• Omake
    10.2k
    Miši Krstičeviću ne bih povjerio dvi ovce, a kamoli par generacija djece hahaha. Koji su to pacijenti! Ljudi moji, je li to moguće?
  • The Undertaker
    8.4k
    Povratak u 2011/12. Još samo fali Brbić da revival bude potpun.
  • veselko tenžera
    4.5k
    naravno da je moguće, čak i očekivano. Kod njih je jedina konstanta najjeftiniji populizam za paljenje masa. Mišo, Popaj, Ljuban, GVizija... Samo treba proći dovoljno godina da zaborave zašto su ih potjerali i ekipa je spremna za reciklažu. Puna usta akademije, a 1 pomoćni teren za sve uzraste.
    Nije da sam tužan zbog toga, to je sve razmišljanje dan za danom, nema tu pravog konkurenta.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Kad Mišo udri šakom o stol, bukare s vinom odskoče metar u zrak. Pravi čovik za voditelja škole.
  • vjeko1701
    16.4k
    Nije Krstičević jedini trener koji ih je u zadnjih 30 godina uveo u skupinu europskog natjecanja? Samo po tome ima veći legitimitet od 90% ljudi koji su im prošli kroz klub.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Špaco ih je jedini uveo. Mišo je poznat ko trener tiranin starog kova, ekipe su mu vrhunski spremne, imao je solidne rezultate kad su bili u teškoj besparici. Ali ne vidim kako su to preporuke za voditelja akademije.
  • DiddyGuela
    3.7k
    Mišo je poznat kao trener zbog kojeg su ljudi iz TV produkcije morali micati mikrofone dalje od klupe jer je ovaj spominjao "boga isusa" u svakoj drugoj rijeci. True story!
  • rioda
    9k
    Najjače mi je kako od Vučevića sad rade svog Bobana, kao da već nije bio na poziciji...
  • NORTE
    17.2k
    Suživot u ligi sa Hajdukom kojeg de facto vodi persona poput LjPV-a će biti barem duplo teži nego je bio zadnjih godina. Ako je zadnjih par sezona bila talačka situacija cijele lige, ovo će biti bliže terorističkoj krizi.vjeko1701

Najavio je daljnje poboljšanje odnosa s HnsŽV.
    Kredit od 6 milijuna eura, novi igrači, daljnje moljakanje za javni novac za izgradnju pomoćnih terena.
    Znali smo da slijedi nova sezona divljanja s juga, a sad su obrisi sve jasniji.
  • Crni86
    12.2k
    kako od Vučevića sad rade svog Bobanarioda

Ovo mi je vrhunski takoder. Svaka ta izjava ili clanak trebaju zavrsit u shit of the day. Kakav jebeni Vucevic u istoj recenici za Bobanom, od igracke do uredske karijere pa do karakterne crte. Kao da usporedujes rudes i real.
  • Rex Ramae
    3.4k
    Usporedba je sasvim u redu, obzirom na veličinu kluba, postignuti uspjeh i rezultate Vučević je za njih trenutni vrh, plafon, nema dalje. Prosjek je iz našeg pogleda jer smo daleko iznad njih u svakom pogledu ali oni bolje od Vučevića ne mogu kao ni mi od Zvone.
  • rioda
    9k
    Usporedba je sasvim u redu, obzirom na veličinu kluba, postignuti uspjeh i rezultate Vučević je za njih trenutni vrh, plafon, nema dalje. Prosjek je iz našeg pogleda jer smo daleko iznad njih u svakom pogledu ali oni bolje od Vučevića ne mogu kao ni mi od Zvone.Rex Ramae

To je istina, ali u kontekstu uspješnosti obavljanja tog posla, to je kao da mi za 10 godina uzdižemo i slavimo Marka Marića kao novog sportskog direktora.
  • Rex Ramae
    3.4k
    Pa oni nisu napredovali milimetra od 2015., čak su tada i bolje rezultate u Europi imali nego zadnje 2-3 godine, a nakon ovog Francuza bi im i Iko Buljan došao kao spasitelj. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.