• Crle
    1.1k
    imali smo najviše primljenih golova jer nismo bili u stanju igrati ni upola presing kao sada, što je i Cannavaro govorio al je on ispao glupan.

Nama treba samopouzdanje kada krene HNL jer zadnjih priprema smo očito imali lažno.
  • Papastrumf
    17.4k
    Kovacevic bi mogao proc kao onaj u Milanu kojem je ZB htio dat otkaz nakon 10 dana. Nije mi ni nerealan scenarij da ga ZB makne prije pocetka sezone.emilperska

Majko mila…
  • Zagi
    10.5k
    Šteta kaj smo se naprimali golova u drugom poluvremnu. Prvo je bilo jako dobro.
  • Crni86
    12.2k
    Nama treba samopouzdanje kada krene HNLCrle

Top. Tad ce se stvorit, carobnim stapicem.
  • Zagi
    10.5k
    Prva postava se napunila samopouzdanjem.
    Šteta kaj Vidoviću ono nije ušlo za 3:0.
  • GOAT
    3.3k
    Soldo mi je bio okej prvu tekmu zajedno s Mudrim, drugu nismo gledali a trecu su odigrali dosta lose.. Njih dvojica nisu igraci za prvih 11 a srecom to ne moraju ni biti, ovjde su za rotaciju i vjerujem da ce svoje zadatke uspješno obavljati.

Uostalom pripreme i služe za filtriranje igraca i sigurno je bolje da upravo u ovim utakmicama igraci pokažu sto znaju odnosno ne znaju nego kad budemo igrali za bodove.

Glupo bi bilo da iz današnje utakmice izvlacimo samo negativne stvari, tako da trebamo pohvaliti Jakira i Vinlofa u obrani, Vidovic i Stojkovic igraju dobro i steta je sto nisu onih par šansi pospremili u mrežu, Topic je imao jos jednu sansu i odlicno je pratio igru i zabio onaj odbijanac, Nevistić mi djeluje sigurno.

Presing je odlican, igra je brza, bekovi overlap cijelu tekmu, kreiraju se 1v1 prilike i primijetio sam puno točnih ubacaja samo ih nema tko docekati i tu bi nam jedan Mierez fino došao
  • Crle
    1.1k
    Pa kažem da su bam prvo prešli tri puta centar. Ok je ovo. Niš mi ne bi dobili da smo igrali ozbiljno sa malo izmjena i pobjedili.

Mislim uvijek je lijepše pobjedit ali imamo previše novih igrača, pa i moramo rotirati toliko.
  • hardek
    5.1k
    Ono što nitko ne uzima u obzir je da mi imamo 45 dana priprema i tek ulazimo u taktičku fazu priprema. Očekujem puno više svaku sljedeću utakmicu
  • Sajla
    10.4k
    za 4 tjedna igramo prvu službenu utakmicu. puno je to vremena, bolje je vidjeti slabosti danas nego 30.7.
  • Crle
    1.1k
    Slažem se. Meni se i ova činila dosta bolja od prve. Puno više kobiniranja i puno više presinga.
  • Orc123
    12.4k
    Bit ce to sve ok kad se uigra....imamo vec sad 14-15 igraca za prvih 11....vjerujem da ce sigurno doci jos 3-4 igraca i da ce se neki prodati a nekim se zahvaliti...
  • Crni86
    12.2k
    nekim se zahvalitiOrc123

Vec danas neke poslat za zagreb, pa da se posalje i ostalim poruka da se zajebancija nece trpit.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Prvo poluvrijeme je bilo prototip modernog nogometa, drugo je teško razočarenje s obzirom da su igrali igrači koji su trebali gristi još jače nego prvotimci.
  • Zagi
    10.5k
    Ma grzli su oni i drugo ali teško je igrati presing kada tvoj stoper pokloni loptu njihovoj desetci.
    Želja je tu ali bolno nedostaje kvalitete nekim igračima. Ponajprije Živkoviću. Ni blizu kvalitete za dinamo.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Toliko o famoznoj “gladi”.

Glad te može nositi na treninzima, možeš biti više motiviran od nekog, ali ti nikad neće nadomjestiti elementarnu kvalitetu i sad se nadam da smo svjesni svi toga zajedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.