je zbog financija lose da vise od 50% ljudi ima godisnju, jer to znaci da si ogranicen na mali broj ljudi, tj. jako malo ljudi se izmjenjuje, jer ce osoba X kupiti jedan dres, jednu majicu, jedan rekvizit, a osoba Y nece doci u priliku, jer nikad nece doci do ulaznice za utakmicu dok je osoba X na svakoj utakmici.

I ono sto su jos jako vazno istaknuli je to da ljudi koji dodju na barem jednu utakmicu se vise vezu uz klub, tj. oni koji nikako ne dodju do ulaznice lakse gube interes, pa sutra nece vise pratiti klub, nece ni traziti ulaznicu, a onda opet ono iz prvog dijela, nece ni online kupiti nista.

Dobro je to da sto veci broj razlicitih ljudi kroz godinu dodje na barem jednu utakmicu. 50% kapaciteta ili nekih 5000 na Kranjci sigurno nije nista lose po klub. Prepustanjem mjesta ce se naci uvijek jos poneka stotina ulaznica u prodaji.
  • Purgeri
    1.1k
    @Papastrumf Nadam se da će biti zbrinute barem dvije trećine reda tim vise sto je zasad pregurano najmanje 30 ljudi. Vrhunac je za sada Marisol koji vodi preko reda dvije babe koje su u redu bile iza trudnice i netko u redu im je uredno uzeo godišnje. Sada je jos ostalo pola ukupnog reda, ima nesto nervoze zbog tih preguravanja
  • Droljo
    18.5k
    Najte pizdarije delati tam ljudi.
  • Damir1986
    216
    Klasični redari na karatani. Nisam sada tamo pa ne znam jel ih ima, ali i kad su tamo bitnije im je popit pivu s ekipom koja stoji u redu nego pratiti jel se netko pregurava.
  • Neron53
    1.8k

Svercanja je uvijek bilo i bit ce dok god se suti i gleda. S tim uvijek treba racunati i zauzeti pozicije u redu na vrijeme
    A onda kad nestane karata ljudima ispred nosa, onda se svi cude.
  • Damir1986
    216
    Svercanja je uvijek bilo i bit ce dok god se suti i gleda.Neron53

Još najbolje da netko nekog tuče ponedjeljkom u 9:55. S razlogom su tamo redari koji su plaćeni da nešto i rade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.