• Zagi
    10.5k
    Da naravno ali kvalitetan igrač na 80% je žestoka truba.
    Bez te elementarne sportske "gladi" imamo igrače koji su dosta dobri u europi ali ih izmelje jedna Gorica.
    Nagledali smo se toga dovoljno.
  • Ivanmtk
    1.5k
    Kovacevic bi mogao proc kao onaj u Milanu kojem je ZB htio dat otkaz nakon 10 dana. Nije mi ni nerealan scenarij da ga ZB makne prije pocetka sezone.emilperska
    Slatka bebo Isuse...
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Soldo i Lisica su ono što se dogodi kad casual navijači siluju komentare i stvaraju narativ da je svaki poluproizvod iz HNL-a igrač za Dinamo.

To su isto i čuveni Roko Jurišić po kojem se orgijalo zadnje dvije godine, Mitrovski koji je bio pandan Eusebiju nakon naše utakmice u Varaždinu prošle godine, a da se ne lažemo i Belcar kojeg se naprasno dovodilo na zimu.

Malog Živkovića smo mi uništili kad smo ga povukli iz Lokomotive i odmah stavili u prvih 11 umjesto da smo ga poslali dalje u klub razine iznad Lokse ali ipak ispod nas.

Raduje prvo poluvrijeme, sve ostalo je za zaborav, dosta igrača iz drugog poluvremena neće zaigrati niti minutu za Dinamo u svom životu.
  • San Lorenzo
    19.7k

I naša druga momčad je dovoljno kvalitetna da ne izgubi 3-0 od Širokog...ovo je bio sramotan pristup i nadam se da Kovačević ima muda da nekima saspe u facu sve što ih ide nakon ovakvog performansa.
  • Crni86
    12.2k
    Bit ce to sve dobro, ako se na ovakve stvari nece stavljat glava u pjesak. Bitno da je i Kova bio ljut i reko im sta ih ide najon onog drugig poluvremena.

Ja i dalje vjerujem da bu sve okej, ali nemojmo se lagat da su stvari sada okej te da cemo do toga doci lako.
  • emilperska
    11k
    Ajmo ovako, neki moj suma sumarum:

1. Bošnirovo komentiranje utakmica je 3 levela ispod Vele juniora na jogurt kanalu. Znam da je klupski kanal, ali zadrzi neku razinu profesionalnosti, objektivnosti i postovanja prema protivniku koji je tvoje igrace u 2.pol natamburao.
    2. Prvih 11 je igralo moderan, brzi i okomit nogomet. Tu su iznenađujuće bili Topić i Jakir i obojica solidni. Kolega zonaš Emreli kojeg neki dozivljavaju insajderom veli da ce Topić biti proslijeđen dalje, pa mi onda nije jasno sta je radio u prvih 11 ili Emreli barata krivim informacijama.
    3. 2.poluvrijeme kriminalno i ne sviđa mi se ništa osim da Varela ima "nešto" i da je Goda solidan.
    4. KTC je u 37. godini i dalje najbolji stoper u ekipi, nista se nije promjenilo od Jakirovog poziva u pomoc u rujnu 2023. Pa vi vojnici kluba pjevajte borbene o obrani.
    5. Naravno da Kova nece dobit papire prije pocetka sezone, ali kroz mandat u Milanu + djelatnici Hanza medije sto ga znaju kao nađređenog, generalni zaključak da on i strpljenje ne idu skupa. Bumo vidjeli koliko se promjenio..
    6. Lisica nije igrac za Dinamo mozda opce, a za prvih 11 nije sigurno. Napravili smo 8 ulaznih transfera da bi i dalje najbolje desno krilo bio Špikić.
    7. Veliki plus. Lijeva obrambema strana posložena prvi put nakon 2018.

Treba nam barem 1 napadač, krilo i stoper. I nijedan od ta 3 ne smije bit prinova nego mora biti pojačanje, momentalno.

Rijeka i jogurt ne rasprodaju ekipu opce, a kamoli tempom koji smo mi htjeli. Trenutno izgledaju bolje i ozbiljnije od nas, jbg..
  • Zagi
    10.5k
    Malog Živkovića smo mi uništili kad smo ga povukli iz Lokomotive i odmah stavili u prvih 11 umjesto da smo ga poslali dalje u klub razine iznad Lokse ali ipak ispod nas.Mathiasovi Chageri

Ma kakvi. Ništa bolji od Katinića, Gurlice i čitave plejade stopera iz pogona.
    Ali tata gurne Olivariju koji euro i evo nas.
    Usporedi ga sa Šutalom po povratku iz Istre. Razinama ispod.

Srećom mali Jakir je odličan i treba dobiti te minute. Svaka potrošena na Žileta je bačena u vijetar.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Niti jedno ni drugo nije dobro. Jedno ne poništava drugo, jedno ne opravdava drugo.

Ako to prošle godine nije bilo dobro, ne znači momentalno ni da je ovo sad.

Samo rezimiram što vidim jbg.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ma kakvi. Ništa bolji od Katinića, Gurlice i čitave plejade stopera iz pogona.Zagi

Mislim da je onu sezonu u Lokomotivi bio dosta ispred Gurlice i Katinića, ali dečko otkad smo ga povukli izgleda kao rubni stoper dna HNL-a.

Za njega bi bilo dobro da odigra negdje gdje se ipak očekuje nešto od ekipe, za razliku od Lokomotive, jer očigledno se ne zna nositi s većim pritiskom
  • Nolifer
    11.8k
    Still, work in progress :wink:
  • San Lorenzo
    19.7k

Naoadač i golman po meni...ostalo imamo i bit će u redu.
  • Mali Zeus
    18.2k
    ti nisi normalan.
  • Zagi
    10.5k
    Mislim da je onu sezonu u Lokomotivi bio dosta ispred Gurlice i KatinićaMathiasovi Chageri

Ne slažem se jednostavno. Ima je neki okej utakmice i jednu dobru protiv Livaje.
    Dosta slabo ali ajd dovoljno da se proba jer smo mi navodno imali rupu na desnom stoperu.

Samo kaj mali neće nikada doći do razine Maxa . Nije to to i bok.
    Spor, nepravovremen i u najboljem slučaju prosječan na lopti. U zaku ništa posebno.
    Kaj je zvući kao netko koga treba razvijati? Max domet Varaždin. Ako bude puno radio.
  • mali M
    8k
    Pa na čemu su tu neki? Jel nitko nije primjetio kompletnu promjenjenu momčad? Da je ostala prva momčad iz prvog djela sa 2-3 zamjene onih umornih bilo bi više od 2 razlike za nas..

Inaće nisam zagovornik ovih izmjena kompletnih momčadi jer ova večinom slabija momčad nebu nikad predstavljala Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.