• ksapi
    5k

Vidiš kolko sam bio uvjeren da sam u pravu kad sam bio spreman cuganje uložit. A priča se da znam nešto o ulaganju :rofl:
  • Mr Anderson
    12.6k
    Kad pijem žesticu, onda pijem čisto, eventualno s ledom. Ili tako ili nikako. Ne kužim to miješanje sa sokovima. Zgrozim se kad netko u Jackie ili neki dobar viski sipa Colu ili sok u neku dobru votku.
  • Sajla
    10.4k
    osim kaj u viski ide koja kap vode i gin se gotovo uvijek miješa, to je zbilja grijeh. ali vjerojatno navika iz mladih dana kad klinci počnu kušati alkohol pa im ide lakše sa sokovima. "glavno da se napijem"... kad se danas sjetim kaj smo znali raditi kad bi kod nekoga doma ušli u ormarić sa cugom, i kaj smo sve miješali, rasplakal bi se :D
  • Mr Anderson
    12.6k
    Dobro, i mi smo ko klinci najviše miješali džin i tonik ili pili bambus. Al kad si klinac, kupiš najjeftinije vino, votku ili džin, kvantiteta ispred kvalitete. Danas to gledam više hedonistički, volim si popit fino vino ili žesticu ak pijem, pa onda čisto. Isto tak i piva, ali ona može proći svakakva, ovisno o situaciji. Pogotovo na tekmama.
  • Marktwain
    589
    Kad miješam pića, uvijek koristim kvalitetna pića.
    Ako se hoću napiti, neću da me boli glava ujutro.
  • jedan u nizu
    13.9k
    Zgrozim se kad netko u Jackie ili neki dobar viskiMr Anderson

Jackie i dobar viski ne idu zajedno u istu recenicu :lol:

Ali da, ista stvar i sa ledom.
    Svatko ima svoje preferencije, led daje pitkost viskiju i ''ublazuje'' ga, pa ga vecina pije sa ledom.
    Jeftinije i losije viskije i ja pijem sa ledom (ako ih pijem).
    Imalo kvalitetniji viski ili rum, bolje popiti bez leda. Malo ohladiti da nije bas splacina na ovim temp, ali najbolje iz takvih pica ces osjetiti ako ga pijes na nekakvoj sobnoj temp.

Nije da pijem puno viskija, ali s godinama probas i malo kvalitetnije i bolje, te skuzis sto je pravo pice.
    Od komercijalnih i ''losijih' viskija popijem samo Jameson, a dzekije i dzonije vec godinama nisam okusio.

Ista stvar sa votkom. Navikao sam na jeftine, etanolske votke iz mladih dana i zgadile su mi se. Probao par ovih razvikanih skupih i mogu reci da je to totalno drugo pice od onog koje se obicno pije kod nas. I naravno, dobra votka se moze piti jako jako ohladena.

Pelin mi je super strukani, te ne vidim problem u mijesanju limuna u GP.

Na kraju krajeva, pivo je najbolje .Hvala Bogu sada ima izbora nenormalno i nisi ogranicen na samo ZaPi portfolio u kaficima, vec ima za svakoga po nesto. Od odlicnih industrijskih piva poput Pilsner Urquella, Augustiner Hellesa i Guinessa, pa do jos boljih craft uradaka i raznih stilova.
    Mozes ga popiti u svakoj prigodi, kada ti je dosadno, kada gledas utakmicu, uz rucak, nakon sportske aktivnosti, na koncertu, na svadbi, na klupici, u hotelu, u restoranu, sa zenom, prijateljem, sa kumom, sa sinom, poslovnim partnerom, u drustvu ili sam, sa sankerom, iza ducana, na plazi, na planinarenju, dok kuris vatru za rostilj, dok kosis travu i farbas ogradu. prije izlaska na parkingu iz gepeka, u klubu u separeu. Pivo je zakon!
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Top pića s prijelaza iz devedesetih u 2000-e:

1. Bambus: Ribar + Cola 21 (po mogućnosti da je što toplije) - odlična kombinacija za duge ljetne noći

2. Juice Vodka (isto što toplije to bolje - po mogućnosti Vodka Trojka i neki mađarski Juice).

3. Bijelo vino + Sprite ili Fanta (mislim da se u visokom krugovima se to piće zvalo bijeli bambus ili tako nešto) - fenomenalna kombinacija, doista top

4. Miš maš: mislim da je crno vino i Fanta

5. ,,Viski" Cola: neki černobilski viski i naravno Cola 21, ako se kurčite može i Cola/Pepsi

Još neki klasici:

- Bijelo ,,vino" Simfonija (mislim da je ambalaža bila od 2L - idealno za zaborav svih problema)

- mlaka, promućkana Žuja (isključivo u crnoj limenci)

I malo bezalkoholnog klasika: Pago od banane ili jagode sa šlagom

Sigurno sam zaboravio neki klasik, pa se ovim putem ispričavam. Sad me glava i želudac zabole kad se sjetim...
  • Mr Anderson
    12.6k
    Jackie i dobar viski ne idu zajedno u istu recenicujedan u nizu

To je samo tvoje mišljenje s kojim se nikako ne slažem.
  • K3p
    312
    Za početak Jack bi prije bio burbon :wink:
  • Mr Anderson
    12.6k
    Za početak Jack bi prije bio burbonK3p

Onda bi na etiketi pisalo da je burbon, a ne viski. Ko što piše npr za Four roses.
  • Dino
    3.9k
    Jack nije los viski od ovih komercijalnijih, ali po mom misljenju precijenjen. Mislim da je definitivno najpopularniji i tim malo nadoknaduje kvalitetu. Chivas, Jameson su ipak koju stepenicu iznad iako se cesto ta tri izjednacuju.

Mada fuckas sve to kad na stolu bude jedan Courvoisier konjak :grin:
  • Sajla
    10.4k
    svaki Tennessee viski je burbon, ali nije svaki burbon Tennessee viski. I zato tako piše na etiketi.
  • Marktwain
    589
    Dajte neku preporuku za viski, a da nije ono kaj ima u svakom kvartovskom dućanćiću.
  • flexXy
    3k

Meni je Aberlour top a nije ni preskup, oko 45eur boca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.