• Infinity
    19k
    vidim da im je Turkish airlines sponzor, neka povezanost s njima, Turskom...?Dzoni

Slijecu na sarajevski aerodrom, drugu poveznicu ne vidim.

Odakle im opće tolike pare da mogu to sve financiratiDzoni

Puno toga je mutno, a najmutnije su opcije preko kojih dolaze do sponzora. Politika jako cesto odigra ulogu kod sponzorstava, ne samo kod FK Sarajeva, nego i kod mnogih drugih klubova u BiH.

kao da im igrači konobare na BaščaršijiPeškaman

Ne treba ni pretjerivati. Sarajevo je prosle godine prijavilo budzet oko 2 milijuna maraka manji od Zrinjskog. Na place su legalno dali oko 4 milijuna maraka. S druge strane imamo sampiona koji nije potrosio ni milijun, a morao je isplatiti i neki k* za premije igracima zbog nastupa u ECL.

I da se nadovezem na tu pricu o placama ispod stola. Svi bivsi premijerligasi su to prakticirali do jednog trenutka, pa i taj Zrinjski. Ne treba se sad praviti svetac. Tome treba stati u kraj, to se apsolutno slazem, ali tu nema nevinih.
  • Peškaman
    7.3k
    Ne treba ni pretjerivati. Sarajevo je prosle godine prijavilo budzet oko 2 milijuna maraka manji od Zrinjskog. Na place su legalno dali oko 4 milijuna maraka. S druge strane imamo sampiona koji nije potrosio ni milijun, a morao je isplatiti i neki k* za premije igracima zbog nastupa u ECL.Infinity

"Naime, Zrinjski je prijavio daleko veći iznos koji je potrošen na plate u odnosu na njegove konkurente u borbi za titulu FK Borac i FK Sarajevo. Tačnije, Zrinjski je na plate potrošio više nego Borac i Sarajevo zajedno.

Zrinjski je u prošloj godini izdvojio 7.309.842 KM, dok su Borac (2,4 miliona KM) i Sarajevo (4 miliona KM) zajedno prijavili da su potrošili otprilike 6,4 miliona KM."

Čak je i Željo prijavio 4,4mil KM koji je u lošoj financijskoj situaciji.
  • Infinity
    19k
    Ne znam onda odakle mi informacija da je Borac prijavio nekih 800.000 na place :snicker:
  • SAS1987
    17.9k
    Ne treba ni pretjerivati. Sarajevo je prosle godine prijavilo budzet oko 2 milijuna maraka manji od Zrinjskog. Na place su legalno dali oko 4 milijuna maraka. S druge strane imamo sampiona koji nije potrosio ni milijun, a morao je isplatiti i neki k* za premije igracima zbog nastupa u ECL.Infinity

Sad su mi jasnije reklame po Sloveniji... :lol:

det20210518_gil0308.jpg
  • Ivdzo11
    7.9k
    Borac gubi od Santa Colome 0-3
  • CastAway1986
    3.4k
    Como stvarno slaze mladu i potentnu momcad , kupili Nicolasa Kühna iz Celtica za 19M !
  • Sajla
    10.7k
    Ivan Bebek će biti drugi pomoćnik VAR suca u finalu svjetskog klupskog prvenstva.
    "Bebek je svoju bogatu sudačku karijeru na terenu završio po završetku sezone 2022./23., ali je nastavio djelovati kao VAR sudac. FIFA ga je prepoznala kao jednog od najpouzdanijih VAR stručnjaka, o čemu je svjedočilo njegovo uvrštavanje među 24 VAR suca za premijerno prošireno Svjetsko klupsko prvenstvo u SAD-u, dok je današnja odluka FIFA-e to dodatno potvrdila."
  • immerwieder
    1.5k
    SAT1 prenosi finale, ako netko ima njemački paket da zna
  • GOAT
    3.5k
    Dan za napadače.. naš je svakako bolji
  • Dinamo iznad svih
    240
    Uh kakav nalet hladnoće u sred ljeta u New Yorku
  • Pacho
    2.4k
    Chelsea gazi
  • NitkoBitan
    29k
    Mislis Palmer gazi :sweat:
  • Bosskovitz
    17.6k
    Mislim da ću od sljedećeg svjetskog gledati samo naše. Neizmjerno me živciraju sve ove američke pizdarije, avioni, marširanje vojnika po terenu, let's get ready to rumble, neizreciva količine zlatne i crne boje, izlasci igrača jedan po jedan, ovo stajanje prije utakmice jednih nasuprot drugima kao da su gladijatori, izvođenje američke himne u meču između engleskog i francuskog kluba, reklame usred prijenosa utakmice, half-time showovi i ovaj festival cringe lirike "Love in slow-mo and it's raging like a fire, you've got the ball and you're driven by desire" u nečemu kaj je, koliko sam skužio, himna FIFA-e. Ovo je ubijanje svega onoga kaj nogomet čini većim od običnog sporta u kojem 22 igrača natjeravaju loptu po terenu. Majke bi prodali za dobru cijenu.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Znaci klub americkog vlasnika koji je utocio milijarde u klub je osvojio prvo i, nadam se, jedino svjetsko klupsko prvenstvo bas u Americi. Nisam od teorija zavjera, samo mi je malo cudno :rofl:
  • Guinness
    2.9k
    Nisam od teorija zavjera, samo mi je malo cudnoEfes Pilsen

Obzirom na sklonost Infatina/FIFA-e prema Kataru i svemu povezanom uz njih, ne drži mi ova teorija vodu baš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.