• crophantom
    1k
    Prekrasno, nema se kaj drugo reći... pamtiti cu do kraja života <3
  • KtcGoat
    795
    Brutalan koncert, brutalan.
    Sto se organizacije tice, osobno moj dojam 10/10, jedino izlaz je bio kakav je bio, ali to ne mozes previse regulirat.
  • Dino
    4k
    Danas, 5.7. je mom najboljem prijatelju kojeg sam imao i ujedno pokojnom dedi rodendan. Na nekim pjesama ranije sam zadrzavao suze, ali na "Moj dida i ja" jednostavno nisam mogao. Vrhunac glazbenog dozivljaja kojem sam ikad svjedocio. Zao mi je svih onih koji su bili sprijeceni i nisu mogli doci jer ne vjerujem da ce se slican dogadaj ikad vise ponoviti u Hrvatskoj. Sretan put do doma i laku noc.
  • Papastrumf
    17.4k
    Listu pjesama smo vidjeli vec prije i komentirali da je nekako mlaka te da fali nekoliko dobrih stvari pa se necu vracati na to.
    Sve ostalo je bilo na svjetskoj razini. Scenografija, ozvucenje, light show… sve vrhunski.
    Mogu bome zaliti oni koji su odustali.
  • C@ptain Koons
    125
    Light show, scenografija na svjetskog razini, ali kada su baklje počele goriti na Bojna Čavoglave... nema te tehnologije koja može to nadmašiti :fire:
  • NitkoBitan
    28.5k
    Internet mi radio normalno iako je bilo pola milijuna ljudi. Ali zato kad odem u stanu u drugu sobu... :rofl:
  • don
    14.1k
    Fantazija. Ne da je bilo na svijetskom nivou, nego nadnaravnom. Mogu žalit oni koji nisu išli.
  • Nolifer
    11.8k
    Navodno je i lagani potres bio oko 23 i 40 tijekom koncerta. Sad dal je vjerovati kaj pišu po grupi, ne znam, al moguće, pa me zanima dal je seizmograf kaj zabilježio, kakvo lagano podrhtavanje tla...
  • NitkoBitan
    28.5k
    Dosta se skakalo na par veselica.
  • Nolifer
    11.8k

Tko ne skače.. hahah

Drhti zemlja kamen puca...
    :cheer:
  • don
    14.1k
    Hrvatska :heart: :cheer:

IMG-2294.jpg
  • Jay
    2k
    Nadam se da ste svi preživjeli, mene onaj četvrti stampedo skoro dokrajčio.
    Predivan dan, doživljaj i ljudi. Srce puno ponosa
  • NitkoBitan
    28.5k
    Nit je u Zagrebu bio prometni kolaps, nit je itko umro na koncertu. Vrijedi i to napomenut. Sluganska pera...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.