• Patak
    3.5k
    Patak Vas sve lijepo pozdravlja. Bilo je lijepo dok je trajalo. Pohvale vlasnicima Zone za dugogodišnji volonterski rad i osnivanje Zone kao najznačajnijeg Dinamovog foruma.

Ali tko radi taj i griješi, a postavljanje @vjeko1701za moderatora je daleko najveća pogreška. Očajan je kao moderator: Za njegovo moderiranje ocjena je nula. Ocjena nedovoljan bi bila prevelika.

Patak over and out. Sretno svima i našem Dinamu.
  • Droljo
    18.4k
    Vi neki stvarno ne dozvoljavate drukčije mišljenje ili drugačiji pogled i onda se ljutite kad se na to upozori.
    Živio
  • Brusa
    3.5k
    Prijedlog: da se u temu Transferi-vijesti ne stavljaju vijesti o potpisivanju igrača za mlađe kategorije.
    Cijenim i poštujem trud kolega koji stavljaju te vijesti, ali mislim da mi primjerenija tema bila "Mlađe kategorije" , a da ova tema bude rezervirana za 1. momčad.
  • Droljo
    18.4k
    Predlažem da se otključa šank.
  • Mr Anderson
    12.8k

Ajde ne seri i ne izmišljaj. Nađi gdje sam ja napisao ovo što mi imputiraš. Ako si popio pa miješaš forumaše to je tvoj problem. Kakav Pajaziti, kakva uvrijeđena frajla?
  • Paggini
    58.6k
    Nađi gdje sam ja napisao ovo što mi imputiraš. Ako si popio pa miješaš forumaše to je tvoj problem.Mr Anderson

Ovo nije tvoj post, koji je nastao tijekom tvog bana i koji dijeli isto tematsko ime profila kao i ovaj profil?

Ako nije, u tom slučaju se ispričavam, mogu provjeriti IP adrese, ali ako kažeš da nije, vjerovat ću ti na riječ.

Kakav PajazitMr Anderson

Ovo se ne odnosi na tebe, kao što sam i napisao u postu
  • Droljo
    18.4k

Ja tebe mešam sa kolegom @The Undertaker a zašto nemam pojma. :grin:
  • Mr Anderson
    12.8k
    Ako nije, u tom slučaju se ispričavam, mogu provjeriti IP adrese, ali ako kažeš da nije, vjerovat ću ti na riječ.Paggini

Moj je post. U čemu je problem? Ili točnije kakve to veze ima s današnjom raspravom? Ili još točnije, koji ti problem imaš sa mnom? Reci što te muči.
  • Paggini
    58.6k
    Ili još točnije, koji ti problem imaš sa mnom? Reci što te muči.Mr Anderson

Nemam apsolutno nikakav problem s tobom, niti i s jednim forumašem koji nije permabaniran, dapače, vrlo često se slažem s tobom i mislim da si dobar forumaš.

Ono što ne volim je ovo indirektno prozivanje i keljenje etiketa na mene i nešto što sam napisao, što si ti shvatio da ima veze s tobom, a nema nikakve veze s tobom.
  • Mr Anderson
    12.8k

OK...ispričavam se, btw nisam tebe ciljao, ali valjda si se našao u etiketi koju sam posudio od Orwella.
  • Droljo
    18.4k
    Malo sam nervozan već polako ljudi...
  • masacusec
    5.8k
    E droljo, moram si pivicu popiti za ovo
  • vjeko1701
    16.5k
    Javi se onima koji su uspjeli inače blagonaklone admine raživcirati.
  • BBBaranja
    3.8k
    Gdje možemo pokrenuti peticiju za povratak šanka? :cool:
    Mišljenja sam da je zabrana rigorozna i ispaštaju nedužni,treba krivce sankcionirati i to je to :grin:
  • Droljo
    18.4k

Eto kolega @BBBaranja je sve objasnio.

Javi se onima koji su uspjeli inače blagonaklone admine raživcirati.vjeko1701

I šta da im kažem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.