• Hnlovac
    2.6k
    Znam da sam već to spomenuo ali nisam objavu kluba pročitao do kraja, ovo su ogromne vijesti za sve nas HNL romantike ili nas koji redovito idemo na gostovanja u Vž

Screenshot-20250711-164101-Chrome.jpg
    Varaždin U POTPUNOSTI uveo ONLINE PRODAJU za sve domaće tekme
  • skener
    4.8k
    mali korak za Varaždin, ali veliki za sve gostujuće navijače
  • Sajla
    10.6k
    @Jurki je najsretniji, ne bu više stajal u redu da kupi karte za pol Zone :grin:
  • Bernard
    806
    Jurki je plaću trošio na nas pa poslije tekme na uplatni bankomat da nebi u minusu dočekao jutro
  • NORTE
    17.3k
    Pukštas
    bike-fall-meme-template-regular-9db5e617.webp
  • NORTE
    17.3k
    Pojasni miProgressive overload

Poznat je po vožnji biciklom po Splitu i najavljuje titulu u ovoj sezoni.

Prognoziram im ovo:
    1MQdzCE.jpeg
  • Progressive overload
    241
    Možda ide, pa je zato optimističan.
  • Enco
    507
    https://www.transfermarkt.at/1-hnl/marktwerte/wettbewerb/KR1

Dva najskuplja igrača lige riječani, mislim da su naše malo podcjenili npr. Stojkovića
  • NitkoBitan
    28.7k
    Ako Rijeka daje 3.5M onda je jos smjesnije da neki misle da su nama transferi od 5-6M preriskantni.Pacho

Da je Miskovic dao neki novac Fiorentini prilikom dovodenja Fruka vjerojatno bi se ugradili sa 15-20% profita buduceg transfera. Ovako je Misko doveo Fruka besplatno i Fiorentina je imala 50% buduceg transfera. Iskljucivi razlog zasto je Misko otkupio tih 50% za Fruka za 3,5 mil je taj sto ce se za par tjedana kad ga proda 50% transfera iznosit vise od tih 3,5 mil. Znaci Misku dodatni novci a nit orao nit kopao (doduae preuzeo odredeni rizik al ne vjerujem da je isao kao guska u maglu, vjerojatno ima neku ponudu). Zasto je Fiorentina pristala na to iako je mogla pretpostavit da ce dobit vise ako ne proda prava Misku ne znam, mozda im novac treba odmah. I nama (Dinamu) je RB nudio otkupe prava na % buduceg transfera pa smo odbijali.

Rijeka nece dovest igraca za 3+ miijuna eura u ovom stoljecu, jedino ce se Misko isprsit u ovakvim kombinacijama u kojima je laka lova zagarantirana. Jbg ni ja nemam za novi Audi, ali da mi se otvori brutalna prilika za kupit dobar stan u Zagrebu za <3000e/m2 od nekud bi stvorio taj novac pa kasnije prodao za vecu cijenu (lak novac jel).

Uglavnom skroz si fulao sa usporedbom. Da je Misko baja sklon riziku dao bi u pocetku 1-2 milijuna eura za Fruka i Fiorentina ne bi imala 50%, pa sad ne bi onda trebao jednokratno davat 3,5 mil.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Prevljak je odlična kupovina Istre ..Iskustvo u jačim klubovima i po meni idealan za njih ..Bit će zanimljiva Istra ove sezone opet
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Isplatilo se kmecanje badbeata i ekipe na sportnetu, krepat ma ne molat.
  • Rex Ramae
    3.4k
    "Naveo je Bilić i kako će se ove nadolazeće sezone promijeniti i komunikacijski odnos kluba, prema javnosti će se biti, kako veli, proaktivniji, a nagovješta i nešto drukačiji odnos prema HNS-u. Spominje se isticanje pogreški, analize stručnjaka i video-prikazi suđenja.."

Link na članak

Znači sljedeće sezone možemo očekivati pojačan kmeket s juga, što znači da se moramo čim prije bodovno odvojiti kako nas ne bi uvukli u svoje kme-kme igrice.
  • dmil
    765
    ajd sto su prva dva Rijekina, ali sto Dinamo nema igraca u top 5 po vrijednosti na TM u HNLu, ne znam jel se to ikad dogodilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.